Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 46 от 88 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от ^Rokera^
    Спешен въпрос.В метро има 2 бройки C 650 но и на двете на Verison пише за матрицата CN-02 ,не намерих инфо за нея.Някой може ли да каже каква е тази матрица и дали да го вземам че промоцията е до довечера.Или да заложа на тошибата която трябва да е S-Pva със сигурност.
    S-MVA от Chimei Innolux
    http://www.chimei-innolux.com/opencm...l/?__locale=en

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Това значи ли че тогава не е добре да го вземам и че тази матрица е спо никси качества от S-Pva на Samsung и че е по добре да взема 40sl 733 g,при него сигурно ли е че е със S-Pva на Samsung.

4. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от ^Rokera^
    Това значи ли че тогава не е добре да го вземам и че тази матрица е спо никси качества от S-Pva на Samsung и че е по добре да взема 40sl 733 g,при него сигурно ли е че е със S-Pva на Samsung.
    Няма гаранция че като го вземеш 40sl 733 няма да отиде в сервиз.Всичко е късмет моя като е мостра и кой знае колко е работл но го взех ако имам късмет щте го имам.Един приятел има Самсунг с матрица на CMO и и предава прекрасно днес ходих и го гледах така че ти си прецени.Късмет

5. Тук е от
    Jan 2010

въпросче относно вградения медия плейър на Samsung C-450

Здравейте,

Имам Samsung 40C650, включил съм външен хард диск към него и нямам проблеми с гледането на филми през вградения медия плейър. Преди месец баща ми си взе Samsung 32C450, но някои от филмите не се четат от вградения плейър на ТВ-то. Интерсното е че по принцип плейъра чете .mkv файлове, но някои от филмите с такова разширение не се отварят?!??? Моля за съвет.....

6. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,
    Интересува ме как и откъде притежателите на самсунг c750 си свалят фърмуер-а, след като на страницата на самсунг за България от няколко месеца не се показва такъв модел в Центъра за изтегляния?

7. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте,
    Тъй като е страница за FAQ може би е тук мястото да питам: има ли гайд, манюал или пък друга хартия, в която да е обяснено като за начинаещ изпълнението на най-необходимите настройки в LCD Samsung (например мен конкретно ме интересува 32С650). Книжката към тв-то е само идейна-показан е някакъв екран, но как се стига до него йок, какви бутони и т.н. От две седмици изчетох стотици страници както в този форум, така и в руския и нищо. Заблуждавам ли се или такова ръководство просто не съществува? Няма как да се знае с каква комбинация от бутони на дистанционното се влиза в менюта, подменюта и т.н. Повечето хора питат на парче, конкретни неща: това как става или защо не става, но това не е работа. В гууглето е подобен хаос. Само в няколко сайта се предлагат срещу заплащане сервис манюали, но нямам възможност да се сдобия с тях. От край време е тая мистерия с влизане в разни сервизни, още от CRT телевизорите и сега продължава тая простотия. За да завърша пак питам има ли смислено ръководство било на английски, било на френски, било на руски (само не на китайски) където смислено и последователно могат да се намерят обяснения?
    Благодаря!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не разбрах дали търсиш ръководства за употреба или сервизно?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dimer
    Здравейте,
    Интересува ме как и откъде притежателите на самсунг c750 си свалят фърмуер-а, след като на страницата на самсунг за България от няколко месеца не се показва такъв модел в Центъра за изтегляния?
    Потърси тук-но внимавай за буквите и цифрите след модела.
    Samsung Global Download Center
    http://www.samsung.com/download/index.aspx?agreement=y

11. Тук е от
    Jul 2009

Lazarus 18,
    Може би става въпрос за user manual-a. Ако пък сервизното е по-пълно и систематизирано тогава сигурно е по-добро. Все пак преди доста години се сдобих със сервизно (става въпрос за един радикасетофон) от тия, които ползват в сервизите. Там имаше схеми, елементи, механика и какво ли не още. За LCD-то не ми е необходимо чак такова нещо. Това, което идва с тв-то е много схематично. То като, че ли е за хора, които си знаят всичко и им трябва някое меню само за подсещане. Аз не съм от тия за съжаление. Едва сега започвам да се образовам. Това е, благодаря все пак.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

В сайта на Samsung ги има всички ръководства.
    http://downloadcenter.samsung.com/co...01L05_0316.pdf

Ети ти линка за твоя модел на английски, немски, френски.

13. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    .............................
    Благодаря hristoslav2. Към момента не може да се отвори линка, но прегледах по-обстойно българския сайт и там вече /поне аз преди не бях я виждал/ има връзка към глобалния център за изтегляния. Там има фърмуер за самсунг c750 наистина с различни букви накрая обаче. Доколкото се ориентирах от сайта за моделите, доставяни в България, би трябвало буквите R2W да са валидни. Прав ли съм и какво означават тези букви - ориентация за регион и завод на производство?

Edit: За най-сигурно довечера просто ще си погледна гърба на телевизора за точните букви

14.  

15. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте,

От вчера съм собственик на Samsung UE32C5000 ...и веднага едно проблемче.. Ползвам сателитен приемник (Арива200) който уж има hdmi изход. Вързах приемника и ТВто с кабела обаче ни картина ни звук...това на HDMI/DVI 1. На HDMI2 след различни настройки на приемника ми изкара частично картина и звук със силно пръщене. Къде може да е проблема? Кабела ли е менте (не съм го купувал, а беше в комплекта с приемника)? Приемника ли не мога да настроя нещо? Иначе през скард кабел си работи но само в режим 576i...
    През HDMI не трябва ли всички режими 480i, 480p, 576i, 576p, 720p (50Hz), 720p (60Hz), 1080i (50Hz), 1080i (60Hz) който имам като настройка в приемника да работят?

И още едно проблемче...от къде се изключва звука, който се чува когато включвам или изключвам ТВто

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от dvbanti
    Здравейте,

От вчера съм собственик на Samsung UE32C5000 ...и веднага едно проблемче.. Ползвам сателитен приемник (Арива200) който уж има hdmi изход. Вързах приемника и ТВто с кабела обаче ни картина ни звук...това на HDMI/DVI 1. На HDMI2 след различни настройки на приемника ми изкара частично картина и звук със силно пръщене. Къде може да е проблема?
    Провери коя версия ти е HDMI изхода на приемника ,защото в ръководството на телевизора е упоменато, че е възможно да имаш проблеми с версия под 1.3.

17. Тук е от
    Mar 2011

...Да видях го това за версията, за съжаление не открих никъде каква е версията на hdmi на приемника... май май това ще се окаже

Ако е това как да вържа приемника с ТВто за най-добро качество?

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Ако приемника ти е този: http://www.dipol.ie/tv-sat-tv/dvb-re...ariva-200.html в описанието му пише, че е с HDMI 1.2 за твое съжаление. Би трябвало с компонентния му изход да извадиш най-добро качество на картината.

Успех!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 88 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе