Video on Demand
Форма на защита на филми нещо като DRM.
Надали ще си купиш филм и той ще е защитен с VOD, че ще ти трябва тази функция...
Video on Demand
Форма на защита на филми нещо като DRM.
Надали ще си купиш филм и той ще е защитен с VOD, че ще ти трябва тази функция...
Ако ти е невъзможно да пуснеш директно кабел, слагай втори рутер.Първоначално публикувано от zgk
Нови рутери вече ги има за по 30 лв.
Някъде назат обсъждахме подобено решение.
Внимание!! При свалянето на версията фърмуер следете за точното наименование на вашият модел.
Често се срещат еднакви модели със различни шасита и процесори примерно- 32C530J1W и 32C530F1W. На сайта често може да има два фърмуера за един телевизор.
По названието на фърмуера може да разберете какъв видеопроцесор е поставен във вашият модел телевизор
(T-VAL*DEUC_****.*.exe) за процесор Valencia
(T-TDT*DEUC_****.*.exe) за процесор Trident
(T-MSX*DEUC_****.*.exe) за процесор MStar
Качването на погрешният фърмуер може да блокира телевизора ви!
Здравейте,
тези много нови и различни фърмуери, според мен стават все по опасни а и не фиксират повечето бъгове, както ни се иска и според мен използването им става безмислено, в сравнение с риска от загубването на телевизора. Най-много да покрият някой бъг използван от юзърите независимо за какви цели
Успех!
Здравейте , искам да ви помоля за съвет относно картината на Samsung 40C650.
След дълго търсене на моделa с матрица SQ1 най накрая се сдобих с такъв . Искам да споделя първи впечатления и да се допитам до вас дали има нещо за което да се притеснявам
Основното ми притеснение е че при SD сигнал картината ми стои размазана, дори в моменти когато няма движение лицата трептят и се размазват .
Погледната под ъгъл екрана леко лилавее / не е някаква болка за умиране /
Може би имах малко по високи очаквания след многото суперлативи но да се допитам до вас , смятате ли че има проблем самия ТВ при обработката на сигнала или сигнала от Булсатком не е толкова качествен !
ПС Има ли някакви по специални настройки за картината и 100 Hz ?
Благодаря !
В тази тема има публикувани настройки от професионални калибратори от чужди сайтове. Опитай с тях.
Това за трептенето и размазването не звучи добре. Или си се заврял в екрана и го гледаш под лупа или нещо си объркал настройките.
Благодаря за бързия отговор, ще шрегледам цялата тема относно настройките. ТВто го гледма от 3м, иначе настройки не съм правил някакви по специални !
40C650 наистина маже зверски.Съседа ми си взе такъв преди два месеца и снощи гледахме мача на Левски у тях.Некомфортно усещане-една тревичка не се различава ,мазно зелено поле без каквато и да е реалистичност.Имам чуството,че накъсва на бързите сцени.
За ЦСКА се прехвърлихме в къщи и вторият мач си го изгледахме с удоволствие .
Имам чувството ,че новите модели ги правят с много ненужни екстри,а никой не обръща внимание на качеството на картината.С една дума-ширпотреба.
Не-просто трябва да спазвате едно правило.Първоначално публикувано от besny
Гледайте моделният код на телевизора ви и внимавайте буквите накрая да съвпадат с описанието на модела за който е предвиден фърмуера.
Samsung /доколкото знам и повечето производители/ са въвели някакъв код във фърмуера който телевизора си проверява и ако съвпадне си качва версията. В противен случай отказва да приеме версията.
Може и сигнала да не е добър. Ако си със оригиналният скарт кабел - смени го с нов качествен.Първоначално публикувано от sergo
Другото е че Булсатком орязват резолюцията на много от програмите качвани на сателит ,за да си спестят битрейт и от там транспондери.
Дават пари за тъпи реклами и концерти ,вместо да си наемат още транспондери и да подменят приемниците на абонатите си.
Всичко зависи от оператора.Първоначално публикувано от n8852
При мен на Близу за сега (да чукна на дърво) картината е перфектна.
Пуснете на плеъра някакъв качествен клип и ако пак маже, значи има някакъв проблем.
Вчера качеството си беше лошо и на плазмата на мача на левски, за сравнение мача по ринг на ливърпул беше с много добро качество.
Засега го тествах на HDTV сигнал от флашка , мисля че нямаше такива замазвания , на AVI с ниската резолюция пак картината бе със същия проблем . Относно мача - наистина беше ужасна картината , замазана дори се виждаха и следи след футболистите - 100хц са си включени. Явно ще сменям Булсаткома / ако това е порблема де/ - Близоо или Coolbox е въпроса?
Cooolbox разбира се!
Ще извиняваш, но Булсата са едни от малкото, които не си играят с резолюцията.Първоначално публикувано от hristoslav2
До sergo: ТВ е перфектен, особено от към качество на картината. Аз съм на Кейбълтел /аналогов с-л/ и не мога да повярвам, че дава толкова добра картина. И затова не съм се включил към цифровия пакет програми на този оператор. Провери първо к-то на ТВ сигнала и после направи препоръчаните настройки за този ТВ, описани са доста подробно някъде по-горе във форума. Успех!