Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 87 от 172 ПърваПърва ... 3777858687888997137 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от brisko
    Здравейте, имам един проблем ако може да ми дадете съвет? По коледа си купих от Метро тв SAMSUNG LE-32B650 и снощи както си гледах новините по БТВ изведнъж ми направи впечатление една вертикална черна чертичка на екрана с дължина около 20 мм, леко вдясно под центъра на екрана. При всякакви опити за смяна на каналите, при сигнал от външни източници тази чертичка си остава. Имам съмнение че са изгоряли пиксели, дали ще ми го признаят за дефект в сервиза и какво може да се направи по въпроса? Тази чертичка много лошо изпъква на светли картини и е много дразнещо. Благодаря.
    LCD панела ти е дефектирал. Занеси го в сервиза за смяната му с нов панел-ще отнеме време докато се поръча и достави.Помни че срока до който могат да го задържат за ремонт в сервиза е 30 дни-нито ден повече!! В противен случай по закон може да изискаш да ти върнат парите или да ти дадат чисто нов телевизор.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    cibik
    Не са ти казали цялата истина защото съпорта няма дъстъп до информацията която търсиш.
    Да прегледаме за пример българският модел
    LE46B750 (LE46B750U1WXXH)
    http://www.samsung.com/bg/consumer/t...getype=subtype
    Сигурно,но все пак е що годе адекватен отговор,макар и непълен и отчасти не верен.Предните 3-4 отговори бяха изключително тъпи и почти еднакви...
    Ако нямат достъп до такава информация,могат да кажат,или да звъннат един телефон,да питат и да ми отговорят.Едва ли е тайна и няма да им отговорят...
    Основният ми въпрос беше какви трябва да са буквите,за да е DVB-T2 тунера.Както виждаш отговарят,че буквите не носят такава информация,трябвало да го пише в спецификацията...В моята книжка дори няма спецификация и не не мога да видя дори колко ми е вътрешната памет...Спецификациите из нета са само търговско/рекламни и са не подробни.

4. Тук е от
    May 2010

Здравейте,
    Вчера гледах вТМ SAMSUNG LE-37C650 с матрица АА01,някой знае ли дали дали има такива тв с матрици SQ и каква е разликата между двете матрици.

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Много е съмнително за 37' размер ! Но не е изключено , но аз лично се съмнявам ! Ъгъл на гледане , ниво на черното , самата технология на производство и др . !

Приоритети по матрици, поставяни сега в Самсунг:
    1. Samsung S-PVA LED
    2. Samsung S-PVA
    3. AUO A-MVA
    4. CMO S-MVA
    5. Samsung PVA (само в 26")
    6. AUO P-MVA
    7. CMO MVA
    8. CPT
    9. TN
    Това е цитат от 1 страница !

6. Тук е от
    May 2010

Не разбрах AA01 и SQ към кой вид матрици се отнасят

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Аз незнам да има матрица 37" на Самсунг. Обаче в някои модели слагаха и IPS-Alpha на Панасоник. Поради тази причина също и Сони в 37" слагат други .
    AA=AUO A-MVA
    SQ=Samsung S-PVA

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

A-MVA -AUO , S-PVA - Samsung ! Прочети темата от началото , 1 страница , там е описано това за което питаш !

10. Тук е от
    May 2010

Благодаря за полезната информация.Според вас заслужава ли си да взема този SAMSUNG LE-37C650 с матрица АА01

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Заслужава си , но лично за мен това 37' ТВ е някакъв компромис ! За 140лв повече взимаш Самсунг 40С650 , който е доказано много добър ТВ , с матрица SQ01 на Самсунг !

12. Тук е от
    May 2010

Аз също харесвам 40С650, но нямам толкова място ,защото секцията е със свързващ модул и максималният размер ми е 98 см.

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Лично аз бих ги разместил тези мебели , но не бих се лишил от по-добрия ТВ пък и телевизор не се купува всеки ден ! Но това си е мое лично мнение и не ангажирам никой с него , парите са си твои и ти си решаваш , пък и щом ситуацията е такава .... !

14.  

15. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от emog
    Аз също харесвам 40С650, но нямам толкова място ,защото секцията е със свързващ модул и максималният размер ми е 98 см.
    При мен проблема е сходен и вчера отидох, и си купих 37С650 с матрица АА01. Телевизора е чудесен, пуснах през плейстешъна един блу-рей рип-неворятна картина, на кабелната също се справя много добре, разбира се е относително и зависи от качеството на самите канали.
    Днес обикалях в метро и видях, че са пуснали 37В650 с матрица АС05 на цена от 1200лв. Не зная коя от двете матрици е по-добре, нека наистина специалистите да кажат, но малко съжалих, че не минах първо от там и щях да спестя 300лв, нищо че е от миналата година.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Честито ! Не съжалявай изобщо С сериите са с нов по-добрър процесор.

17. Тук е от
    May 2010

Благодаря, nkd!

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    cibik

Австрииският модел
    http://www.samsung.com/at/consumer/t...pec&fullspec=F
    UE46C8780XSXZG
    XS - буквата S показва че има DVB-S тунер-погледви в спесификациите и ще се увериш
    X - готов продукт
    ZG - регионален код
    Пак им писах,като намекнах,че според някои чужди форуми буквите след числото,значат нещо.Пак твърдят,че не е така и информацията от форумите не е вярна...На въпроса ми какъв е размера на вътрешната памет казват,че е нищожен и е само за лайбрарито...
    As per our previous emails, the television model code has no reflection on the type of tuner built into the television. The information your are taking from forums is in fact incorrect. If you are looking for a model of television with a built in DVB-T2 tuner then this information can be found by visiting your local retailer.

With regards, again,to the memory, we do not disclose the memory. It is a very small memory which is capable of downloading content from our content library and not for any other use.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе