Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 149 от 172 ПърваПърва ... 99139147148149150151159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,221 до 2,235 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Video on Demand
    Форма на защита на филми нещо като DRM.
    Надали ще си купиш филм и той ще е защитен с VOD, че ще ти трябва тази функция...

2.  

3. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от zgk
    Ако някой е имал възможност да тества друг донгъл за безжична връзка на ТВ, освен неприлично скъпия на Самсунг, да го разясни тук във форума, както го е направил thinkpad. Много полезна инф-ция ще е, дори и ако има n-стандарт на донгъла.
    Ако ти е невъзможно да пуснеш директно кабел, слагай втори рутер.
    Нови рутери вече ги има за по 30 лв.
    Някъде назат обсъждахме подобено решение.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Внимание!! При свалянето на версията фърмуер следете за точното наименование на вашият модел.
    Често се срещат еднакви модели със различни шасита и процесори примерно- 32C530J1W и 32C530F1W. На сайта често може да има два фърмуера за един телевизор.
    По названието на фърмуера може да разберете какъв видеопроцесор е поставен във вашият модел телевизор
    (T-VAL*DEUC_****.*.exe) за процесор Valencia
    (T-TDT*DEUC_****.*.exe) за процесор Trident
    (T-MSX*DEUC_****.*.exe) за процесор MStar
    Качването на погрешният фърмуер може да блокира телевизора ви!

5. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,
    тези много нови и различни фърмуери, според мен стават все по опасни а и не фиксират повечето бъгове, както ни се иска и според мен използването им става безмислено, в сравнение с риска от загубването на телевизора. Най-много да покрият някой бъг използван от юзърите независимо за какви цели
    Успех!

6. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте , искам да ви помоля за съвет относно картината на Samsung 40C650.
    След дълго търсене на моделa с матрица SQ1 най накрая се сдобих с такъв . Искам да споделя първи впечатления и да се допитам до вас дали има нещо за което да се притеснявам
    Основното ми притеснение е че при SD сигнал картината ми стои размазана, дори в моменти когато няма движение лицата трептят и се размазват .
    Погледната под ъгъл екрана леко лилавее / не е някаква болка за умиране /

Може би имах малко по високи очаквания след многото суперлативи но да се допитам до вас , смятате ли че има проблем самия ТВ при обработката на сигнала или сигнала от Булсатком не е толкова качествен !

ПС Има ли някакви по специални настройки за картината и 100 Hz ?

Благодаря !

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

В тази тема има публикувани настройки от професионални калибратори от чужди сайтове. Опитай с тях.
    Това за трептенето и размазването не звучи добре. Или си се заврял в екрана и го гледаш под лупа или нещо си объркал настройките.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2010

Благодаря за бързия отговор, ще шрегледам цялата тема относно настройките. ТВто го гледма от 3м, иначе настройки не съм правил някакви по специални !

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

40C650 наистина маже зверски.Съседа ми си взе такъв преди два месеца и снощи гледахме мача на Левски у тях.Некомфортно усещане-една тревичка не се различава ,мазно зелено поле без каквато и да е реалистичност.Имам чуството,че накъсва на бързите сцени.
    За ЦСКА се прехвърлихме в къщи и вторият мач си го изгледахме с удоволствие .
    Имам чувството ,че новите модели ги правят с много ненужни екстри,а никой не обръща внимание на качеството на картината.С една дума-ширпотреба.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от besny
    Здравейте,
    тези много нови и различни фърмуери, според мен стават все по опасни а и не фиксират повечето бъгове, както ни се иска и според мен използването им става безмислено, в сравнение с риска от загубването на телевизора. Най-много да покрият някой бъг използван от юзърите независимо за какви цели
    Успех!
    Не-просто трябва да спазвате едно правило.
    Гледайте моделният код на телевизора ви и внимавайте буквите накрая да съвпадат с описанието на модела за който е предвиден фърмуера.
    Samsung /доколкото знам и повечето производители/ са въвели някакъв код във фърмуера който телевизора си проверява и ако съвпадне си качва версията. В противен случай отказва да приеме версията.

Цитат Първоначално публикувано от sergo
    Може би имах малко по високи очаквания след многото суперлативи но да се допитам до вас , смятате ли че има проблем самия ТВ при обработката на сигнала или сигнала от Булсатком не е толкова качествен !
    Може и сигнала да не е добър. Ако си със оригиналният скарт кабел - смени го с нов качествен.
    Другото е че Булсатком орязват резолюцията на много от програмите качвани на сателит ,за да си спестят битрейт и от там транспондери.
    Дават пари за тъпи реклами и концерти ,вместо да си наемат още транспондери и да подменят приемниците на абонатите си.

12. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    40C650 наистина маже зверски.Съседа ми си взе такъв преди два месеца и снощи гледахме мача на Левски у тях.Некомфортно усещане-една тревичка не се различава ,мазно зелено поле без каквато и да е реалистичност.Имам чуството,че накъсва на бързите сцени.
    За ЦСКА се прехвърлихме в къщи и вторият мач си го изгледахме с удоволствие .
    Имам чувството ,че новите модели ги правят с много ненужни екстри,а никой не обръща внимание на качеството на картината.С една дума-ширпотреба.
    Всичко зависи от оператора.
    При мен на Близу за сега (да чукна на дърво) картината е перфектна.
    Пуснете на плеъра някакъв качествен клип и ако пак маже, значи има някакъв проблем.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Вчера качеството си беше лошо и на плазмата на мача на левски, за сравнение мача по ринг на ливърпул беше с много добро качество.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2010

Засега го тествах на HDTV сигнал от флашка , мисля че нямаше такива замазвания , на AVI с ниската резолюция пак картината бе със същия проблем . Относно мача - наистина беше ужасна картината , замазана дори се виждаха и следи след футболистите - 100хц са си включени. Явно ще сменям Булсаткома / ако това е порблема де/ - Близоо или Coolbox е въпроса?

16. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Cooolbox разбира се!

17. Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

Другото е че Булсатком орязват резолюцията на много от програмите качвани на сателит ,за да си спестят битрейт и от там транспондери.
    Дават пари за тъпи реклами и концерти ,вместо да си наемат още транспондери и да подменят приемниците на абонатите си.
    Ще извиняваш, но Булсата са едни от малкото, които не си играят с резолюцията.

18. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

До sergo: ТВ е перфектен, особено от към качество на картината. Аз съм на Кейбълтел /аналогов с-л/ и не мога да повярвам, че дава толкова добра картина. И затова не съм се включил към цифровия пакет програми на този оператор. Провери първо к-то на ТВ сигнала и после направи препоръчаните настройки за този ТВ, описани са доста подробно някъде по-горе във форума. Успех!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе