А откъде се променят тези регионални настройки, при мен за страна при сканиране на цифровите канали съм избрал Германия, това ли е или не?
А откъде се променят тези регионални настройки, при мен за страна при сканиране на цифровите канали съм избрал Германия, това ли е или не?
Аз съм със Samsung UE32C6000 и имам абселютно същия проблем, който страшно много ме дразни.Първоначално публикувано от jtq
Какво ли не пробвах, но без резултат.
Съвсем малко подобрение има само при включване на LED Движение+.
Какъв е този режим Film Mode, това режим филм ли е?
Пишете, ако има някакво решение на този досаден проблем.
По-скоро го изключете тоя режим , при мен е : Опции картина >Режим Филм >Изкл.
Първоначално публикувано от root666Първоначално публикувано от biro
Проблема е в сигнала от кабелният оператор. Не е в телвизора ти.Първоначално публикувано от etgecata
Предполагам, че са го смени щото по форумите масово се оплакват от крашове след инсталиране на 3001.1. Това за 40c750 главно заради 3D-то. Нещо са замазали от Samsung, добре че нямах подръка хард и не се упдейтнах . Сега мисля да почакам още малко да видим дали няма да пуснат фикс за 3001.1.Първоначално публикувано от pmarkov
Смятам и аз да се оборудвам с нов LCD, но все още не мога да се спра на конкретен модел. Не мога да приема факта че при SD сигнал старата тръба, която вече е на повече от 10 години вади по качествена картина. Както е да е - явно ще трябва да се примирявам с всичките негативи на новите технологии (или по скоро на остарелите формати за видеопредаване).
Та да питам за Samsung от C530 до C650 дали има модел, в който да запаметя за различните канали различни формати на картината - примерно за Канал 1 - 4:3 , за TV7 - 16:9? Ако при тях не става има ли друг модел с такава опция?
Дразнят ме много също така и на рекламите как им вдигат нивото на звука - та ми е интересно дали имат автоматично регулиране на нивото на звука? При Сони мисля, че има такава екстра. А при Samsung ?
Гледам, че C650 го дават с гланцов панел, а вече в два магазина на техномаркет бях и на двете места го гледам, че е с матов(дали е възможно и на двете места да са объркали табелките?)
Панела на C650 е гланцов Има из опциите за звука автоматично да оправя нивата, но не знам дали работи, нямам телевизия а и съм с външна 5.1 система.
При Самсунг има регулиране на нивото на звука, но то изравнява нивото на различните канали. При положение, че самия канал пуска по високо ниво мисля, че няма как да се изравни... Пък и е безсмислено: представи си да гледаш филм и шумните сцени да се слушат на нивото на тихите сцени... няма как. ТВ няма от къде да знае дали по-високото ниво на звука е от рекламите или просто е по-шумна сцена във филм например.Първоначално публикувано от cmyk
Тази екстра в моделите, които я имат е супер добра и полезна ,защото рекламите могат да ти докарат инфаркт понякога, а като ще гледаш филм просто си я изключи.
Едно време при Philips имаше т.нар. функция delta volume. Тя изравнява нивата на звука на един и същи канал. Не вярвам при съвременните ТВ да липсва!
При Тошиба е Dolby Volume ,Сони също имат такава функция .
От няколко дни съм собственик на Samsung LE40C650 със SQ01 матрица. Въпросът ми е има ли начин да се сложи по-стара версия на фърмуера, защото не ми отваря "content library" от флашка(от сервизното меню също не мога да го включа) и не мога да кача "netsurf" браузера. Имам и още един въпрос. Могат ли да се увеличат допълнително (освен 3-те размера) субтитрите, защото и на най-големия размер са доста малки. Текущият ми фърмуер е 2010/09/10_002002.
Здравейте!
Имам 46В651, който е свързан с кабел към рутъра ми (Нетгиър WNDR3300), лаптопа е с Уиндоус7. Та проблема ми е следния, преди време можеше с десния бутон върху файла и "play to" да пускам видео на телевизора. От известно време, обаче не става - изписва "media is not available". Иначе си работи Самсунг мениджъра и през него мога да пускам филми, но така ми е по-удобно. Някакъв съвет?
Здравейте, някой може ли да ми разшифрова серийния номер на един Самсунг 40B530 , прегледах 1 стр. на темата, но не можах да се ориентирам :
AZQL3SUSC02188P или да кажете поне дали е свястна матрицата.