Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Reality Мерси,
довечера ще пробвам твоите настройки, като се прибирам след работа, ще мине да направя настройките и да видя как са нещата. Иначе имах оферти от биба-ком, но за сега лично аз не бързам да правя смяната, поне докато не си взема и аз нов тв, като се надявам в това време и теленор да започнат сериозната си работа по навлизане в базара на сат.телевизия и нещата да са още по добре там. Значи си доволен от виваком-а!
В темата не обсъждаме оператори! За целта има отделен подфорум.
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-03-14 в 18:26.
Някой ползвай ли е новия софтуер за 6008k дайте мнение дали да го инсталираме, по-добър ли от стария ?
Последния известен ми е 173.046. По-добър е от предния, но има много неизчистени дреболии ... Инсталирай от флашка !
Забравих да спомена още нещо много важно.. ъпгрейдни му фърмуера!
с този който го купих много мажеше.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-03-14 в 18:32.
Добре, ще пробвам да направя ъпдейт-а, след корекциите за сега още няма голямо подобрение!
Мерси за инфото!
Здравейте. Реших да ъпдейтвам моят PHILIPS 26PFL2908H/12. Свалих новата версия от сайта на PHILIPS. На празна флашка записах двата файла .bin и .txt., поставих я в тв съгласно инструкцията, но никакъв ъпдейт не стана. В книжката пише след около 5 мин тв ще се стартира сам, но и на 20 мин. нищо не стана. Включих тв и в меню настройки си показваше че е със старата версия на фърмуера. Къде греша. Благодаря.
Имам 46PFL8008S/12 , за него както и за 6008к последният софтуер е 173.046. След ъпдейта до тази версия се случи следното:качеството на картината се влоши рязко -SD каналите работят като на по-ниските серии 4-та , 3-та серия, HD каналите са почти със същото лошо качество като на тези серии, картината стана доста по-тъмна, цветовете са абсолютно нереални за всички програми независимо дали са SD или HD, размазва картината, гама корекцията освен на тоналността влияе и на осветеността, мишката от дистанционното работи когато си иска , телевизора се рестартира често , забива и се налага да се изключва от захранването за 2,3 минути за да заработи и т.н.....
Софтуерът е ъпдейтван с флашка. Пробвал съм всички намерени в интернет настройки за калибриране ,за всички опции на картината , резултатът е плачевно отвратителен . Накратко казано - телевизор от над 2400 лв работи като такъв от 400 лв. Нищо общо като качество на картината при по-старите софтуери. Ще изчакам да излезе по-нов софтуер ,ако въобще излезе,и ако не се оправи най-вероятно ще заминава в сервиз за даунгрейдване .
Така че ако ти работи добре телевизора не го ъпгрейдвай.
Ще съм благодарен ако някой може да даде съвет за справяне с горецитираният проблем.
Този пост е редактиран от alex_sat; 06-03-14 в 02:29.
@alex_sat,
чудя ти се на теб и всички бъзикащи своите телевизори.
Не знам какво искате и очаквате от тези (смешни и отчитащи само някаква глупава уж поддръжка) ЪПДЕЙТИ?
Да стане вашият модел някакъв по-висок клас с извънземно качество на картината ли?
Върни си оригиналния софт на телевизора си и забрави за тези ненужни действия.
УСПЕХ!!!
Ами ако гледаш само ефирна телевизия не ти трябват ъпдейти. Аз също имам друг модел 7008/12 с новия софтуер ми тръгна ЕПГ-то от кабелния оператор. Освен това има нови приложения в СМАРТ менюто. Така, че телевизорът е необходимо да се актуализира! освен това колегата alex_sat има висок клас телевизор и той трябва да се вижда перфектно! Аз лично мисля, че ТВ има друг проблем не софтуерен.
Познавам много добре как работи този модел и смея да твърдя, че има една от най-добрите картина сред себеподобните за 2013. Качеството на картината в SD/HD е изумително. Три бройки съм тествал и настройвал през миналата година и всяка бе безупречна.
Не съм казал, че този модел е лош , наистина бях напълно доволен от качеството на картината ..........НО БЯХ. Качвал съм последователно всички излезли софтуери след покупката , но никой от тях не влоши качеството на картината.Моментално след качването на последната версия 173.046 телевизора вече не беше същия, така че няма как да има друга причина освен софтуера.Най-вероятно за да имитират дейност ,че имат съпорт, да не са оптимизирали тази версия за този модел .
Ако някой друг има този модел и е качил тази версия нека сподели мнението си .А що се отнася до това дали трябва да се ъпдейтват новите софтуери бих казал следното - що тогава не си седим на DOS а всеки е с Windows, Android, и т.н.
Телевизора отдавна не е нощна лампа.......
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-03-14 в 22:48.
Здравейте телевизора ми е 5537 и от известно време ме притесняват бели отенъци на черен екран,който излизат от десния горен и десния долен ъгъл и се спускат към центъра на екрана.Моля някой ако знае нещо да сподели.Благодаря ви предварително
Здравейте,от днес съм с нов телевизор Philips 42pfl7108k.На пръв поглед ми харесва доста,липсваше му само инфото за каналите и ми искаше няква програма,за да тръгнат радиата от цифровата.Направих му ъпдейт и инфото се появи даже с всичко на БГ,но когато пусна радио някакво,тръгва да свири за около 2-3 секунди,спира и ми изписва че няма програма.Изчетох много неща в този полезен сайт,но не успях да намеря за такъв проблем.Надявам се да има някой запознат с това и ще съм благодарен ако има отзовали се!