Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 84 от 172 ПърваПърва ... 3474828384858694134 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Дайте съвет за Самсунг 32Б650.Не мога да хвана ТВ7 на цифровата кабелна (оператора е пловдивски dcc) както и някой други по-маловажни канали който не ме интересуват,но TV7 не искам да го пропускам.На аналогов тунер го хващам,но с кофти качество с външен кабелен приемник(сет ъп бокс) също се хваща на 658MHZ,но с вградения DVB-C тунер на телевизора не излиза при търсене.Дори и при ръчно въвеждане на честота пак не го намира ТВ7.На автоматичен режим търся на: Страна-Други ,Кабелен тунер-цифров ,Режим търсене-Пълен.И не става Дайте съвет.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2010

Благодаря Hristoslav2! Искрено се надявах на такъв отговор.Не се и съмнявам в твоята обективност....пък и ми харесва,това което виждам като картина.Просто исках да знам дали не съм се прецакал тотално с тая матрица.

4. Тук е от
    Jun 2009

Ей супер!
    Тъкмо това се и чудех дали е възможно да стане с HomeMediaCenter-a...
    Би ли написал с 2-3 изричения (или линк) както точно става номера да се увеличи размера на шрифта?

Цитат Първоначално публикувано от iliianr
    Здравей те , на всички. Най после успях да пусна през мрежата ДЛНА,цветни субтитри и големи букви с ;Домашний медиа-сервер (UPnP, DLNA, HTTP)" добре че са руснаците и Христослав да разбера от тях за този сървар.[img][/img]

5. Тук е от
    Jun 2009

Извинявам се че питам и аз, но моята въпрос е подобен (публикувах в общата тема, но там торент-дискусията измести контекста на последните страници от темата...):

Телевизор LE32B650
    firmware:samsung 2009/09/30_002005
    T-CHL7DEUC-2005.0

Възникна първия проблем...не знам дали е от кабелната или телевизора и ще помоля някой ако се е сблъсквал да сподели:

Изчезва ми постоянно БТВ и Канал 1, само тези канали!
    Дава ми "Weak signal" и изчезват, най-лошото е че ги маха и от списъка с канали и пак трябва наново да сканирам от-до всичко...
    Има ли начин да се запазят някак си и дали може телевизора да е проблем? Въпреки че други канали няма проблем... Ако има значение - гледам цифрова с вградения тунер на телевизора...

Мерси предварително!

Цитат Първоначално публикувано от werti
    Дайте съвет за Самсунг 32Б650.Не мога да хвана ТВ7 на цифровата кабелна (оператора е пловдивски dcc) както и някой други по-маловажни канали който не ме интересуват,но TV7 не искам да го пропускам.На аналогов тунер го хващам,но с кофти качество с външен кабелен приемник(сет ъп бокс) също се хваща на 658MHZ,но с вградения DVB-C тунер на телевизора не излиза при търсене.Дори и при ръчно въвеждане на честота пак не го намира ТВ7.На автоматичен режим търся на: Страна-Други ,Кабелен тунер-цифров ,Режим търсене-Пълен.И не става Дайте съвет.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

В нашия район (UK) вече спряха аналоговата ефирна телевизия и всичко вече е цифрово.Видях реклама,че излъчават и три HD ефирни канала,които ще стават повече.В рекламата се казва,че за да се гледат,трябва цифров HD приемник,та се питам дали DVB-T тунера на моя B750 не е HD,като телевизора е Full HD,...или много ми се иска?При сканиране не ги виждам да са инсталитрани...

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от butcherboy
    Извинявам се че питам и аз, но моята въпрос е подобен (публикувах в общата тема, но там торент-дискусията измести контекста на последните страници от темата...):
    Телевизор LE32B650
    firmware:samsung 2009/09/30_002005
    T-CHL7DEUC-2005.0
    Възникна първия проблем...не знам дали е от кабелната или телевизора и ще помоля някой ако се е сблъсквал да сподели:
    Изчезва ми постоянно БТВ и Канал 1, само тези канали!
    Дава ми "Weak signal" и изчезват, най-лошото е че ги маха и от списъка с канали и пак трябва наново да сканирам от-до всичко...
    Има ли начин да се запазят някак си и дали може телевизора да е проблем? Въпреки че други канали няма проблем... Ако има значение - гледам цифрова с вградения тунер на телевизора...
    Мерси предварително!
    Проблема не е в телевизора ти а в сигнала на тези две програми/губи се от време на време/.
    за да не ти изчезват програми от списъка отиди в меню - настройка - актуализиране на програми/изключи/.

Цитат Първоначално публикувано от cibik
    В нашия район (UK) вече спряха аналоговата ефирна телевизия и всичко вече е цифрово.Видях реклама,че излъчават и три HD ефирни канала,които ще стават повече.В рекламата се казва,че за да се гледат,трябва цифров HD приемник,та се питам дали DVB-T тунера на моя B750 не е HD,като телевизора е Full HD,...или много ми се иска?При сканиране не ги виждам да са инсталитрани...
    Доколкото знам за тяхното приемане е нужен тунер DVB-T2. Възможно е за някои програми да стане и DVB-T тунера.
    Ще те помоля да напишеш целият моделен номер-особенно държа на буквите след цифрата 750

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

Доколкото знам за тяхното приемане е нужен тунер DVB-T2. Възможно е за някои програми да стане и DVB-T тунера.
    Ще те помоля да напишеш целият моделен номер-особенно държа на буквите след цифрата 750
    Модела е LE46B750U1W Model Code:LE46B750U1WXXU Правен в Словакия
    Видях линка,но не можах да се ориентирам в разшифроването...Би ли обяснил символите след 750?

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Некоректно излъчване от страна на оператора! Вероятно параметрите се засичат с някой друг канал и затова не го открива.

11. Тук е от
    Jul 2009

И при мен е така! От DCC е! Аз съм с PS 50B650. И къде да гледаме Формула 1 качествено?

12. Тук е от
    Jun 2009

Благодаря ти за отговора, но в модела B650 няма такава опция - Актуализиране на програми.
    Дали не трябва от сервизното меню да се активира?
    Мерси предварително за отделеното време!

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Проблема не е в телевизора ти а в сигнала на тези две програми/губи се от време на време/.
    за да не ти изчезват програми от списъка отиди в меню - настройка - актуализиране на програми/изключи/.

13. Тук е от
    Apr 2010

Колеги, имам монитор+TV Samsung 933HD. От няколко месеца забелязах следният проблем:
    Когато го ползвам като монитор и го оставя включен, и той и компютъра минават на standby, дотук ОК. След като са минали на този режим, когато превключвам на ТV или "събудя" PC- то, от Samsung-a няма реакция, остава си на standby. Спасението тогава е само дърпане на щепсела.

Други забележки засега нямам.

Има ли някой подобен проблем. Моля дайте съвет. Мерси предварително.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

DanyDS,чува ли се едно пукане при стартиране на монитора при по старите серии съм забелязал трудно включване на тв ,тоест продължително натискане на пауър бутона.Докато в режим монитор стартира нормално ,но пак с характерното пукане което според мен е използвани евтини схеми или проблем със захранването,които се появява след известно време експлоатация.Не веднага.

16. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от granity
    DanyDS,чува ли се едно пукане при стартиране на монитора при по старите серии съм забелязал трудно включване на тв ,тоест продължително натискане на пауър бутона.Докато в режим монитор стартира нормално ,но пак с характерното пукане което според мен е използвани евтини схеми или проблем със захранването,които се появява след известно време експлоатация.Не веднага.
    granity,

пукане няма, засега нямам и проблеми при включване на тв при други условия.

Благодаря ти

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Някой да знае как се влиза в хотелското сервизно меню на самсунг.Брачед ми набарал на далавера един 26" за смешна сума ама му е заключен тунера.

18. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от butcherboy
    Ей супер!
    Тъкмо това се и чудех дали е възможно да стане с HomeMediaCenter-a...
    Би ли написал с 2-3 изричения (или линк) както точно става номера да се увеличи размера на шрифта?
    Здравей,ето ти линк:http://www.homemediaserver.ru/forum/...php?f=7&t=163". Там където е името на шрифта до него има бяло квадратче от там се сменя цвета на субтитрите а до тях е размера на субтитрите.Като натиснеш шрифта от там също можеш да ги смениш. Дано съм ти помогнал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе