Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 143 от 172 ПърваПърва ... 93133141142143144145153 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,131 до 2,145 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от thinkpad
    Има ли смисъл да се купува SAMSUNG Wi-Fi dongle за LE40C653 при положение, че се гледат предимно HDTV-та 720p/1080p? Рутерът е WRT54GL (802.11g) - мисля, че няма да се справи с по-високият битрейт, особено при 1080p, какво мислите?
    Не съм го тествал обаче за 1080р има вероятност да не се справя добре. Ако можеш да пуснеш кабел ще е най-сигурно!

2.  

3. eka
    eka е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Голям проблем ми възникна след ъпдейт.Диода мига десет пъти мелодийката започва до средата и не се включва.след това пак отначало.Става дума за ЛЕ40Б551.Някакви идеи за ресет или нещо за да се включи?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от eka
    Голям проблем ми възникна след ъпдейт.Диода мига десет пъти мелодийката започва до средата и не се включва.след това пак отначало.Става дума за ЛЕ40Б551.Някакви идеи за ресет или нещо за да се включи?
    Сигурен ли си ,че си качил фърмуер точно за твоят модел ?
    Изключи всички кабели за сигнал свързани към телевизора-антенен,HDMI и нака нататък. Без да ги свързваш отново ,изгаси телевизора ,включи го пак и пиши как е.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Има ли смисъл да се купува SAMSUNG Wi-Fi dongle за LE40C653 при положение, че се гледат предимно HDTV-та 720p/1080p? Рутерът е WRT54GL (802.11g) - мисля, че няма да се справи с по-високият битрейт, особено при 1080p, какво мислите?
    Здрасти,
    справя се без проблем, само изключваш да не го тормозят торент програмите, но както ти написа колегата, кабела си е кабел. За алтернативата на донгъла е писано по рано във форума.
    Успех!

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

46C9000 наличен вече във веригата Техномаркет цената е убиствена

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09082060

7. eka
    eka е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Същата работа.Софтуера е от сайта на Самсунг T-CHL5CIPDEUC[__________PX__].exe Намери го за валиден инсталира го и не тръгна повече.Дали не е така защото съм му сменил модела от менюто на Б650.Направо съм болен!

8.  

9. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Здрасти, справя се без проблем, само изключваш да не го тормозят торент програмите, но както ти написа колегата, кабела си е кабел. За алтернативата на донгъла е писано по рано във форума.
    besny, за кабела е ясно, но за wi-fi все пак не зависи ли от битрейта на самото HD (и по-точно големината на файла и времетраенето на самото съдържание)? Реално гледам трансфера през wi-fi между компютър-рутер ми е около 2.5MB/sec - при HD-та с по-нисък битрейт би трябвало да движи, но с по-голям предполагам ще има проблем? Разсъжденията са ми следните: ако имам 10GB .mkv с около 1 час HD съдържание, то за да се прехвърля между рутера и телевизора в продължение на 1 час, ще е необходимо да се поддържа средна скорост от около 2.85MB/s. Това са все пак само сухи разсъждения.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

На теория 54Mb рутер е предостатъчен за 1080р видео, но на практика може да имаш проблем с някои по-тежки файлове.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2009

besny, за кабела е ясно, но за wi-fi все пак не зависи ли от битрейта (или по-скоро големината на файла) на самото HD? Реално гледам трансфера през wi-fi между компютър-рутер ми е около 2.5MB/sec - при HD-та с по-нисък битрейт би трябвало да движи, но с по-голям предполагам ще има проблем? Разсъжденията са ми следните: ако имам 10GB .mkv с около 1 час HD съдържание, то за да се прехвърля между рутера и телевизора в продължение на 1 час, ще е необходимо да се поддържа средна скорост от около 2.85MB/s. Това са все пак само сухи разсъждения.
    Здравей,
    Tрансфера е следния:
    1.25 Mbit/s – VCD quality
    5 Mbit/s – DVD quality
    15 Mbit/s – HDTV quality
    36 Mbit/s – HD DVD quality (approx 4MByte/s)
    54 Mbit/s – Blu-ray Disc quality (approx 6MByte/s)
    Аз съм със същият рутер по схема - Лаптоп - wireless - рутер (Tomato Version 1.28) - RJ45 - телевизор. Нямам проблеми с 1080p когато отрежа торент програмите, иначе му спират тока от 2 лаптопа и едно PC, което е нормално. Не знам как обработва ТВ то чрез този "донгъл" wireless-a, но предполагам са го направили и сметнали хората. Пак ти казвам, ако можеш дори и най-малък вариант да поставиш кабел го направи, да не се ядосваш после. Скоростта на Wireless-a зависи от много фактори, замърсеност на ефира, разстояние, прегради etc.
    Успех!

12. Тук е от
    Apr 2010

При мен смятам да е PC - RJ45 - WRT54GL (Tomato, WPA2) - wireless - TV. Кабелът не го разглеждам в момента като опция, тъй като просто ще ми е неудобно с него. По-скоро бих сменил рутера с някой 802.11n, но за момента не ми се рискува, GL-a е бетон. Накрая просто ще взема да го купя тоя донгъл и да пробвам.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2009

При мен смятам да е PC - RJ45 - WRT54GL (Tomato) - wireless - TV. Кабела не го разглеждам в момента като опция. По-скоро бих сменил рутера с някой 802.11n, но не ми се рискува, GL-a е бетон. Накрая просто ще взема да го купя тоя донгъл и да пробвам.
    Здрасти,
    питай някои, които си го е купил и го е ползвал, това ще е най-добре за теб. За рутера си абсолютно прав!
    Успех

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от DJPRODIGY
    46C9000 наличен вече във веригата Техномаркет цената е убиствена

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09082060
    SAMSUNG UE-46C9000 9899лв
    очаквах нещо от рода на 7000-7500лв...
    Маркетинговият отдел на Samsung са били пияни или дрогирани като са определили тази цена.....За тази сума ще си взема Panasonic TX-P65VT20E

Цитат Първоначално публикувано от eka
    Същата работа.Софтуера е от сайта на Самсунг T-CHL5CIPDEUC[__________PX__].exe Намери го за валиден инсталира го и не тръгна повече.Дали не е така защото съм му сменил модела от менюто на Б650.Направо съм болен!
    Не знам. Не би трябвало да има връзка със смяната на модела в сервизното меню.....Все някой щеше да се оплаче до сега по форумите ,че след качване на фърмуер му е направил този проблем-мина цяла година.... Пуснаха фърмуер за да спрат приложенията на Samy-Go, смениха процесорите за да няма допълнителна памет.....въобще много гадно от тяхна страна ако са решили да си отмъщават....
    Занеси го в сервиза-но не казвай че си сменял модела в сервизното меню.Обясни че след ъпгреийд се е появил този проблем.

16. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,
    От две седмици съм със самсунг c750 и съм супер доволен от телевизора. Забелязвам обаче нещо, което не е наред: на определен фон /обикновено по-бледа картина/ на участък от 10 на 10 сантиментра се забелзяват бели кръгове /ако трябва да дам пример: много набодобява подредбата на квадратчетата на кубчето на рубик/. Вярно малки са, вярно това се забелязва, ако се взираш и знаеш мястото, но все пак реших да попитам как се нарича това явление, трябва ли да ме притеснява и да ходя ли до сервиз?

17. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте ,
    промоцията с 15% намаление на всички модели телевизори на Самсунг изтича на 16.09 , какви ли ще са цените след това ? Дали ще ги вдигнат както преди промоцията или ще ги задържат на това ниво ?
    Как мислите ? Кажете мнението си !!!

18. Тук е от
    Sep 2010

Моля помогнете относно избор на 46 тв самсунг-гледам предимно футбол и филми,телевизия булсатком -преко сили до 2000 лв.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе