T-VALDEUC-3002.1 Файл за надстройка (USB тип)(05 Nov, 2010) 130.92 MB !!!
T-VALDEUC-3002.1 Файл за надстройка (USB тип)(05 Nov, 2010) 130.92 MB !!!
Под серийния номер има още една информация: VERSIONПървоначално публикувано от lubitel-art
Те там пише каква ти е матрицата.
Здравейте, на 40С650 включих приемника на булсат (обикновения, не ХД) през компонентен вход. Някъде из форума бях чел, от настройките на приемника да пусна сигнала като RGB. Да ама като го направя и ТВ-то губи картина и изписва, че резолюцията не се подържа, да сменя на друга. Опитах същото и с ДВД, пак през компонент и като сменя от YPrPb на RGB резултата е същия. Аз ли греша някъде или моя ТВ не подържа RGB по компонент?
1.Не /content library има само на миналогодишните модели В/Първоначално публикувано от martinbvbvbv
2.Не-това става само на миналогодишните модели В
3.Не
Тази настройка на сигнала (RGB) е когато използваш скарт кабел, когато използваш компонентния вход е на YPrPb.Първоначално публикувано от katlak
Мерси за бързия отговор.
Samsung yahoo widget
http://forums.cnet.com/7723-13973_102-346185.html
Step1: Get into Service Menu
Turn TV off
Press Info
Press Menu
Press Mute
Turn TV on
---> Service Menu will appear as TV turns on.
(All the steps must be done within 3 seconds)
Step 2: Turn On MediaLink
Go into "Options"
Change Medialink Type = Infolink ON
Step 3: Choose a country for Media Link
Press Return until you reach the top menu
Got into "Control"
Then into "Sub Option"
Make the following change:
Infolink Country = давате Германия
Turn TV off, Turn TV on.
Press the Internet@ button.
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=23537
40B750 - като гледам DVD от флашка (директория с .VOB и т.н.. файлове) , има ли начин да сменя езика на звука или на субтитрите ?
При DVD-та с аудио или субтитри на няколко езика, тръгва тоя по подразбиране - обикновено английски. Може ли да се превключи на друг?
Ако не може, има ли някаква лесна програмка с която да премахна излишните субтитри/звук ?
10х
hristoslav2, C серията няма Options меню , а само Option и там няма посочените подопции.Първоначално публикувано от hristoslav2
Откъде да сменя страната, че да се докопам до Yahoo Widgets?
Още нещо - докато бях в сервизното меню, без да искам натиснах стрелка наляво докато бях на Reset - какво съм резетнал - само потребителските настройки ли? След това гледах ХД филм и като се върнах на телевизия, ми се стори доста по-грозна картината, може и да си внушавам...
С последния фърмуеър - 3003.3 за LE40C650 , приложението Yahoo Widget се инсталира без проблем и без допълнителни настройки след избиране на бутона Internet.
Проблемът , обаче е , че приложението е изключително постно откъм функции , бих казал дори - непотребно , ако не му се добавят нови "джаджи".
Това е за миналогодишните модели -серия B. Забравил съм да уточня.Първоначално публикувано от root666
При ресетване ,май се нулират наработените часове-няма промени в настройките на картината.
Явно, на hristoslav2, тръпката му е цитирам: миналогодишните модели -серия B. Защото, досега не съм получил, някакъв приложим съвет за подобряване на функциолността на C серията. Все пак сме в края на 2010год, а не 2009г.
Аз мисля, че е вече време да се разделят двата форума за B и С сериите, след като се появяват толкова различия.
http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-40c550
Спряла съм се на този модел за покупка, но никъде не намерих инфо какъв е панела-гланцов или матов? Вторият е за предпочитане доколкото разбрах, но дали е такъв?
Панела е матов гланцовите започват от С650 нагоре , ако гледаш спорт и имаш възможност вземи 40С630 също е с матов панел , но има 100хц.