Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 63 от 172 ПърваПърва ... 1353616263646573113 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Привет. Имам Самсунг 40В650 и съм го вързал с компа през DLNA с LAN kabel. Изтеглих mkv филм с българско аудио, но ми излиза само на английски /плейвам от телевизора/. Как да си настроя аудио потока и ако не може - с какво да го обработя, че да ми излиза бг.аудио?
    Благодаря

2.  

3. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от oraclebobo
    Привет. Имам Самсунг 40В650 и съм го вързал с компа през DLNA с LAN kabel. Изтеглих mkv филм с българско аудио, но ми излиза само на английски /плейвам от телевизора/. Как да си настроя аудио потока и ако не може - с какво да го обработя, че да ми излиза бг.аудио?
    Благодаря
    Най-лесно и за предпочитане е с MKV Merge, като след като заредиш файла си избираш потоците или кой да ти е по-подразбиране.
    http://www.bunkus.org/videotools/mkv...downloads.html
    Успех!

4. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, имам следният проблем. Не мога да постигна звук от видеокартата ми тя е ( NVIDIA GF 9400 GT 512 MB RAM 128-bit, HDMI) към телевизор SAMSUNG Серия 4 (LE 32A437). Кабелът е HDMI - HDMI . Картината е с добро качество, но няма никакъв звук. Ако някой е имал сходен проблем,нека пише. Благодаря предварително.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Благодаря
    Здравей,
    Меню-настройка-излъчване-предпочитание-основен аудио език - Български, там са настройките и за субтитрите и телетекста. Провери дали в Меню-Звук-Език на звука-Български
    Цитат Първоначално публикувано от Phenix
    Най-лесно и за предпочитане е с MKV Merge, като след като заредиш файла си избираш потоците или кой да ти е по-подразбиране.
    http://www.bunkus.org/videotools/mkv...downloads.html
    Провери дали с програмата дали наистина има и двете аудиота и ако не стане с настройките в което се съмнявам, премахни английското и остави само БГ то и го преенкодирай
    Успех!

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от dinko55
    Здравейте, имам следният проблем. Не мога да постигна звук от видеокартата ми тя е ( NVIDIA GF 9400 GT 512 MB RAM 128-bit, HDMI) към телевизор SAMSUNG Серия 4 (LE 32A437). Кабелът е HDMI - HDMI . Картината е с добро качество, но няма никакъв звук. Ако някой е имал сходен проблем,нека пише. Благодаря предварително.

Динко някои карти искат допълнителен кабел от звуковата карта към видеокартата. Прочети си в книжката на видео картата или в сайта на производителя дали не си с кабелче.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ако на някой му трябва фърмуер 2005.0 за В650/750

******************.com/files/36398278...0_FIRMWARE.rar

8.  

9. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от besny
    Здравей,
    Меню-настройка-излъчване-предпочитание-основен аудио език - Български, там са настройките и за субтитрите и телетекста. Провери дали в Меню-Звук-Език на звука-БългарскиПровери дали с програмата дали наистина има и двете аудиота и ако не стане с настройките в което се съмнявам, премахни английското и остави само БГ то и го преенкодирай
    Успех!
    Проблема е, че докато го гледам, не ми действа Менюто.

10. Тук е от
    Mar 2010

На вниманивто на Стенли - видео картата има допълнителен кабел за включване към звуковата карта, която на дънната платка. За включване към дънот кабелчето е 4-пина, а на видеокарта е 2-пина. Не съм сигурен дали няма мякакъв поляритет на включване.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Някой ще ми каже ли защо като цъкна копчето където трябва да пише какво се дава в моемнта и какво следва ( програмата на ТВ-то ) и на всеки канал ми пише няма информация ?
    на какво може да се дължи firmware-ра или ?

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    Някой ще ми каже ли защо като цъкна копчето където трябва да пише какво се дава в моемнта и какво следва ( програмата на ТВ-то ) и на всеки канал ми пише няма информация ?
    на какво може да се дължи firmware-ра или ?
    При мен работи но не на всички излиза! Когато избера канала и натисна бутона за EPG ми излиза инфото за съответния канал! Но оператора ти трябва да предлага тази услуга за да работи!

Имам един въпрос който не е май точно за тук но незнам къде да го задам а именно тази ексра Anynet+ на Самсунг дали е съвместима с аналогичните на другите марки, като: BRAVIA Sync на Сони, RIHD на Onkyo, SimpLink на LG и други такива след като всички те използват протокола CEC ?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Имам един въпрос който не е май точно за тук но незнам къде да го задам а именно тази ексра Anynet+ на Самсунг дали е съвместима с аналогичните на другите марки, като: BRAVIA Sync на Сони, RIHD на Onkyo, SimpLink на LG и други такива след като всички те използват протокола CEC ?
    На теория-да.Това са маркетингови имена които всеки производител дава на HDMI CEC протоколите в неговите продукти.
    Често има софтуерни разлики/няма синхрон/ които се отразават на съвместимоста на контрола между устройствата.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте имам Самсунг LE46М85 и вчера си го взех от ремонт, сменили са му дисплия. Обаче къде се влизаше в сервизното меню за да видя колко е работил този дисплей. Освен това сега като работи и го изключа от дистанционното и се чува едно цък-цък, все едно изстива, а преди не помня да беше така.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kosio77
    Здравейте имам Самсунг LE46М85 и вчера си го взех от ремонт, сменили са му дисплия. Обаче къде се влизаше в сервизното меню за да видя колко е работил този дисплей. Освен това сега като работи и го изключа от дистанционното и се чува едно цък-цък, все едно изстива, а преди не помня да беше така.
    След като ти е сменен дисплея няма как да провериш колко е работил/самият дисплей няма процесор отчитащ това.
    в сервизното ще ти покаже само колко е работил о шасито на телевизора/със старият панел+новият/

17. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Проблема е, че докато го гледам, не ми действа Менюто.
    Здрасти, направи го преди да пуснеш филма от медиа плеъра.
    Успех!

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

има ли начин да се оправи времето за начало и край на текущото предаване, което В750 показва като се натисне INFO бутона на дистанционното ? При мене тия времена са 2 часа назад.

Примерно в момента е 17:30, и гледам филм който е от 17:00 до 18:00. Като натисна INFO, часовника в ляво е верен и показва 17:30, но в дясно за начало и край виждам 15:00 - 16:00 вместо 17:00 - 18:00
    Или това зависи от кабелния оператор? Щото не се влияе от часа на телевизора, дори да му сложа часовника примерно 5 часа напред, времената за начало и край си остават 2 часа назад от действителното време.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе