Първоначално публикувано от bobobgМного благодаря! Получи се, а какво ли не опитвах! Да си жив и здрав!Първоначално публикувано от DJPRODIGY
Първоначално публикувано от bobobgМного благодаря! Получи се, а какво ли не опитвах! Да си жив и здрав!Първоначално публикувано от DJPRODIGY
Моят проблем е отново свързан със субтитрите - значи като гледам филм от флашката на ТВ и субтитрите си излизат на кирлица всичко добре, но не излизат до края... на някои филми спират до 30тата минута на някои до 40та - не знам от какво зависи.. ноо до сега не бях чула някой да има като моя проблем. Много ще съм благодарна ако някой ми помогне!
Пуснала ли си филма на компютър да видиш дали не е проблема в самите субтитри?Първоначално публикувано от lilqna
lotuss96 , но не е споделил дали има развитие по въпроса:"-......ПРОБВАХ С 4-5 ВИДА ФЛАШКИ НО РЕЗОЛТАТ Е ЕДИН И СЪЩ А СУБТИТРИТЕ ГИ ПРАВЯ ТОЧНО КАКТО КАЗВАШ, НО ТО ТОВА Е АКО НЕ ТРЪГВАТ А ТЕ ПРИ МЕН ВЪРВЯТ НО ДО 28-30 МИНУТА........"Първоначално публикувано от lilqna
Затова е добре , когато някой е намерил решение на проблема да сподели във форума , а не "Оправих се мерси..." - и до там.
Какъв е телевизора ти, защото останах с впечатление , че проблема е най-чест при "LE ...C530" . Аз съм с този модел, но да чукна на дърво още не съм го имал този проблем, а съм изгледал доста филми.
Здравейте. Взех си въпросния телевизор Самсунг LE 32C450E1WXXH/това му пише за модел/. Като оглеждах по магазините същите модели телевизори ми направи впечатление че USB порта плейват MKV файлове.
Въпроса ми е моят не ги плейва и дава надпис "Не подържан формат". Може ли да е от фирмуера. Моят е T-MSX5DEUC-2005.4. Има ли нов и дали ще се оправи като кача друг. Пробвах също и преконвертирах звука да не е в DTS но пак не става. Иначе avi чете без проблем.
Дай конкретни линкове за проблемните файлове, или техническата информация за конкретните файлове.
Препоръки за хубава флашка за САМСУНГ LE 46C650над 8 гига.
http://plesio.bg/usb-flash-drives-c-...-p-286314.html
с доста високи скороси на запис и четене. Аз имам 8гб и няма проблем за записване от HD канали и за Timeshift. А и цената не е лоша
Format : MatroskaПървоначално публикувано от Lance
File size : 4.37 GiB
Duration : 1h 30mn
Overall bit rate : 6 914 Kbps
Encoded date : UTC 2010-05-22 22:57:11
Writing application : mkvmerge v3.4.0 ('Rapunzel') built on May 15 2010 09:38:20
Writing library : libebml v0.8.0 + libmatroska v0.9.0
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Muxing mode : Container profile=Unknown@4.1
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Bit rate : 5 267 Kbps
Nominal bit rate : 5 420 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 536 pixels
Display aspect ratio : 2.35:1
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.320
Stream size : 3.32 GiB (76%)
Writing library : x264 core 96 r1602 69588a7
Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:-1:-1 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=7 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc=2pass / mbtree=0 / bitrate=5420 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:1.00
Language : English
Audio #2
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
Stream size : 976 MiB (22%)
Language : English
Не вярвам да е от формата. Днес изтеглих mkv файл с битрейт 12mb/s , 11 Gb , 1920/1080 резолюция, останалите параметри са като твоите и върви безпроблемно на моя Samsung C5000 . Интересното е , че на компютъра - 2ядрен, 1Гб видеокарта 9600 , ми насича, докато телевизора си го плейва с кеф , дори върви и превъртането напред-назад.
Пробвах всякакви формати на MKV и не става.
А ти къде прочете, че телевизора ти чете HD video?Първоначално публикувано от marinelo
Имам C5000 и как мога да гледам цифрова тв без техния приемник ( аз съм на БЛИЗУ).
Като оглеждах по магазините същите модели телевизори ми направи впечатление че USB порта плейват MKV файлове.Първоначално публикувано от saint056a
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1299411034[/time]_________________________________________________
Разбрах от какво е благодаря.
Много моля за помощ. Днес детето хвърли една химикалка по телевизора и се получи една малко точица на монитора при загасено положение. Когато го пусна се получават цветни черти в зоната на удара по дължина на целия екран. Предполагам че монитора е спукан.
Може ли да ме осведоми някои този проблем отстраним ли е , евентуално какви са приблизително цените?
Телевизора е самсунг 46А656А1F .
Ще съм много благодарен ако някой изпрати инфо.