Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 32 от 172 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

... hristoslav2, не съм ... ама нали си разпознава флашката, не намира файл ... може да са близки
    едит: ... и нали досега все с тази флашка съм го правил ... не че нямам друга, ще пробвам

2.  

3. Тук е от
    Apr 2005

Здравейте
    приятел си взе един samsung p2370hd , за телевизор в кухнята.
    А то било монитор с тв тунер , както и да е бачка.
    Някой има ли представа ЮСБ порта може ли да се ползва за DivX.
    Благодаря

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

привет,

решил съм да купувам Samsung LE40B650.
    Искам да питам собственици на такъв и спецовете има ли някакви сериозни проблеми с него, и изобщо какви са ви впечатленията.

Предполагам като ТВ е ОК, навсякъде само суперлативи, интересува ме как е при гледане на филми от флашка, USB HDD и директно от компютър по етернет? Работи ли всичко, примерно от 20 филма свалени от интернет колко не тръгват?
    Има ли проблеми със субтитри на български?

Четох и за проблем с DTS звук, но не разбрах в какво точно се състои - филми с такъв звук изобщо не тръгват, вървят без звук, или просто звука не е толкова качествен?

Нещо друго за което да се оглеждам при покупка - примерно кофти серии и т.н.?

Благодаря за всякакви мнения.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от peter_nn
    Четох и за проблем с DTS звук, но не разбрах в какво точно се състои - филми с такъв звук изобщо не тръгват, вървят без звук, или просто звука не е толкова качествен?

Нещо друго за което да се оглеждам при покупка - примерно кофти серии и т.н.?
    Филмите с DTS няма да имат звук изобщо.
    Добре е да огледаш с каква матрица е. Виж темата за Самсунг пише как да видиш дали е S-PVA.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2009

...ех, че съм глупав ... ами то трябваше файла за ъпдейт не само да се свали на флашката, ами и да се стартира за да се разархивира и тогава да се бучне в телевизора, сега всичко е наред ... вече съм с новия фирмуер 3000.G

7. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от jabkata
    Кажете някакви хубаво калибрирани настройки за 46В750 понеже все не мога да го настроя както трябва
    Избери си нещо от тази тема:
    http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1142352

В американските модели Самсунг са започнали да отбелязват вида матрица върху кашона на телевизора

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте
    Искам да питам собственици на такъв и спецовете има ли някакви сериозни проблеми с него, и изобщо какви са ви впечатленията.
    Всички функции наистина работят прекрасно, и DVI, PC, USB - просто никакви забележки, настройките на картината перфектни, определено за маниаци.
    В момента съм с включен DLNA, транслиране от лаптоп през рутер към мрежата на TV сигнала е забележителен, единствено липсват достатъчно настройки за сянка и големина на субтитрите, но се преживява.Ще отделя повече внимание на мрежовите неща който съм тествал. Router + PC + laptop + TV = Full HD през компютрите директно по кабел до ТV-то и през Laptop - wireless - router - lan cable - TV ( което доста ме учуди). Направи ми впечатление, че е съвместимо с Media Player Sharing-a на Winows Vista и Windows 7 (т.е. и без програмата пак става).
    интересува ме как е при гледане на филми от флашка, USB HDD и директно от компютър по етернет? Работи ли всичко, примерно от 20 филма свалени от интернет колко не тръгват?
    Има ли проблеми със субтитри на български?
    Не съм имал проблеми с тръгването на филмите на флашка или HDD. Препоръчвам да се ползва HDD с собствено захранване, за да не се натоварва USB то на телевизора. Като знаеш какво да теглиш всичко си тръгва. Забелязал съм, че филми с Format settings, Re Frames над 4 понякога се дъни.Гледам да свалям или AC3 релиизи или си ги преконвертирам с Audioconverter на AC3 или AAC. Със субтитрите не съм имал проблеми досега.

Успех

10. Тук е от
    Dec 2009

ЗДРАСТИ ИМАМ ПРОБЛЕМ С ТАКАВА PS42B430 ПЛАЗМАЧ ПРЕДИ ДНИ ВЛЕЗНАХ В СЕРВИЗНОТО МЕНУ И Е РАСЦЕНТРОВАХ ПОСАВЕТВАХАМЕ ДА НАМЕРЯ НЯКОИ С САЩАТА И ДА МИ ПРАТИ СНИМКИ С НАСТРОИКИТЕ В СЕРВИЗНОТО МЕНИУ ИЗВИНЯВЯМ СЕ ЗА КИРИЛИЦАТА АМА КЛАВИАТУРАТА МИ Е ЕЕЕЕ ТА АКО ИМА ЖЕЛАНИЕ НЯКОИ ДА ПОМОГНЕ

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Виждам че тук има доста разбиращи и се обсъжда марката Самсунг. Моят въпрос е следния. Предлагат ми LCD Samsung LE26R32B за 300 лв. Модела е 26", HD Ready и е ползван около година, още е в гаранция. Струва ли си да го взема, телевизията ми е цифрова кабелна, ще пускам и филми от компютър. Ясно е, че не е върха на сладоледа, но за 300 лв / бюджета ми е толкова / ново от магазина може да купя някое CRT. Та ново CRT или описания горе модел LCD на старо ? Има ли някой с този модел телевизор ?

12. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Ако още не си си го купил, в Метро го пуснаха на 1678 лв. с ДДС.

13. Тук е от
    Dec 2008

Имам LCD LE37A656A1F и намерих нов софтуер в http://www.samsung.com/ru/support/de...sub_class_cd=P.
    Въпросът ми е има ли опасност при инсталирането на нов софтуер, как се точно се инсталира и ще загубя ли българското меню при инсталацията?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

Никой ли не е сменял софтуера на ТВ Самсунг? Интересува ме има ли опасност при смяната и ще загубя ли бг менюто?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо искаш да го обновиш? Сменява се само ако имаш проблеми. Работи ли не го пипай.

17. Тук е от
    Dec 2008

Да работи си без проблеми,но е половин година по стар от последния софт и си мислех, че може да има нови функции....

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ъпгрейдвай-няма да ти се изгуби менюто на български

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 172 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе