Не съм го тествал обаче за 1080р има вероятност да не се справя добре. Ако можеш да пуснеш кабел ще е най-сигурно!Първоначално публикувано от thinkpad
Не съм го тествал обаче за 1080р има вероятност да не се справя добре. Ако можеш да пуснеш кабел ще е най-сигурно!Първоначално публикувано от thinkpad
Голям проблем ми възникна след ъпдейт.Диода мига десет пъти мелодийката започва до средата и не се включва.след това пак отначало.Става дума за ЛЕ40Б551.Някакви идеи за ресет или нещо за да се включи?
Сигурен ли си ,че си качил фърмуер точно за твоят модел ?Първоначално публикувано от eka
Изключи всички кабели за сигнал свързани към телевизора-антенен,HDMI и нака нататък. Без да ги свързваш отново ,изгаси телевизора ,включи го пак и пиши как е.
Здрасти,Първоначално публикувано от thinkpad
справя се без проблем, само изключваш да не го тормозят торент програмите, но както ти написа колегата, кабела си е кабел. За алтернативата на донгъла е писано по рано във форума.
Успех!
46C9000 наличен вече във веригата Техномаркет цената е убиствена
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09082060
Същата работа.Софтуера е от сайта на Самсунг T-CHL5CIPDEUC[__________PX__].exe Намери го за валиден инсталира го и не тръгна повече.Дали не е така защото съм му сменил модела от менюто на Б650.Направо съм болен!
besny, за кабела е ясно, но за wi-fi все пак не зависи ли от битрейта на самото HD (и по-точно големината на файла и времетраенето на самото съдържание)? Реално гледам трансфера през wi-fi между компютър-рутер ми е около 2.5MB/sec - при HD-та с по-нисък битрейт би трябвало да движи, но с по-голям предполагам ще има проблем? Разсъжденията са ми следните: ако имам 10GB .mkv с около 1 час HD съдържание, то за да се прехвърля между рутера и телевизора в продължение на 1 час, ще е необходимо да се поддържа средна скорост от около 2.85MB/s. Това са все пак само сухи разсъждения.Първоначално публикувано от elcos
На теория 54Mb рутер е предостатъчен за 1080р видео, но на практика може да имаш проблем с някои по-тежки файлове.
Здравей,Първоначално публикувано от thinkpad
Tрансфера е следния:
1.25 Mbit/s – VCD quality
5 Mbit/s – DVD quality
15 Mbit/s – HDTV quality
36 Mbit/s – HD DVD quality (approx 4MByte/s)
54 Mbit/s – Blu-ray Disc quality (approx 6MByte/s)
Аз съм със същият рутер по схема - Лаптоп - wireless - рутер (Tomato Version 1.28) - RJ45 - телевизор. Нямам проблеми с 1080p когато отрежа торент програмите, иначе му спират тока от 2 лаптопа и едно PC, което е нормално. Не знам как обработва ТВ то чрез този "донгъл" wireless-a, но предполагам са го направили и сметнали хората. Пак ти казвам, ако можеш дори и най-малък вариант да поставиш кабел го направи, да не се ядосваш после. Скоростта на Wireless-a зависи от много фактори, замърсеност на ефира, разстояние, прегради etc.
Успех!
При мен смятам да е PC - RJ45 - WRT54GL (Tomato, WPA2) - wireless - TV. Кабелът не го разглеждам в момента като опция, тъй като просто ще ми е неудобно с него. По-скоро бих сменил рутера с някой 802.11n, но за момента не ми се рискува, GL-a е бетон. Накрая просто ще взема да го купя тоя донгъл и да пробвам.
Здрасти,Първоначално публикувано от thinkpad
питай някои, които си го е купил и го е ползвал, това ще е най-добре за теб. За рутера си абсолютно прав!
Успех
SAMSUNG UE-46C9000 9899лвПървоначално публикувано от DJPRODIGY
очаквах нещо от рода на 7000-7500лв...
Маркетинговият отдел на Samsung са били пияни или дрогирани като са определили тази цена.....За тази сума ще си взема Panasonic TX-P65VT20E
Не знам. Не би трябвало да има връзка със смяната на модела в сервизното меню.....Все някой щеше да се оплаче до сега по форумите ,че след качване на фърмуер му е направил този проблем-мина цяла година.... Пуснаха фърмуер за да спрат приложенията на Samy-Go, смениха процесорите за да няма допълнителна памет.....въобще много гадно от тяхна страна ако са решили да си отмъщават....Първоначално публикувано от eka
Занеси го в сервиза-но не казвай че си сменял модела в сервизното меню.Обясни че след ъпгреийд се е появил този проблем.
Здравейте,
От две седмици съм със самсунг c750 и съм супер доволен от телевизора. Забелязвам обаче нещо, което не е наред: на определен фон /обикновено по-бледа картина/ на участък от 10 на 10 сантиментра се забелзяват бели кръгове /ако трябва да дам пример: много набодобява подредбата на квадратчетата на кубчето на рубик/. Вярно малки са, вярно това се забелязва, ако се взираш и знаеш мястото, но все пак реших да попитам как се нарича това явление, трябва ли да ме притеснява и да ходя ли до сервиз?
Здравейте ,
промоцията с 15% намаление на всички модели телевизори на Самсунг изтича на 16.09 , какви ли ще са цените след това ? Дали ще ги вдигнат както преди промоцията или ще ги задържат на това ниво ?
Как мислите ? Кажете мнението си !!!
Моля помогнете относно избор на 46 тв самсунг-гледам предимно футбол и филми,телевизия булсатком -преко сили до 2000 лв.