Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 116 от 172 ПърваПърва ... 66106114115116117118126166 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,726 до 1,740 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Имам Самсунг 32В650 и направих грешката да инсталирам PC Share manager v.4.1 и сега умирам от яд, но нямаше от къде да разбера че повече няма да мога да ползвам превъртането на MKV файловете. Ако някой знае как да поправя това моля да ми каже? Опитах всичко за което се сетих, но няма резултат.Преинсталирах WINDOWS XP SP3 ,на ново инсталирах PC Share manager v.2.33, а след това и ver.4.03, но повече превъртането на MKV файловете не иска да работи.Предполагам, че при инсталирането на версия 4.1 по мрежата с ТВ се е прехвърлил някакъв бъг, който сега не може да се премахне и дали това не може да се оправи с връщането на по-стар фърмуер / сега съм със последния 3000.2/ , но не знам как да го направя, ако може?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от brisko
    Имам Самсунг 32В650 и направих грешката да инсталирам PC Share manager v.4.1 и сега умирам от яд, но нямаше от къде да разбера че повече няма да мога да ползвам превъртането на MKV файловете. Ако някой знае как да поправя това моля да ми каже? Опитах всичко за което се сетих, но няма резултат.Преинсталирах WINDOWS XP SP3 ,на ново инсталирах PC Share manager v.2.33, а след това и ver.4.03, но повече превъртането на MKV файловете не иска да работи.Предполагам, че при инсталирането на версия 4.1 по мрежата с ТВ се е прехвърлил някакъв бъг, който сега не може да се премахне и дали това не може да се оправи с връщането на по-стар фърмуер / сега съм със последния 3000.2/ , но не знам как да го направя, ако може?
    Здравей,
    написах ти, че версията на програмата не оказва влияние върху превъртането на MKV тата. Заради теб си инсталирах последователно 2.3.2, 2.3.3 и 2.4.1 но в нито една от версиите MKV та направени така, че телевизора не ги енкодира като превъртащи се, не могат да се превъртат. Същите файлове от HDD ,Флаш памен и SamyGo, се превъртат без проблем. Не съм имал проблем с премахването на нито една от версиите използвайки Your Uninstaller (ОS Win7 i XP).

Относно свързването на "С" серията може да хвърлите едно око на описаното от сайта на самсунг
    How To Use The Wireless LinkStick With Your Television http://www.samsung.com/us/support/ho...00&row_index=8
    How to Setup DLNA (Wiselink Pro) on your TV - Видео туториал - http://www.samsung.com/us/support/ho...me=LN40A750R1F
    How To Install Samsung's PC Share Manager - http://www.samsung.com/us/support/ho...00&row_index=4
    Успех!

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Здравейте съфорумци,
    Набелязъл съм си 46C630, четох че матрицата е добре да е S-PVA, а след ходенето ми до ТМ Люлин и Цариградско видях само с A-MVA (на стикера е АА...),
    питах и консултантите те не можаха да ми отговорят имат ли от другия вид и ме убеждаваха как тая матрица си е екстра и си е на самсунг.
    Конкретното питане ми е някой виждал ли е тоя модел с матрица S-PVA и да търся ли точно такава или да взимам каквато има.
    Вторият ми въпрос е може ли да се подкара Internet@TV на този модел (избрал съм него а не C650 заради матовия панел), видях че това е възможно за миналогодишните модели.

5. Тук е от
    May 2010

Може ли да ми кажете как да си пусна звука на телевизора след като го вързах с VGA кабел от лаптопа към тв-то в буксата където пише пс. пуснах си филм и няма звук.И още един въпрос как да подкарам нета на тв-то след като вкарам кабела директно към тв-то не тръгва.Благодаря предварително същто и на hristoslav 2.

6. Тук е от
    Dec 2009

При мен няма такива опции в сервизното меню в като control - sub options -wiselink write и high devi !?!?... дали в 40С650 е орязано доста сервизното меню и вече не могат да се правят такива манипулации?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hristom
    Здравейте съфорумци,
    Набелязъл съм си 46C630, четох че матрицата е добре да е S-PVA, а след ходенето ми до ТМ Люлин и Цариградско видях само с A-MVA (на стикера е АА...),
    питах и консултантите те не можаха да ми отговорят имат ли от другия вид и ме убеждаваха как тая матрица си е екстра и си е на самсунг.
    Конкретното питане ми е някой виждал ли е тоя модел с матрица S-PVA и да търся ли точно такава или да взимам каквато има.
    Вторият ми въпрос е може ли да се подкара Internet@TV на този модел (избрал съм него а не C650 заради матовия панел), видях че това е възможно за миналогодишните модели.
    AUO матрицата с нищо не е по-лоша - вземай го спокойно.
    За подкарването на Internet@TV - не знам дали е възможно.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Това което показах на снимката явно е често срещан феномен в C серията.най-много дразни наличието на вертикални ивици,все едно гледам през решетка.Вадя CRT-то и няма да се тормозя повече

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от trax
    Това което показах на снимката явно е често срещан феномен в C серията.най-много дразни наличието на вертикални ивици,все едно гледам през решетка.Вадя CRT-то и няма да се тормозя повече
    Обади се в сервиза и попитай дали могат да оправят подобен проблем.
    Руснаците сами си ги отварят и оправят геометрията на отражателите в подсветката.

11. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от redsxz
    Аз успях с помощта на тези указния.

Цитат на: krasen kris в 26.03.2010, 18:28
    за всички които не могат да копират от флашката в телевизора.Влизате в сервизното меню, от там-control - sub options - и на wiselink write и high devi ги вклювате на ON и проблема е решен.
    Успял си, но не на С650.
    Там такава опция няма.

12. Тук е от
    Dec 2009

В сервизното меню на С650 има подменю T..нещо си USB Download - Failure ,и като вляза в подменюто му излизат доста опции и всичките са на 0 .... Чудя се дали ако се променят от 0 на 1 ще се активира даунлоудването от USB ,но не смея да пипам ,понеже не са ми познати тези опции и да не объркам нещо... някой ако е в час и има С650 може да види и да каже дали може да се активира свалянето от флашката?

13. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от joropl
    В сервизното меню на С650 има подменю T..нещо си USB Download - Failure ,и като вляза в подменюто му излизат доста опции и всичките са на 0 .... Чудя се дали ако се променят от 0 на 1 ще се активира даунлоудването от USB ,но не смея да пипам ,понеже не са ми познати тези опции и да не объркам нещо... някой ако е в час и има С650 може да види и да каже дали може да се активира свалянето от флашката?
    Здрасти,
    не мога да разбера какъв е проблема да го подкарваш от флашката, като при положение, че след време ще питаш как да изтриеш темпоралните файлове от телевизора т.к. няма да имаш място? Не барай неща за който не е писано от някой в сервизното меню или поне тествано! Аз не мога да ти помогна с настройките на сервизното меню т.к съм с "В" серията, но предполагам руснаците са измислили нещо, просто ще трябва да прочетеш
    Успех!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,
    днес се насладих на 720р на мачовете от световното (голямо мъчение е с тези от *анал 1). Вчера докато си гледах мача и врътнах програмите на RN-TV Бургас и забелязах, че на 2 от HD каналите има аудиото на *анал 1. Днес си взех conax smit (79лв а от фирмата 120лв) и активирах HD каналите (8+1 3D)(безплатно ) и се оказа, че са пуснали аудиото на *анал 1 върху видеото на 1ARD HD и ZDF HD без разминаване Красота!!! Кога ли ще дораснем да имаме такова качество на нашите гледани "телевизии"?!
    Успех!

16. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, имам няколко проблема които започват да ме тормозят страшно много и започвам да съжалявам за избора си относно покупката на Samsung 40C7000
    1. Пробвах да инсталирам NetSurf както е описано, но когато вкарам флашката не ми излиза Content Library имам само Media Play и надстройка на софтуера, може би аз пропускам нещо?
    2. Другото за което искам да попитам е защо телевизора ми намира Wi-Fi само като е на най-много на 2-3 метъра от рутера а иначе с лаптопа или с телефона си хващам навсякъде в апартамента.
    3. Също така когато искам да пусна някое от приложенията ми тръгва само skype и игрите а на YouTube, Twiter, Facebook i др. дава нещо от тоя сорт new update found please tv off and back again довечера ще видя точно какво пишеше.
    4. имам проблем и с тв. програмите когато дам да търси намира 179 цифрови канала 16 радиа и 50 аналогови, след това имам само 47 цифрови канала които са си с добро качество на сигнала, премествам CAM модула на другия ми телевизор и там са си всичките 179 канала 16 радиа и тн..
    За момента единственото което ме радва е как се виждат мачовете на HD Канал 1 и като се направи от 2 на -3D
    Ще съм благодарен ако някой може да помогне а пък бирата и мачовете ще са от мен..

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от TonyB

1. Пробвах да инсталирам NetSurf както е описано, но когато вкарам флашката не ми излиза Content Library имам само Media Play и надстройка на софтуера, може би аз пропускам нещо?
    3. Също така когато искам да пусна някое от приложенията ми тръгва само skype и игрите а на YouTube, Twiter, Facebook i др. дава нещо от тоя сорт new update found please tv off and back again довечера ще видя точно какво пишеше.
    1. NetSurf става на В серията /поне за сега/
    2. new update found please tv off and back again - превод - намерен е нов ъпдейт моля изключете телевизора и го включете отново

18. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    2. new update found please tv off and back again - превод - намерен е нов ъпдейт моля изключете телевизора и го включете отново
    Да и аз така го превеждм но като го изкл. и включа нищо не се случва

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе