1. Безпроблемна работа с ТВ - без да се изкл през два дена от контакта, ако си ползвал нещо различно от ТВ.
2. По-умно подредени менюта, на които скоростта да съответства на рекламирания двуядрен процесор в телевизора.
3. Тъй като са писали, че телевизора е Smart очаквам да си купя нещо повече от монитор за STB-то си т.е. кадърни приложения, подържани формати от DLNA, USB медия плейъра.
Отговарям ти на реторичния въпрос, въпреки че ми е ясно, че горните точки са ти известни
В интерес на истината качество на картината е доста субективен фактор, който зависи от редица обстоятелства (качество на източника на сигнал, STB, кабелен оператор, настройки на ТВ, та дори и осветлението в стаята и т.н.).
И съм сигурен, че това предимство е минимално в сравнение с марки като LG, Samsung, Sony или Panasonic, които доколкото съм гледал нямат дефектите описани по-горе с 1,2,3. Накрая остава само амбилайта, който не искам да подценявам в никакъв случай.
Компромисите трябва да са ясни на всеки, който чете темата и се чуди дали да си купи Филипс ТВ от т.нар. им среден до висок клас.