... hristoslav2, не съм ... ама нали си разпознава флашката, не намира файл ... може да са близки
едит: ... и нали досега все с тази флашка съм го правил... не че нямам друга, ще пробвам
![]()
... hristoslav2, не съм ... ама нали си разпознава флашката, не намира файл ... може да са близки
едит: ... и нали досега все с тази флашка съм го правил... не че нямам друга, ще пробвам
![]()
Здравейте
приятел си взе един samsung p2370hd , за телевизор в кухнята.
А то било монитор с тв тунер, както и да е бачка.
Някой има ли представа ЮСБ порта може ли да се ползва за DivX.
Благодаря
привет,
решил съм да купувам Samsung LE40B650.
Искам да питам собственици на такъв и спецовете има ли някакви сериозни проблеми с него, и изобщо какви са ви впечатленията.
Предполагам като ТВ е ОК, навсякъде само суперлативи, интересува ме как е при гледане на филми от флашка, USB HDD и директно от компютър по етернет? Работи ли всичко, примерно от 20 филма свалени от интернет колко не тръгват?
Има ли проблеми със субтитри на български?
Четох и за проблем с DTS звук, но не разбрах в какво точно се състои - филми с такъв звук изобщо не тръгват, вървят без звук, или просто звука не е толкова качествен?
Нещо друго за което да се оглеждам при покупка - примерно кофти серии и т.н.?
Благодаря за всякакви мнения.
Филмите с DTS няма да имат звук изобщо.Първоначално публикувано от peter_nn
Добре е да огледаш с каква матрица е. Виж темата за Самсунг пише как да видиш дали е S-PVA.
...ех, че съм глупав... ами то трябваше файла за ъпдейт не само да се свали на флашката, ами и да се стартира за да се разархивира и тогава да се бучне в телевизора, сега всичко е наред
... вече съм с новия фирмуер 3000.G
![]()
Избери си нещо от тази тема:Първоначално публикувано от jabkata
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1142352
В американските модели Самсунг са започнали да отбелязват вида матрица върху кашона на телевизора
Здравейте
Всички функции наистина работят прекрасно, и DVI, PC, USB - просто никакви забележки, настройките на картината перфектни, определено за маниаци.Първоначално публикувано от peter_nn
В момента съм с включен DLNA, транслиране от лаптоп през рутер към мрежата на TV сигнала е забележителен, единствено липсват достатъчно настройки за сянка и големина на субтитрите, но се преживява.Ще отделя повече внимание на мрежовите неща който съм тествал. Router + PC + laptop + TV = Full HD през компютрите директно по кабел до ТV-то и през Laptop - wireless - router - lan cable - TV ( което доста ме учуди). Направи ми впечатление, че е съвместимо с Media Player Sharing-a на Winows Vista и Windows 7 (т.е. и без програмата пак става).
Не съм имал проблеми с тръгването на филмите на флашка или HDD. Препоръчвам да се ползва HDD с собствено захранване, за да не се натоварва USB то на телевизора. Като знаеш какво да теглиш всичко си тръгва. Забелязал съм, че филми с Format settings, Re Frames над 4 понякога се дъни.Гледам да свалям или AC3 релиизи или си ги преконвертирам с Audioconverter на AC3 или AAC. Със субтитрите не съм имал проблеми досега.Първоначално публикувано от peter_nn
Успех
ЗДРАСТИ ИМАМ ПРОБЛЕМ С ТАКАВА PS42B430 ПЛАЗМАЧ ПРЕДИ ДНИ ВЛЕЗНАХ В СЕРВИЗНОТО МЕНУ И Е РАСЦЕНТРОВАХ ПОСАВЕТВАХАМЕ ДА НАМЕРЯ НЯКОИ С САЩАТА И ДА МИ ПРАТИ СНИМКИ С НАСТРОИКИТЕ В СЕРВИЗНОТО МЕНИУ ИЗВИНЯВЯМ СЕ ЗА КИРИЛИЦАТА АМА КЛАВИАТУРАТА МИ Е ЕЕЕЕ ТА АКО ИМА ЖЕЛАНИЕ НЯКОИ ДА ПОМОГНЕ
Виждам че тук има доста разбиращи и се обсъжда марката Самсунг. Моят въпрос е следния. Предлагат ми LCD Samsung LE26R32B за 300 лв. Модела е 26", HD Ready и е ползван около година, още е в гаранция. Струва ли си да го взема, телевизията ми е цифрова кабелна, ще пускам и филми от компютър. Ясно е, че не е върха на сладоледа, но за 300 лв / бюджета ми е толкова / ново от магазина може да купя някое CRT. Та ново CRT или описания горе модел LCD на старо ? Има ли някой с този модел телевизор ?
Ако още не си си го купил, в Метро го пуснаха на 1678 лв. с ДДС.Първоначално публикувано от peter_nn
Имам LCD LE37A656A1F и намерих нов софтуер в http://www.samsung.com/ru/support/de...sub_class_cd=P.
Въпросът ми е има ли опасност при инсталирането на нов софтуер, как се точно се инсталира и ще загубя ли българското меню при инсталацията?
Никой ли не е сменял софтуера на ТВ Самсунг? Интересува ме има ли опасност при смяната и ще загубя ли бг менюто?
Защо искаш да го обновиш? Сменява се само ако имаш проблеми. Работи ли не го пипай.
Да работи си без проблеми,но е половин година по стар от последния софт и си мислех, че може да има нови функции....
Ъпгрейдвай-няма да ти се изгуби менюто на български