Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 35 от 172 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Габрово

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от peter_nn
    Привет,

ще купувам 40В650.
    Моля спецовете да дадат малко пояснения за матриците.
    Днес ходих в един магазин и видях, че само около 1/3 от изложените телевизори са с матрици на Самсунг - Version SS или SQ. Останалите бяха с най-различни.
    Въпроса ми е, доколко това е важно и по какво се различават матриците (освен по производител) - не-Самсунг са с по-кофти цветове, повече дефектират или какво?
    Струва ли си да купиш същия модел от друг магазин на по-висока цена заради това? Защото тоя модел модел се продава м/у 1700 и 1900 лв.
    И има ли начин типа матрица да се познае от надписите по кашона без да се отваря?

Благодаря и весело посрещане на новата година !
    Привет аз не съм от спецовете обаче имам 40B652 и аз така преди да го купя ги заглеждах от страни ,като теб.
    Моя е SQ02 Точно тази търсих ,и съм много доволен от черното "катран" за сметка на ъгъла на виждане ,което веднага посивява при промяната му Но при мен е точно в центъра и не е проблем
    Други минуси нямам Може би леко неравномерна подсветка на супер тъмно при надписа самсунг но е едва забележимо .Щом не ме дразни ,а съм голям маанджия Друг не го вижда освен мен
    На кашона няма обозначение на матрицата гледах навсякъде трябва да се отвори ,разбери се със .....
    На SD и HD , BLUE RAY е супер гледам от 3 метра
    Не бих го заменил в момента ,с никой на пазаря за тези пари

Приятно посрещане на новата година

2.  

3. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Ahilles
    Нещо интересно. Компютъра ми е в LAN-мрежа с TV(40"B650). Пускам си WMP от компютъра(win7) и в контекстното меню(десен бутон на мишката) на всяка песен има "изпълни към/TV" , като го избера ми излиза списък за възпроизвеждане на монитора, от там си пускам песните на TV-то . Плеара на телевизора се разпознава и управлява от WMP на компютъра и всичко това без да пипам нищо по телевизора, само трябва да е включен.
    Весели празници.
    Можеш ли да дадеш снимка на контексното меню с "изпълни към ТV", защото изглежда това е само под WIN 7? Трябва ли телевизорът да е в режим "плеър"? Весела Нова Година!

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от peter_nn
    Привет,
    ще купувам 40В650.
    Моля спецовете да дадат малко пояснения за матриците.
    Днес ходих в един магазин и видях, че само около 1/3 от изложените телевизори са с матрици на Самсунг - Version SS или SQ. Останалите бяха с най-различни.
    Въпроса ми е, доколко това е важно и по какво се различават матриците (освен по производител) - не-Самсунг са с по-кофти цветове, повече дефектират или какво?
    Струва ли си да купиш същия модел от друг магазин на по-висока цена заради това? Защото тоя модел модел се продава м/у 1700 и 1900 лв.
    И има ли начин типа матрица да се познае от надписите по кашона без да се отваря?
    Благодаря и весело посрещане на новата година !
    Има разлика в контраста ъгъла на обзор и цветопредаването в различните матрици.
    Матриците на Самсунг S-PVA /SS,SQ/ са с един от най-добрия контраст от предлаганите на пазара в момента.
    Матриците на AUO A-MVA3 имат по-добро цветопредаване , почти същият контраст но по-малък зрителен ъгъл.
    Матриците на LG S-IPS са най-бързи с добро цветопредаване по-слаб контраст и с най-широк зрителен ъгъл./същото но малко по-добър контраст е и за матриците на Hitachi-Panasonic IPS-Pro/
    Количеството дефектирали е почти еднакво-разликата е в блокиралите пиксели/като оцветяване/.
    За кашона на Самсунг - не знам-може и да е изписано някъде на етикета.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cutty
    има DVB но незмам ефирен ли е или кабелен. трябва ли ми CAM модул за да гледам цифрова тв или има някакви настройки от сервизното меню много моля помогнете
    Доколкото знам има DVB-C цифров кабелен тунер.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Честита Нова Година на Всички!
    Някой да знае качествен DLNA server ?
    Защото от SAMSUNG PC Share Manager има какво да се желае още. Опитах и най-новата версия 2.3.0 но е по зле от 2.0 която си беше с телевизора.
    Нищо не намерих което да работи поне като него.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

TVersity не е лош.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2007

Пробвай и това http://www.orb.com/ Аз съм го пробвал само със смартфон,но гледам че има по големи възможности.

10. Тук е от
    Jan 2010

Честита нова 2010 г. на всички

Имам два въпроса:

1. телевизора ми е Samsung Lcd 40'' модела е LE40F86BDX/ XEH версия SSO4, та за него има ли фирмуър ъпдейт, мога ли да си сложа меню като на по-новите модели, сервизното меню мога ли да го ъпдейтвам.

2. какво ви е мнението за SAMSUNG P2770 HD - заслужава ли си цената от 850лв.

Благодаря

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от rumpenshtilken
    Честита нова 2010 г. на всички

Имам два въпроса:

1. телевизора ми е Samsung Lcd 40'' модела е LE40F86BDX/ XEH версия SSO4, та за него има ли фирмуър ъпдейт, мога ли да си сложа меню като на по-новите модели, сервизното меню мога ли да го ъпдейтвам.

2. какво ви е мнението за SAMSUNG P2770 HD - заслужава ли си цената от 850лв.

Благодаря
    Привет rumpenshtilken
    1.Няма фърмуер за този модел - има само USER MANUAL
    http://www.samsung.com/download/index.aspx?agreement=y
    2.Леко е надценен SAMSUNG P2770 HD- за тази цена си вземаш добър 32"

12. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mentor
    Можеш ли да дадеш снимка на контексното меню с "изпълни към ТV", защото изглежда това е само под WIN 7? Трябва ли телевизорът да е в режим "плеър"? Весела Нова Година!
    Както си гледам BTV и на екрана ми изписва "Мултимедиа ще се изпълни от "Непознато у-во 0" и плеъра се включва. Ето и снимката която поиска. http://img132.imageshack.us/img132/1945/34513907.png

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

ЗДравейте, аз все още не мога да запаля фирмуера на моя LE40A656. Смених 100 флашки, менюто на Английски и кволи не и пак не става. Има ли нещо в сервизното меню, което да забрани ъпдейта на фирмуера?

Моля помогнете, вече 1 година се опитвам.

Само да отбележа, че още като нов ми смениха по гаранция целия панел с буксите, щото не му работеха скартовете на звук.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да не би да са сменили шасито с друго-/друга серия/ ? и за това телевизора да не намира фърмуера

16. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Интересуват ме моделите:
    б650 и б750 поновият модел с какво е по добър от старият?
    И въпросче относно picture menu при гледането на ХД филм от усб-то !
    има ли си всички настройки по картината както си е попринцип или като се пусне хд филм от усб-то се ограничават някои настройки по картината
    Въпроса ми е тъйкато пс-то ми е старо и сече всичко а сегашното ми тв лх4000 няма опция за настройки само фабричните които не ми харесват

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Има разлика в контраста ъгъла на обзор и цветопредаването в различните матрици.
    Матриците на Самсунг S-PVA /SS,SQ/ са с един от най-добрия контраст от предлаганите на пазара в момента.
    Матриците на AUO A-MVA3 имат по-добро цветопредаване , почти същият контраст но по-малък зрителен ъгъл.
    Матриците на LG S-IPS са най-бързи с добро цветопредаване по-слаб контраст и с най-широк зрителен ъгъл./същото но малко по-добър контраст е и за матриците на Hitachi-Panasonic IPS-Pro/
    Количеството дефектирали е почти еднакво-разликата е в блокиралите пиксели/като оцветяване/.
    За кашона на Самсунг - не знам-може и да е изписано някъде на етикета.
    Благодаря за инфото, ама не се ориентирах
    Ако ти можеш да избираш типа, в какъв ред би ги подредил?
    Въпроса ми всъщност е, има ли доловима разлика в качеството на картината, колкото и да е неопределено такова понятие. Щом контраста на S и А е почти същия .. ъгъла много не ме вълнува, ще гледам централно, а цветопредаване ми е малко мътно какво е ... трябва ли да обикалям по магазините докато намеря SQ / SS, или да не се втелявам чак толкова?

10х

18. Тук е от
    Sep 2006

здравейте!!! за коледа си купих Samsung UE40B6000 и искам да му пусна филмче през USB ,но не става търси само снимки и музикални файлове.пробвах да му сменя фърмуера,но ми казва,че не намира USB устройство.може и аз да не правя нещо както трябва.благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 172 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе