Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 43 от 172 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Здравейте, притежавам от скоро тв Samsung LE-32B650T2WXXH ;version: CN03. При него имам следния проблем: Когато го пусна да сканира за цифрови тв канали от кабелната тв запаметява около 80% от тв програмите и радиата, като задам за останалите ръчно честотите и другите параметри, не ги добавя в паметта при другите, ами ги записва върху преди запаметените програми и така не мога да хвана всичките цифрови тв канали. Изреждах при настройките всички достъпни страни и използвах и пълно сканиране и в мрежа и бързо и ръчно и никакъв успех. От Казанлък съм и ползвам тамошния кабелен оператор - Би Би Си кейбъл-Казанлък. Реално не мога да добавя мисля три честоти с по 8 тв програми.Ръчно става, но се записват на мястото на други като не се променя общия им брой. Ще съм много благодарен на всеки от вас, който ми каже от кеде идва този досаден за мен проблем и дали има решение за него.

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от brisko
    Здравейте, притежавам от скоро тв Samsung LE-32B650T2WXXH ;version: CN03. При него имам следния проблем: Когато го пусна да сканира за цифрови тв канали от кабелната тв запаметява около 80% от тв програмите и радиата, като задам за останалите ръчно честотите и другите параметри, не ги добавя в паметта при другите, ами ги записва върху преди запаметените програми и така не мога да хвана всичките цифрови тв канали. Изреждах при настройките всички достъпни страни и използвах и пълно сканиране и в мрежа и бързо и ръчно и никакъв успех. От Казанлък съм и ползвам тамошния кабелен оператор - Би Би Си кейбъл-Казанлък. Реално не мога да добавя мисля три честоти с по 8 тв програми.Ръчно става, но се записват на мястото на други като не се променя общия им брой. Ще съм много благодарен на всеки от вас, който ми каже от кеде идва този досаден за мен проблем и дали има решение за него.
    Проблемът не е в телевизора ,а в кабелният оператор . При същите тези ВВС Казанлък и с другите марки тв става същото. Явно са някакви аматьори.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не говоря за сервизното меню ,а за потребителското-виж там Shop Mode,Home mode.
    Въпроса е -и при теб ли както при KiRo0o сами се въстановяват настройките след 30секунди?
    Никъде в потребителското меню не срещам Shop Mode,Home mode.Както писах, в сервизното меню има само Shop Mode,което е OFF.Не ми се иска да го променям на ON,да видя какво ще стане,дали в потребителското няма да се появят Shop Mode,Home mode...
    При мен след 30 сек не се променят настройките.Променят се само ако вляза и изляза от сервизното меню без да съм променял нищо.Не съм чел някой да е споменавал тоя ефект с изключение на колегата BaHko_goTuHoTo .Не пречи толкова,но е леко дразнещо всеки път да настройвам отново няколко входа,тъй като докато е нов TV,четейки форумите ми интересно и влизамтам да гледам някои неща...По-нататък сигурно няма да е така.

5. Тук е от
    Jan 2010

При влизане в сервизното меню тв Самсунг LE32B650 в control / sub option / откривам само значението: RF Mute Time - 600mS. Това ли е Video Mute Time, което като му се намали значението се променя времето за превключване на тв каналите? Ако не е това, как се стига до вярното място? Предварително ви благодаря.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cibik
    При мен след 30 сек не се променят настройките.Променят се само ако вляза и изляза от сервизното меню без да съм променял нищо.Не съм чел някой да е споменавал тоя ефект с изключение на колегата BaHko_goTuHoTo .Не пречи толкова,но е леко дразнещо всеки път да настройвам отново няколко входа,тъй като докато е нов TV,четейки форумите ми интересно и влизам там да гледам някои неща...По-нататък сигурно няма да е така.
    А кой те кара да влизаш в сервизното меню ???? Гледай си потребителското и това е.Tака както беше обяснил нещата в началото излизаше ,че докато си гледаш нормално след 5 минути ти анулира настройките/shop mode/.Сервизното меню не е предназначено да се ровят потребителите в него!
    При влизане в сервизното меню тв Самсунг LE32B650 в control / sub option / откривам само значението: RF Mute Time - 600mS. Това ли е Video Mute Time, което като му се намали значението се променя времето за превключване на тв каналите? Ако не е това, как се стига до вярното място? Предварително ви благодаря.
    Вероятно си прав -пробвай ! всичко е на твой риск.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,
    Аз го промених на 100мс и има видима промяна във времето за прехвърлянето през каналите.
    Цитат Първоначално публикувано от juliankal
    Дали връзката между лаптопа и ТВ-то да е с малка скорост(въпреки че имам N-стандарт и на 2те устройства)?
    Имам въпрос може бие за нова тема но: Искам да си вържа кабелен интернет Тв-то и 2 лаптопа като си закупя Wi Fi рутер. Да си направя мрежа но идея за модем да се върже към кабелния модем и да дава сигнал към всички да става и за прехвърляне на HD сигнал.
    По същата схема съм + един настолен компютър. Използвам linksys WRT54GL v1.1+ Tomato firmware ( DDWRT също става ) Имам ограничение по TTL на входящите и изходящите пакети от интернет провайдера затова съм сменил фърмуера. Нямам проблеми със свързването на телевизора, ПЦ та и лаптопи с каквито и да са операционни системи. Гледам 1080p и през Wifi , RJ45 и външно HDD без проблем. Телевизора е свързан към рутера с RJ45. Понякога през лаптопа Презарежда, но е рядко срещано явление и според мен е поради претоварването на рутера със пакети и след спирането на няколко торент програми не е имало проблем. Ако ти се дават повече пари вземи рутер с "N" стандарт.
    Успех!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Същият този проблем го имам, но с Панасоник.
    Сигурно ти презаписва пакетите на следните честоти: 314; 386; 402; 410 MHz
    Интересно, защото на нашите взех Самсунг 32В530 и той си хвана всички канали (около 104), на страна Германия, ръчно сканиране последователно по всички носещи честоти.
    Пробвай и ти на ръчно сканиране, започвайки от 314000 MHz, през 8 т.е. 314000, 322000 ............. 410000; QAM-64; S/R=6875(6900) или 'авто'

Успех, и пиши после за резултата

10. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от cibik
    Никъде в потребителското меню не срещам Shop Mode,Home mode.Както писах, в сервизното меню има само Shop Mode,което е OFF.Не ми се иска да го променям на ON,да видя какво ще стане,дали в потребителското няма да се появят Shop Mode,Home mode...
    При мен след 30 сек не се променят настройките.Променят се само ако вляза и изляза от сервизното меню без да съм променял нищо.Не съм чел някой да е споменавал тоя ефект с изключение на колегата BaHko_goTuHoTo .Не пречи толкова,но е леко дразнещо всеки път да настройвам отново няколко входа,тъй като докато е нов TV,четейки форумите ми интересно и влизам там да гледам някои неща...По-нататък сигурно няма да е така.
    Здравей,
    В потребителското меню - Меню-Настройки- Plug&Play- PIN - Език (Български) - "Изберете "За дома", когато използвате телевизора вкъщи - "За дома"-Държава - Други - Ефирен или кабелен - Старт - Цифров или аналогов - старт - Режим на търсене - В пълен размер - Сверяване на часовника - Авто
    Неприятното е сканирането на ново на каналите и съответнта им подредба
    Успех!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nikiko
    Много се извинявам ,но искам да те попитам за проблем с USB слота на телевизора.Случи се следното: Извадих флашката и ми изчесзна USB-то от източници (Source) Имаt ли представа от какво се е получило това и по какъв начин мога да го оправя.Като поставя флашката в USB-то не отреагира нищо.
    Благодаря предварително.
    Някакви предложения по този проблем ?

12. Member
    Тук е от
    Aug 2009

nikiko,
    Опита ли да изключиш ТВ-то от контакта, и след 2-3 мин да го рестартираш? А своевременно провери ли на РС-то дали не се е прецакала флашката?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от besny
    Здравей,
    В потребителското меню - Меню-Настройки- Plug&Play- PIN - Език (Български) - "Изберете "За дома", когато използвате телевизора вкъщи - "За дома"-Държава - Други - Ефирен или кабелен - Старт - Цифров или аналогов - старт - Режим на търсене - В пълен размер - Сверяване на часовника - Авто
    Неприятното е сканирането на ново на каналите и съответнта им подредба
    Успех!
    Нещо не мога да схвана това,което описваш и каква е целта му.Очевидно при мен някои неща от обичайното меню са различни(а и още не съм ъпдейтвал фърмуера),а и менюто го ползвам на английски.
    Както и да е,вероятно нямам проблем,както казах настройките ми си стоят,освен ако не влизам/излизам в сервизното меню.Отначало питах за Home/Shop Mode,защото не бях разбрал,че промяната на настройките е от влизане в серв.меню,което при някои сигурно е нормално,но пък никой не го е споменавал до сега,освен един колега.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    В момента си избирам телевизор и съм се насочил към LE40B55х заради по-ниската му цена спрямо LE40B65х. Искам да попитам няколко неща. Може ли някой да ми даде някакъв отзив от LE40B55х. Също така не разбрах има ли или няма възможност да се активира гледането на филми през USB порта.
    Отидох да го видя на живо във Техномаркет в SkyCity. Поне този, който беше изложен беше със Samsung матрица и без буквата Q в продуктовия си номер, което на мен ми хареса. Освен това продавач консултантът ми препоръча LG 42LH5000. Какво ви е мнението за LG-то като цяло.

Благодаря ви предварително

16. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Някакви предложения по този проблем ?
    Включи флашката в телевизора и опитай през медиа плеер на ДУ от там трябва да стане!

17. Novice
    Тук е от
    Jan 2010

Все бях виждал разлика в цените на телевизори, но 1000лв. за Самсунг Led. В ТМ 2000, а в Публик Варна 3000 лв.Нямам думи. Става въпрос за Samsung 40B6000.

18. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от nino 65
    Все бях виждал разлика в цените на телевизори, но 1000лв. за Самсунг Led. В ТМ 2000, а в Публик Варна 3000 лв.Нямам думи. Става въпрос за Samsung 40B6000.
    В Публик Варна LG 32LH2000 цена 779лв. а в ТМ същия е с цена 839лв. Видях разликата след като купих от ТМ този тв...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 172 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе