Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 83 от 172 ПърваПърва ... 3373818283848593133 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от cibik
    В книжката на моя 46B750 не намерих размера на паметта.Знае ли някой колко е паметта?Вероятно събира само снимки?
    Никой ли не знае колко е вътрешната памет на Самсунга?Различна ли е за различните модели?

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Samsung P2770HD с TN матрица ли е? Или става за гледане и на TV?

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от brisko
    Имам тв LE-32B650 и се опитвам да пусна телетекста на К1, но не става на цифровия канал, а само на аналоговия. Когато съм на цифровия и натисна бутона за телетекст излиза надпис "Не е налично". Защо е така, можете ли да ми кажете? Използвам кабелната телевизия на BBC cable - Казанлък. Пък и EPG-то не е налично.
    Не са пуснали услугата телетекст на БНТ1 в цифровата. За EPG-то също. Вината е в кабелната.

5. Тук е от
    Dec 2008

Здравей те , на всички. Най после успях да пусна през мрежата ДЛНА,цветни субтитри и големи букви с ;Домашний медиа-сервер (UPnP, DLNA, HTTP)" добре че са руснаците и Христослав да разбера от тях за този сървар.[img][/img]
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, някой има ли SAMSUNG LE-32C650 за да сподели с каква матрица е . Проверявах из технотата но никъде нямаше стикер с обозначение каква е матрицата нито отстрани нито отзад нито през решетката. Пишеше само, че е произведен в Унгария.

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

здравейте приятели. цял ден чета из форума и не мога да реша какъв ТВ да си купя. имам възможност за американски модел на самсунг UN32C5000QF
    http://www.samsung.com/us/consumer/t...ail&returnurl=
    има няколко въпроса и ще се радвам ако може да ми отговорите
    този модел телевизор ще може ли да работи с българска кабелна-обикновена телевизия с тенденция за някой от сателитните?
    в упътванто пише за интернет тв /каквото и да означава/ това в БГ дали ще работи?
    ще могат ли да се гледат филми - различни формати през USB. в пътването има едва ли не всички видове формати.
    благодаря предварително.
    поздрави.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

аналогова кабелна няма да можеш даползваш. Всъщност никаква телевизия няма да можеш да ползваш с неговите тунери. Иначе с външен приемник можеш да ползваш каквато искаш цифрова ТВ. Интернет ТВ би трябвало да работи.
    Филмите ще вървят също, но трябва да се провери дали техните модели поддържат БГ субтитри като европейските.
    Помисли дали цялата процедура си заслужава за 200-300 лв по-ниска цена.

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

мерси за бързия отговор. то човек като си помисли наистина за да се спестят няколко лева се вкарва в такова приключение, че по-добре да не се захваща.
    другия вариант е утре да го купя и да пробвам поне как се справя с филмите.
    поне в щатите това е готиното, че може да се връща стоката без проблем до 90 дни, т.е. винаги може да си с последния модел ТВ и като ти омръзне бягаш в магазина.

11. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте. Преди седмица се сдобих с Samsung LE 32 C 530. Обаче имам проблем с цифровата телевизия на Мустанг във Варна. Хващам няколко Български и някой други програми с цифровия тунер а повечето са кодирани. Чух че ако сменя страната с някоя скандинавска ставало. Има ли такова нещо и коя страна да използвам?

12. Member
    Тук е от
    Mar 2010

кодираните няма как да ги хванеш бз декодер.-малко съм го объркал правописа и правосмисъла.
    кодираните няма как да ги хванеш без декодiИРАНЕ.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не без декодер, а без карта на оператора с CA модул, включен в телевизора.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

Колеги,имам 32 В650 с матрица S-MVA на CMO/на стикера пише CN03/.Ако някой има същия или има наблюдения,да сподели впечатления за картината.И изобщо дайте мнение по принцип за тоя панел,т.е толкова ли е голяма разликата спрямо S-PVA на Самсунг.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Колеги - искам да помоля ако някой се е загледал да каже каква е матрицата на LE-46C550. Няма го в Стара Загора и вероятно нямало да доставят. Ако някой от София, Пловдив или Варна има път към ТМ ще съм благодарен да погледне стикера! Мерси!

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Имам няколко въпроса относно LCD Samsunng HD2470 - на цифровата телевизия на EPG илиза текущо предаване от 14:00 до 15:00 е да ама в 15:40 продължава да си е тва предаване и прогреса показва, че има още малко докато свърши. Предполагам това е свързано с часовата зона на страната, как да го направя за БГ часова зона?

Другия въпрос е има ли някакъв по-удобен начин за подреждане на канали освен задаване на номера на канала? На мен най-логичния начин за подреждане ми се вижда е като маркираш канала и със стрелките го "завличаш" на желаната позиция - по този начин се вижда между кои канали го поставяш.

Следващ въпрос - защо телевизора реагира толкова бавно на дистанционното? Щтракам като ненормален на стрелките а той сменя каналите бавно бавно. Мога да щтракна бързо няколко пъти, на булсата сменя няколко канала но на Самсунг сменя само 1. Също така като натисна и задържа стрелка в Guide супер бавно се придвижва в списъка.

И последен въпрос - защо докато съм в Guide и разцъквам каналите не сменя канала в малкото екранче както на булсаткома, а трябва да натискам ОК за да го видя.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kaliman
    Колеги,имам 32 В650 с матрица S-MVA на CMO/на стикера пише CN03/.Ако някой има същия или има наблюдения,да сподели впечатления за картината.И изобщо дайте мнение по принцип за тоя панел,т.е толкова ли е голяма разликата спрямо S-PVA на Самсунг.
    Малко са тези които биха забелязали разликата в картината между модел с S-PVA и модел с S-MVA матрица.Основната разлика е в малко по-големият контраст в модели с S-PVA матрица. Успокой се -не го вземай толкова навътре. S-MVA е следващата за предпочитане матрица в телевизорите Samsung -след S-PVA.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе