За да каже човек дали си заслужава,трябва да има нещо с което да го сравняваш ,и ако това е 8 серия 2015 която се очаква да се появи преди нова година ,отговора
не може да бъде друг,освен отрицателен.
За да каже човек дали си заслужава,трябва да има нещо с което да го сравняваш ,и ако това е 8 серия 2015 която се очаква да се появи преди нова година ,отговора
не може да бъде друг,освен отрицателен.
TEST: Philips PFH 5500 40" Android TV - PHILIPS - HDTV Centrum Polska
https://translate.google.bg/translat...%2F&edit-text=
Задължително трябва да се калибрира след покупка- фабричните настройки на картината са ужасни. Иначе контрастът е много добър за LCD.
Матрица MVA на Innolux - 60/50Hz.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-07-15 в 23:29.
Грешиш - 50Hz e
8800 - 100Hz
8200, 8150, 8100 - 100Hz
7800 - 50Hz
7500 - 100Hz
7100 - 100Hz
6710, 6600, 6500 - 50Hz
6300 - 50Hz
5600, 5500, 4500 - 50Hz
5200, 5100, 4300, 4100 - 50Hz
с пари и мерак
https://forum.setcombg.com/%D1%80%D0...%80%D0%B8.html
Е тъй де, 8100 (като този от подписа ми) серията е 100Hz.
п.п Благодарско за калибрацията.
Здравейте,извинявам се че е извън темата,може ли и как става на 32pfh4309/88 да се запише на флашка ченъл листа,за редактиране с Philips channel editor.Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от terry1363; 25-07-15 в 21:55.
От десетина дни YOUTUBE и FACEBOOK не работят. Сложих и новия ъпдеит и пак същата работа. Модела е 40PFL7007K/12.
При мен бачкат, но за сметка на това дистанционното е малко "бавно" развиващо. Поне от към качество на картината нямам забележки.
п.п при вас оттенъците на сивото и прочие (clouding) плавно ли преливат един в друг или въпросният ефект е наличен.
п.п за сравнение дисплея на айпада при същия тест показва по добри резултати.
Тестове не съм пускал, но картината е що годе добра. По отношение оттенъците на сивото си е нормално, няма нещо фрапиращо. При напълно затъмнена стая при черен екран си личи подсветката отзад.
Сигурен ли си че е от 10-тина дни?
https://support.google.com/youtube/answer/6098135
Ами тогава го забелязах, и си рекох сигурно има нова актуализация. Проверих по интернет и наистина имаше. Качих я през флашка без проблеми. После YOUTUBE поиска да се актуализира. Актуализира се, но положението беше същото. Когато вляза в YOUTUBE ми дава само две опции: "влез в профила си" и "настройки". Като му дам "търсене" изписва зареждане и там зацикля. Веднъж ми даде всичките опции: канали и т.н. и нямаше проблем с търсенето. Влизам и в профила си. Пак същото.
ПС: До началото на Юли нямаше проблем. Редовно слушам музика от там. Но сега като чета линка който си дал, от Филипс ще трябва да се понапънат и да напишат нова актуализация.
Този пост е редактиран от k1kkk; 27-07-15 в 20:00.
Миналата седмица си закупих 55PUS7150, но така и не мога да намеря начин за инсталиране на приложения от непознати източници.
Четох и важната тема за 2015 там намерих само това"зa щacтиe, имa пpяĸ път: мoжe дa инcтaлиpaтe пpилoжeния oт нeпoзнaти изтoчници и имa вгpaдeн фaйлoв бpayзъp, зa дa тъpcитe фaйлoвe нa вaшия UЅВ cтиĸ, a cлeд тoвa дa вĸлючитe АРК фaйлa ĸъм Аndrоіd пpилoжeниятa. Toecт - мoжeтe дa зaoбиĸoлитe пpoцeca нa cĸpининг зa TB пpилoжeния, ĸaтo ĸaчвaтe "ѕіdеlоаdіng" .mрk фaйлoвe, aĸo иcĸaтe - мaĸap чe e тpyднo дa cи пpeдcтaвим мнoгo oбcтoятeлcтвa, ĸoгaтo тoвa би билo ocoбeнo дoбpa идeя."
Инсталнах си от маркета ES File Explorer посочвам апк файла, но ми изкарва съобщение нямате права ......... или нещо от сорта.
Някой ако го е решил проблема да помага
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-07-15 в 21:37.