Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 166 от 172 ПърваПърва ... 116156164165166167168 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,476 до 2,490 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

А откъде се променят тези регионални настройки, при мен за страна при сканиране на цифровите канали съм избрал Германия, това ли е или не?

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от jtq
    Здравейте, имам следния проблем с моя 40C650, CM02 матрица. Всъщност не съм сигурен дали е от него проблема или от кабелната. Става дума за цифровата на Кейбълтел, с КА модул. По същество, проблемът се състои в следното:
    Когато гледам мач примерно по Диема или Нова Спорт, картината е доста добра, но се получава много често един кофти ефект при движенията. Не е този с пикселизацията/квадратчетата при по-компресиран стрийм. Това е малко трудно да се опише, около футболистите, които се движат, се показва за около 1-2 секунди област от тънки хоризонтални линии подобни на тези http://img.zamunda.net/bitbucket/litlev251020104.jpg и освен това се получава някакво дразнещо насичане на движението. Горе долу както се мъчи компютър като не му достигат ресусри. Та тези линии не са чак толкова дразнещи, обаче насичането е много неприятно. Като сменя на аналогова, там картината нормално е по-замацана и насичането доста по-рядко се случва, но пак го има понякога. При гледане на филм през USB не съм го забелязвал досега, но не съм гледал много досега. В момента гледам мач и ми прави впечатление, че по-често се случва когато има вертикално движение по терена, някой като замахва да ритне топката или смени посоката, както и ако действието е долната близка част на терена... Интересното е, че като дават футболисти или публика примерно в близък план го няма това, а само като се гледа отвисоко и футболистите са малки. Същото съм го забелязвал понякога и на други канали, когато някой говори примерно, около устата му, но основно се случва при мачове. Опитвал съм със всякакви настройки на Motion Plus, Филтър за цифров шум, Заглаждане на краищата и т.н., но без успех. Като че ли (но може и да се бъркам), по-добре се гледа спорт с включен Motion Plus, но когато се случи това с линиите, тогава пък насича/забавя повече. Като цяло струва ми се, че чертите са от кабелната, а насичането от телевизора, който не може да се справи нещо много добре в някои ситуации. При някой друг има ли го това и дали става дума за някакъв дефект?
    Аз съм със Samsung UE32C6000 и имам абселютно същия проблем, който страшно много ме дразни.
    Какво ли не пробвах, но без резултат.
    Съвсем малко подобрение има само при включване на LED Движение+.
    Какъв е този режим Film Mode, това режим филм ли е?
    Пишете, ако има някакво решение на този досаден проблем.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По-скоро го изключете тоя режим , при мен е : Опции картина >Режим Филм >Изкл.

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от root666
    А откъде се променят тези регионални настройки, при мен за страна при сканиране на цифровите канали съм избрал Германия, това ли е или не?
    Цитат Първоначално публикувано от biro
    Докато върви филма от дистанционното Tools -> Subtitle settings -> Encoding -> Cyrillic Alphabet

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от etgecata
    Аз съм със Samsung UE32C6000 и имам абселютно същия проблем, който страшно много ме дразни.
    Какво ли не пробвах, но без резултат.
    Съвсем малко подобрение има само при включване на LED Движение+.
    Какъв е този режим Film Mode, това режим филм ли е?
    Пишете, ако има някакво решение на този досаден проблем.
    Проблема е в сигнала от кабелният оператор. Не е в телвизора ти.

7. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от pmarkov
    Оф, вече и аз не знам - четох сега, че не позволявало да качиш 3000.6, ако вече си сложил 3001.1 (вероятно щото се усеща, че слагаш по-малък номер). И най-тъпото е, че не дават никаква информация за версиите - какво ново има, отстранени бъгове... ей така си изпляскват нова версийка и мълчание! Ема пък аз се надявам да пуснат малко повечко приложенийца, да добавят кодеци в плеъра, че чат-пат не харесва някои файлове, та затва гледам да се ъпдейтвам. Ама май напразно се напъвем - реално нищо не съм видял за 5-6 версии.
    Предполагам, че са го смени щото по форумите масово се оплакват от крашове след инсталиране на 3001.1. Това за 40c750 главно заради 3D-то. Нещо са замазали от Samsung, добре че нямах подръка хард и не се упдейтнах . Сега мисля да почакам още малко да видим дали няма да пуснат фикс за 3001.1.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2006

Смятам и аз да се оборудвам с нов LCD, но все още не мога да се спра на конкретен модел. Не мога да приема факта че при SD сигнал старата тръба, която вече е на повече от 10 години вади по качествена картина. Както е да е - явно ще трябва да се примирявам с всичките негативи на новите технологии (или по скоро на остарелите формати за видеопредаване).
    Та да питам за Samsung от C530 до C650 дали има модел, в който да запаметя за различните канали различни формати на картината - примерно за Канал 1 - 4:3 , за TV7 - 16:9? Ако при тях не става има ли друг модел с такава опция?
    Дразнят ме много също така и на рекламите как им вдигат нивото на звука - та ми е интересно дали имат автоматично регулиране на нивото на звука? При Сони мисля, че има такава екстра. А при Samsung ?
    Гледам, че C650 го дават с гланцов панел, а вече в два магазина на техномаркет бях и на двете места го гледам, че е с матов(дали е възможно и на двете места да са объркали табелките?)

10. Member
    Тук е от
    May 2010

Панела на C650 е гланцов Има из опциите за звука автоматично да оправя нивата, но не знам дали работи, нямам телевизия а и съм с външна 5.1 система.

11. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от cmyk
    Дразнят ме много също така и на рекламите как им вдигат нивото на звука - та ми е интересно дали имат автоматично регулиране на нивото на звука? При Сони мисля, че има такава екстра. А при Samsung ?
    При Самсунг има регулиране на нивото на звука, но то изравнява нивото на различните канали. При положение, че самия канал пуска по високо ниво мисля, че няма как да се изравни... Пък и е безсмислено: представи си да гледаш филм и шумните сцени да се слушат на нивото на тихите сцени... няма как. ТВ няма от къде да знае дали по-високото ниво на звука е от рекламите или просто е по-шумна сцена във филм например.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Тази екстра в моделите, които я имат е супер добра и полезна ,защото рекламите могат да ти докарат инфаркт понякога, а като ще гледаш филм просто си я изключи.

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Едно време при Philips имаше т.нар. функция delta volume. Тя изравнява нивата на звука на един и същи канал. Не вярвам при съвременните ТВ да липсва!

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

При Тошиба е Dolby Volume ,Сони също имат такава функция .

16. Тук е от
    Sep 2010

От няколко дни съм собственик на Samsung LE40C650 със SQ01 матрица. Въпросът ми е има ли начин да се сложи по-стара версия на фърмуера, защото не ми отваря "content library" от флашка(от сервизното меню също не мога да го включа) и не мога да кача "netsurf" браузера. Имам и още един въпрос. Могат ли да се увеличат допълнително (освен 3-те размера) субтитрите, защото и на най-големия размер са доста малки. Текущият ми фърмуер е 2010/09/10_002002.

17. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте!
    Имам 46В651, който е свързан с кабел към рутъра ми (Нетгиър WNDR3300), лаптопа е с Уиндоус7. Та проблема ми е следния, преди време можеше с десния бутон върху файла и "play to" да пускам видео на телевизора. От известно време, обаче не става - изписва "media is not available". Иначе си работи Самсунг мениджъра и през него мога да пускам филми, но така ми е по-удобно. Някакъв съвет?

18. Тук е от
    Nov 2004

Здравейте, някой може ли да ми разшифрова серийния номер на един Самсунг 40B530 , прегледах 1 стр. на темата, но не можах да се ориентирам :
    AZQL3SUSC02188P или да кажете поне дали е свястна матрицата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе