Здравейте взех си samsung LE37B530 и ме интересува дали по някакъв начин може да се гледа видео от USB-то ,защото го дават само сервизно. Благодаря предварително
Здравейте взех си samsung LE37B530 и ме интересува дали по някакъв начин може да се гледа видео от USB-то ,защото го дават само сервизно. Благодаря предварително
Не е възможно.Първоначално публикувано от tatkobarba
Това става само в модели В550 и В620/от сервизното меню/.
Твоят моделПървоначално публикувано от cibik
Model Code:LE46B750U1WXXU
U - проекта/шасито/
1 - канал на дистрибуция. Често пряко свързан с подсерията.
WX - тунера поставен в модела - DVB-T2/C (MPEG4/AVC)
XU - регионален код Англия
Излиза,че има DVB-T2 тунер и според теб трябва да приема HD канали.Освен от този Model Code има ли от къде да се види какъв е тунера,някъде от сервизното меню?Първоначално публикувано от hristoslav2
Приел съм условно че означението WX означава че има DVB-T2 тунер. Тълкуването на тези обозначевия е мое/самсунг не ми отговориха на въпроса/.Първоначално публикувано от cibik
Днес прегледах 7 регионални европейски сайта и в никоя друга държава не видях подобно означение.
На английският сайт не знам защо тези обозначения липсват в моделите.
Привет и от Варна и при мен както при werti и Niky77 част от каналите не се хващат ,но за сметка на тях хващам някакви инфрмационни от местия лидер ИНТЕРБИЛД. При ръчно въвеждане някои канали изчезват а на тяхно място се появяват други в крайна сметка винаги имам 78 клетки при наличие на 82 без информационните им канали който несе виждат стяхния приемник neta и по -някое време пак се връщат автоматично сканираните........дори да си запиша някаи канали като любими пак изчезвт.
Здравейте, чудесен форум. Много неща научих от него далеч преди да се регистрирам. Наскоро пак по съвет от тук се сдобих със Samsung LE37C650, чудесен телевизор, по мое мнение, но имам и един проблем ... като свържа компютъра и пусна филм от телевизора, чрез Media Play, не ми се пускат субтитрите. Ако повторя операцията от usb flash памет, със същите файлове - няма проблем със субтитрите. Моля ако някой има идея как да оправя този проблем, да сподели.
Ползвай GOM Player или KMPlayer .Първоначално публикувано от bobus
Да, благодаря!
Подкарах субтитрите, но малко цялата идея (или поне това което аз разбирам) не ме кефи:
- като избера да се 'транскодират' субтитри - целия филм се 'рипва' на хард-а на компютъра и след това вече с монитрани субтитри се излъчва вече по DLNA...То малко така се гуми смисъла - да се енкодва цял филм заради едни субтитри ама...
Първоначално публикувано от iliianr
Тази програма Media Play си е някаква вградена, не съм сигурен, че мога да инсталирам на телевизора GOM Player или KMPlayer. Ако има начин, помагайте. В менюала няма нищо ...Първоначално публикувано от ste1
На телевизора няма начин да ги инсталираш.Първоначално публикувано от bobus
Субтитрите външни (отделен файл) със същото име като филма ли са ?
Да със същото име са, ако използвам същите файлове на флашка, ще пусне субтитрите ... но така през мрежата /когато си пуска филма процесора на самия телевизор/ не става.
По мрежата най-вероятно използваш някакъв uPnP сървър и е напълно нормално да не тръгват субтитрите.
Незнам точно да ли е uPnP сървър, просто от интернета на PC-то съм шернал и на следваща лан-ка съм вързал телевизора, дали от това е проблема и как трябва да се направи мрежата, за да няма този проблем?