Две години от датата на излизане на моделаПри извънредни ситуации, когато някой оператор направи промени довели до много оплаквания, може да се пусне нов ъпдейт извън срока.
Две години от датата на излизане на моделаПри извънредни ситуации, когато някой оператор направи промени довели до много оплаквания, може да се пусне нов ъпдейт извън срока.
Силно ме съмнява да пуснат ъпдейт. По скоро биха казали да си вземем ТВ-та от ново поколение ако искаме да гледаме.
Ако имаш предвид проблема с Ютуб в старите модели на Филипс - няма да пуснат. Шаситата и софтуера не са за HTML5
Здравейте., влизам за проблема в youtube,и да разбирам ли че с модела ми PFL5537 няма да гледаме повече приложението на ТВ-то.
- - - - - - - - - -
Имам същия проблем., Моля ако има някой решение на проблемА с гледането на клипове в youtube.Ако ли не ., "ще го хвърля тоз телевизор"![]()
Чудя се, защо пишете във форума, а не попитате официалния Philips Support?
Поне има някакъв шанс да попаднете на някой що-годе компетентен по въпроса.
А и винаги можете да потърсите дискусии по проблема и в нета.
Успех!
И да пита ще получи същия отговор като тук. Да, няма повече да гледате приложението на ТВ-то си. Пак пиша, че YouTube премина изцяло към HTML5 и на старите телевизори не може да се гледа!
На мен ми отговориха, че чакат ъпдейт през септември, който да реши проблема с YOUTUBE. Само не писаха коя година.
Проблема е api-то на youtube версия 2 е спряна http://youtube-eng.blogspot.com/2015...pi-v2.html?m=1 и за да върви на старите телевизори трябва да ползват api v3 че да тръгне отново. Иначе за html 5 да вече се ползва по подразбиране от началото на годината, но това не значи че флаш е премахнат, напротив даже в момента във firefox клипчетата все още се плейват с flash по подразбиране. Друг е въпроса че може би нарочно няма да пуснат ъпдейт от филипсза да може да предлагат новите модели, не че бих сменил телевизора заради един плеър
От няколко дни / седмици, има проблеми с YouTube за модели 2011 и 2012 телевизори. Причината, е в прехвърлянето на API в YouTube от версия 2 до версия 3, и спирането на криптирането SHA-1 от страна на Google.
Philips ще актуализира, но само модели 2012. При модели телевизори 2011 приложението YouTube се отстранява.
Повече информация за фазата на SHA-1 може да се намери тук и тук.От януари 2016 г., SHA-1 сертификати вече няма да се издават от сертифициращите органи, защото те са по-малко сигурни от новите удостоверения SHA-256.
Ето защо, Google планира да разположи SHA-256 удостоверения на всичките си сървъри в края на август 2015 г.
Това означава, че Youtube ап версии, които се възползват от SHA-1 сертификати, вече няма да бъдат поддържани от този момент нататък.
Youtube приложението в модели Philips Смарт телевизори 2011 за съжаление не е съвместимо с удостоверение SHA-256.
В резултат на това, Youtube приложението ще бъде отстранено от всички Philips Смарт телевизори модели 2011 - на 31 август 2015 г. Една алтернатива, за да гледате Youtube и на своят 2011 Philips Smart TV, е чрез свързване на съвместими с Youtube компютър, HTS / Блу-рей плейъри или медиен плейър към вашия телевизор. Youtube приложението ще продължи да се поддържа от модели 2012 г. и по-нови Philips Смарт телевизори. Засегнати устройства: 2011 от 58x6 нагоре до 9xx6 модели
TEST: Philips PUS 7600 48" Android TV Ultra HD - PHILIPS - HDTV Centrum Polska
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-08-15 в 21:33.
Hi,
new Pictures of 8700 Curved Ultra HD with Android TV (5.1): Philips 2015: Weitere Bilder vom 8700 - Toengel's Philips BlogToengel's Philips Blog / TP Vision Blog / Gibson Innovations Blog
Toengel@Alex
Alex(Toengel)
Something about this model?
Philips 65PUS9600 (September IFA 2015 ?)
http://flywithtv.com/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-08-15 в 20:16.
По принцип не ползвам смарт и интернет но моя 40PFL5537K/12 когато го пусна да стартира Youtube ми дава че има ъпдейт за тоа приложение и искам ли да го направя. Казвам ОК и седи на YouTube в средата на екрана и толкоз.. МОдел 2012 е да се надяваме е поне тях ще оправят че язък за Шарп панела!
Как язък за Шарп панела бе човек. Какво като нямаш YouTube!? Имаш страхотен телевизор със страхотна картина. Липсата на YouTube и бавните орязани смарт функиции не са определящи за този телевизор. За 2012г. модел това е уникален телевизор. Пускай си филми от РС-то или външен мултимедиен плеър и се кефи на макс. Мисля, че този телевизор може да се конкурира с много от новите телевизори по качество на картината!
Порталът за бизнес Home & Mobile Electronics "CE-markt" в броят си от 8/2015 е провел интервю с Хенрик Кьолер, управляващ директор TV D/A/CH Philips в TP Vision, на 18/19 страници.
CE-Markt: Ausgabe 8/2015
И така следния цитат от интервюто е доста интересен:
Philips 2015: Das Philips TV IFA 2015 Highlight?! - Toengel's Philips BlogToengel's Philips Blog / TP Vision Blog / Gibson Innovations BlogКьолер: Дори ако трябва да запазя малко, но вече мога да кажа толкова много, че ние ще донесем истински взрив, който е изцяло в нашата творческа и иновативна традиция на Ambilight.
Цитата е ясен като предсказание от Нострадамус...Ако от амбилайта ще докарват картина , пиши ги бегали...