Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 155 от 172 ПърваПърва ... 105145153154155156157165 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,311 до 2,325 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2007

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Това означава че телевизорът е базиран на друго шаси с друг процесор-съответно и фърмуера се различава.

Прочети този пост
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366449
    OK!!Благодаря а от къде да изтегля този софтуер за модела с J1W ? И дали може на С350- по– ниския клас телевизор да се(ъпдеитне или от сервизното меню да се включи)и да се гледат филми или само музика и снимки? Благодаря за отзивчивостта!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Снощи купихме на един от компанията 40C630, матов панел, матрица: SQ01.
    Просто перфектен! Фантастична картина в SD/HD. Проблема с мазането на шума в точката на пиксела несъществува както при 40C650. Една идея по-добра и рязка картина в HD от Sony 40EX500 (като пряк конкурент), а за SD - Сонито да се снима. Горещо препоръчвам.
    soon, аз отдавна разправям , че 630 са много добри телевизори. Уж са с шаси на 5-та серия ми то тази 5-та серия ще се окаже по добра от 6-та Я кажи как разбра каква е матрицата?

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Няма как да стане-шасито няма такава възможност. Стар видеопроцесор....
    Макар и със закъснение-Благодаря за информацията!
    Ще търся вариант с външен player.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Проблема с мазането на шума в точката на пиксела несъществува както при 40C650.
    ....????Я пак ,ама по-подробно.
    То и миналата година В550 си печелеше редовно уважение и беше най-препоръчван модел /или поне един от най-препоръваните/

6. Тук е от
    Mar 2007

Ако не стане, ползвай Video Convert Master. Аз така правя. Програмката е лесна за използване и конвертира всичко във всичко.

Гледам има нов фърмуер за 40C650 на бг-сайта - T-VALDEUC-2002.0. Някой запознат няма ли да сподели има ли смисъл.

Като преименувах файловете от .mov B .avi телевизора започна да ги разпознава и чете. Интересно защо не са го направили да ги разпознава тези файлове, след като кодека се подържа?
    Иначе го флашнах с новия фърм . Но оценка немога да дам защото телевизора е на една седмица.
    Има ли начин да му кача някакъв браузер за интернета, че като гледам нямам в сервизното меню опцията за юсб-то?

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@biro
    да, така е! Аз имам 40C650 и снощи отново тествахме и настройвахме в приятелчето неговия 40C630.
    Ами с ръка на сърцето по-хубавa и детайлна картина извади. Матовия екран е голям кеф. Много по-натурална картина създава за цветове и т.н. Отлично !!! - качество при SD/HD. Това може би е най-нацеления модел като баланс м/у тези два формата с идеален контраст, дълбочина на черно, много верни и удивително живи цветове. Гледах ме Avatar.1080p. Ами!? Потрес! Голяма илюзия за изящно 3D без да е такова. За матрицата си имаше стикер от дясно на кутията залепен. Скоро четох коя е най-добра от разновидностите SQXX. Всички сочат, че SQ01 е фаворита от SQ01 до SQ08.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

На моя няма стикер за типа матрица и в сервизното също не пише нищо по въпроса. Любопитно ми е каква е, но картината е много добра така или иначе.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pandox
    Привет!! Модела е LE32C530F1W как и кой софтуер да изтегля и да сложа на флашка ли? А може ли и на 32С350 да се ъпдейтне или да се включи някъде от сервизното МЕНЮ плеъра да чете ФИЛМИ или е фабрично само за музика и снимки!! Благодаря!!!
    Цитат Първоначално публикувано от pandox
    OK!!Благодаря а от къде да изтегля този софтуер за модела с J1W ? И дали може на С350- по– ниския клас телевизор да се(ъпдеитне или от сервизното меню да се включи)и да се гледат филми или само музика и снимки? Благодаря за отзивчивостта!
    За какво ти е?? Нали модела ти беше LE32C530F1W!!!
    Има за LE32C550J1W - но това не е твоят модел!!

Не може да се пускат филми на този модел-причината е ,че процесорът в него няма тази възможност.

11. Тук е от
    Sep 2007

За какво ти е?? Нали модела ти беше LE32C530F1W!!!
    Има за LE32C550J1W - но това не е твоят модел!!

Не може да се пускат филми на този модел-причината е ,че процесорът в него няма тази възможност.
    Да така е просто се подведох -мислех че има и модел 530 с J1w,по скоро на един приятел е телевизорът , а и той не бе довидял модела .Благодаря ти ! А между другото 32С5000 не разпознава mkv файлове а С450,С530,С630 и нагоре без С5000 си прочитат!Ако на някой му е от полза!!

12. Тук е от
    Jan 2010

Едно кратко въпросче - телевизора ми е 40C650, не е ъпдейтван откакто съм го взел, а са излезли три нови версии досега! Та въпроса ми е има ли смисъл да се ъпдейтва и дали може (или трябва ?!? ) да се зареди последния софтуер (т.е. без да се зареждат предните два)? Благодарности за отговорите!

13. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от S. Stoyanov
    Едно кратко въпросче - телевизора ми е 40C650, не е ъпдейтван откакто съм го взел, а са излезли три нови версии досега! Та въпроса ми е има ли смисъл да се ъпдейтва и дали може (или трябва ?!? ) да се зареди последния софтуер (т.е. без да се зареждат предните два)? Благодарности за отговорите!
    Ако нямаш оплаквания или проблеми, не е нужно да ъпдейтваш! "Щом нещо работи, не го..."

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Samsung WiMAX TV Wireless 3D Full HD
    http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-0...g-wimax-v.html

Цитат Първоначално публикувано от S. Stoyanov
    дали може (или трябва ?!? ) да се зареди последния софтуер (т.е. без да се зареждат предните два)? Благодарности за отговорите!
    Може.

16. Тук е от
    Jul 2010

здравейте.
    Може ли да ми кажете от къде мога да взема информация за размера на стойките на ТВ-те - ширина и дължина.
    Интересува ме дългата страна ( късата страна я има в спецификациите на сайта на Samsung ) на моделите LCD 46"C650 и 46"C630 , както и на плазмите 50"C550 и 50"C530. Варианта да ходя с линийка в ТМ/ТП да си взимам размерите сам засега остава последен, понеже в момента нямам свободно време да ходя до там.
    Предварително Благодаря на отговорилите

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Дълбочнината можеш и от сайта да я вземеш. Ширината не я пишат обикновено.
    АКо целиш някаква ултра точност най-добре ходи на място. Не виждам колко толкова време ще загубиш.

18. Тук е от
    Jan 2010

Преди време някой беше " пуснал " една "картинка" за настройка на контраста и яркоста, ето тази. Някой пробвал ли е настройки с нея, че опитвах но или изчезва надписа на едната половина или на другата, така и не успях да се справя и в двете половини да се виждат и петте думи ?!?
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе