Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 64 от 172 ПърваПърва ... 1454626364656674114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от peter_nn
    има ли начин да се оправи времето за начало и край на текущото предаване, което В750 показва като се натисне INFO бутона на дистанционното ? При мене тия времена са 2 часа назад.

Примерно в момента е 17:30, и гледам филм който е от 17:00 до 18:00. Като натисна INFO, часовника в ляво е верен и показва 17:30, но в дясно за начало и край виждам 15:00 - 16:00 вместо 17:00 - 18:00
    Или това зависи от кабелния оператор? Щото не се влияе от часа на телевизора, дори да му сложа часовника примерно 5 часа напред, времената за начало и край си остават 2 часа назад от действителното време.
    Вероятно проблема е в оператора ти,питай ги.На моя B750(стария фърмуер) всички времена са верни,но нямам кабел,на ефирна цифрова съм.
    Предполагам(и е логично),че за текущото време са отговорни настройките на TV,а информацията за заглавията и времената на предаването се носи от канала или оператора който го излъчва.
    С другите бутони за инфо, също са ми верни времената,но те идват вероятно от същото място...
    Все пак прегледай и тях:
    Бутон "GUIDE" -излиза EPG-в гор.ляв ъгъл има прозорче,където върви текущия канал,а в другата част са заглавията и времената,които можеш да обхождаш със стрелките...
    Бутон "CH LIST"-меню със списък на каналите и текущото предаване на всеки.С дясна стрелка излиза подменю с дата ,часа и името на текущото предаване и следващите го...

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Имам един въпрос който не е май точно за тук но незнам къде да го задам а именно тази ексра Anynet+ на Самсунг дали е съвместима с аналогичните на другите марки, като: BRAVIA Sync на Сони, RIHD на Onkyo, SimpLink на LG и други такива след като всички те използват протокола CEC ?
    При мен на 40В750 и PS3 250slim (fat не поддържат СЕС ) няма проблем- ПС3 менюто и управлението на филми и музика се ръководи с дистанционното на Самсунга. Даже съм пробвал при изключени ТВ и ПС3 -включвам ПС3 и ТВ се включва и отива на съответния HDMI вход.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2009

има ли начин да се оправи времето за начало и край на текущото предаване, което В750 показва като се натисне INFO бутона на дистанционното ? При мене тия времена са 2 часа назад.

Примерно в момента е 17:30, и гледам филм който е от 17:00 до 18:00. Като натисна INFO, часовника в ляво е верен и показва 17:30, но в дясно за начало и край виждам 15:00 - 16:00 вместо 17:00 - 18:00
    Или това зависи от кабелния оператор? Щото не се влияе от часа на телевизора, дори да му сложа часовника примерно 5 часа напред, времената за начало и край си остават 2 часа назад от действителното време.
    Здравейте,
    Относно настройките с UK widgets и Българско EPG на LE40B650 с firmware ver.T-CHL7DEUC-2005.0
    - Настройки - Plug&Play menu - PIN code, страна Великобритания
    - Търсене на цифров канал
    - Стоп на телевизора
    - Старт на телевизора
    - Internet@TV, инсталиране на Youtube widget-a
    - След като имате Youtube, menu Канал - Държава - цифров канал - Други ; аналогов канал - Източна европа
    - Търсене отново на каналите.
    Успех!

5. Тук е от
    Nov 2009

Привет на всички!
    Някой пробва ли вече новия firmware 3001, някакви впечатления и мнения?
    Ако има нещо пишете!

6. Тук е от
    Jun 2009

Здравейте,
    Моля за помощ, взех си Samsung P2470HD, имам проблем, който ме изкарва от нерви вече 2 дни:
    -HDMI source - с HDMI кабел съм вързал WD TV и телевизора, кабела е 3метра, работи (пробван на друг телевизор).

Постоянно ми дава че няма сигнал! Четох, че помага ако дам име на HDMI ->например съм дал HD DVD.
    И така вярно стана...но кратка беше радостта ми, на другия ден - пак няма сигнал, пак избрах наново всички опции подред (за HDMI source)..не става и не става! От време на време се появи логото на WDTV и дотам, изчезва след това.
    Проверих и вмъквах/измъквах HDMI кабела 100 пъти...няма ефект...

Моля ви за помощ, най-вероятно е проблем с HDMI входа на телевизора, абсурдно е толкова сложно да става...
    Например ако вържа DVD player със телевизора (със SCART) - работи безупречно...

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от butcherboy
    Здравейте,
    Моля за помощ, взех си Samsung P2470HD, имам проблем, който ме изкарва от нерви вече 2 дни:
    -HDMI source - с HDMI кабел съм вързал WD TV и телевизора, кабела е 3метра, работи (пробван на друг телевизор).

Постоянно ми дава че няма сигнал! Четох, че помага ако дам име на HDMI ->например съм дал HD DVD.
    И така вярно стана...но кратка беше радостта ми, на другия ден - пак няма сигнал, пак избрах наново всички опции подред (за HDMI source)..не става и не става! От време на време се появи логото на WDTV и дотам, изчезва след това.
    Проверих и вмъквах/измъквах HDMI кабела 100 пъти...няма ефект...

Моля ви за помощ, най-вероятно е проблем с HDMI входа на телевизора, абсурдно е толкова сложно да става...
    Например ако вържа DVD player със телевизора (със SCART) - работи безупречно...
    Как го изключва HDMI кабела? При пуснат или при спрян телевизор и WD?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от besny
    Здравейте,
    Относно настройките с UK widgets и Българско EPG на LE40B650 с firmware ver.T-CHL7DEUC-2005.0
    - Настройки - Plug&Play menu - PIN code, страна Великобритания
    - Търсене на цифров канал
    - Стоп на телевизора
    - Старт на телевизора
    - Internet@TV, инсталиране на Youtube widget-a
    - След като имате Youtube, menu Канал - Държава - цифров канал - Други ; аналогов канал - Източна европа
    - Търсене отново на каналите.
    Успех!
    Много благодаря за инфото, ще пробвам в неделя.
    Баси процедурата Аз като вече го имам тоя Youtube widget, сигурно ще трябва първо да го махна и след като сменя държавата да го инсталирам пак.

10. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Как го изключва HDMI кабела? При пуснат или при спрян телевизор и WD?
    При изключен, после и при включен...
    В момента се появи логото на WD TV и дотам...
    Може ли да съм претсакал нещо по телевизора?
    Защото това е от самото начало-с HDMI не работи и това си е...проработи за малко веднъж докато изключих телевизора...Помощ!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от butcherboy
    При изключен, после и при включен...
    В момента се появи логото на WD TV и дотам...
    Може ли да съм претсакал нещо по телевизора?
    Защото това е от самото начало-с HDMI не работи и това си е...проработи за малко веднъж докато изключих телевизора...Помощ!
    Смени си HDMI кабела и не го вади при включен телевизор и WD !

12. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от dael
    Привет на всички!
    Някой пробва ли вече новия firmware 3001, някакви впечатления и мнения?
    Ако има нещо пишете!
    Струва ми се, че си се объркал, няма по-нов фирмуер от T-CHL7DEUC-3000.2 или ако не си, моля напиши откъде си го изтеглил.
    А относно омразния 3000.2 има доста неща тук...

13. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Смени си HDMI кабела и не го вади при включен телевизор и WD !
    OK, благодаря за съвета, но проблема е че моят кабел работи на друг телевизор...но ще пробвам.
    Имам още един въпрос моля, опитах с composite кабел (3 накрайника-бяло,червено,жълто са изходите от WD TV), но на телевизора няма жълт чинч а зелен...в него като мушна жълтия край дава звук но картината е супер мрежеста-почти нищо не се вижда...Затова се чудя дали нещо входовете на моя телевизор да не са прецакани и да го връщам ако нещо...

14.  

15. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Имаш погледни най-долните 3 чинча : http://www.pcgameshardware.de/screen...d_presse03.jpg
    Дригите чинчове са за компонентен кабел а не композитен.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Много благодаря за инфото, ще пробвам в неделя.
    Баси процедурата Аз като вече го имам тоя Youtube widget, сигурно ще трябва първо да го махна и след като сменя държавата да го инсталирам пак.
    Здрасти,
    Просто има и други widgets, с различно изглеждащ youtube, но той се появява когато страната е Ireland. Това е процедурата ако си дал друга държава. Нищо недей да махаш, то ще си стои инсталирано, както и другите widgets.
    Успех!

17. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
    Имаш погледни най-долните 3 чинча : http://www.pcgameshardware.de/screen...d_presse03.jpg
    Дригите чинчове са за компонентен кабел а не композитен.
    Нямам..на това място има СКАРТ букса...
    Над нея има COMPONENT IN:
    Audio L, Audio R, Pr, Pb, Y - това са буквите над чинчовете...

18. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Ами в такъв случай трябва да си вземеш такова нещо: http://img.tomshardware.com/us/2005/...101/scart2.jpg
    Но ако наистина HDMI входа не ти работи го връщай.Аз също не съм доволен от HDMI входовете на моя SAMSUNG. Случвало се е да ми прекъва картината но като го размърдам малко кабела отзад и се е оправяло до сега.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе