Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 49 от 88 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от totoo1
    А каква е разликата между le 40 653 i le 40 650?Бихте ли ми помогнали?
    Външния вид - рамката.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    6000 обикновено са с най-лошия вариант - СМО ,трябва и там да гледаш внимателно ,но и да е с матрица на Самсунг мисля,че 650 е по-добрия избор /шаси ,процесор, екстри/.
    Цитат Първоначално публикувано от totoo1
    А каква е разликата между le 40 653 i le 40 650?Бихте ли ми помогнали?

Това значи ли че C 650 с Аuo матрица би бил по добре от 6000 със SQ матрица.И на 6000 как мога да видя каква е матрицата.Също така се обърках ,че 6000 го дават Clear motion rate 400 fps ,в крайна сметка има или няма 100 hz.Това в официалния сайт ,докато на C 650 си му дават 100 hz.Иначе може би при 6000 ще има по голяма яркост и контраст заради леда ,но кой ли пък би го гледал с усилена яркост докрай.

4. Тук е от
    Jan 2010

Най-напред да обясня за DTS-декодирането на телевизорите модели LExxB650/B750 от 2009г. Като начално условие за да може да се качи програмата на тв и да работи правилно е фърмуера да е версия преди 3000.2, т.е. да е или T-CHL7DEUC-2004.1 или T-CHL7DEUC-2005. Ако не е трябва да се върне някой от тези с една програма"ForceFirmwareBack(v0.4)", за нея не се наемам да ви обяснявам защото при мен нещата станаха малко на късмет и не запомних как го направих.След като вече сме поставили или е бил в тв необходимата версия на фърмуера от страницата на SamyGO сваляме следния архив : "samygo_dca_0_3_bin.tar", разархивираме го на компютъра и качваме на празна флашка само папката "samygodca", която се намира в папка "release". Като свържем флашката с тв от ДУ влизаме в "content" и от менюто за flash-Игра копираме това приложение в паметта на тв.Когато после искаме да гледаме филм с DTS трябва преди да влезем в медия плеера да стартираме ДТС приложението от Content Library-Мое съдържание-Игра-SamyGo DCA. Тогава тв изписва "зареждане" и се връща в игра.Излизате от тук с изход и вече можете да влезете в медия плеера и да пуснете филма. Ако обаче по някаква причина сте били в плеера, трябва да излезете от него и да изключите тв и отново да заредите приложението " SamyGo DCA " от "Content Library" и тогава да пуснете филма в противен случай телевизора ще зацикли и ще се саморестартира.Уви това е малко неудобство, пък си заслужава. За фърмуерите с кръпки и по-големите жълти субтитри по-късно.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Спесификации на модели 2011 година
    http://content.hwigroup.net/images/a...p-d-series.jpg

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

http://skinflint.co.uk/a621334.html

1700 паунда за 46D7000
    1850 za 46D8000

7. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от brisko
    Най-напред да обясня за DTS-декодирането на телевизорите модели LExxB650/B750 от 2009г. Като начално условие за да може да се качи програмата на тв и да работи правилно е фърмуера да е версия преди 3000.2, т.е. да е или T-CHL7DEUC-2004.1 или T-CHL7DEUC-2005. Ако не е трябва да се върне някой от тези с една програма"ForceFirmwareBack(v0.4)", за нея не се наемам да ви обяснявам защото при мен нещата станаха малко на късмет и не запомних как го направих.След като вече сме поставили или е бил в тв необходимата версия на фърмуера от страницата на SamyGO сваляме следния архив : "samygo_dca_0_3_bin.tar", разархивираме го на компютъра и качваме на празна флашка само папката "samygodca", която се намира в папка "release". Като свържем флашката с тв от ДУ влизаме в "content" и от менюто за flash-Игра копираме това приложение в паметта на тв.Когато после искаме да гледаме филм с DTS трябва преди да влезем в медия плеера да стартираме ДТС приложението от Content Library-Мое съдържание-Игра-SamyGo DCA. Тогава тв изписва "зареждане" и се връща в игра.Излизате от тук с изход и вече можете да влезете в медия плеера и да пуснете филма. Ако обаче по някаква причина сте били в плеера, трябва да излезете от него и да изключите тв и отново да заредите приложението " SamyGo DCA " от "Content Library" и тогава да пуснете филма в противен случай телевизора ще зацикли и ще се саморестартира.Уви това е малко неудобство, пък си заслужава. За фърмуерите с кръпки и по-големите жълти субтитри по-късно.
    С T-CHL7DEUC-2005 съм,а телевизора не намира нищо на флашката.Копирал съм само "samygodca" и нищо.С B650 съм

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На първа страница го има -
    Опитах да си кача на ТВ LE40B650 NetSurf браузъра и SamyGo Mouse and Kayboard Modules , като за целта ги свалих от сайта както е указано и ги разархивирах на флашката,но след като я сложих в USB- то не ми излиза на екрана опцията Contet Library за да мога да ги кача...Какъв може да е проблема и има ли начина да си кача този браузър за да си ползвам и интернета?
    За всички които не могат да копират от флашката в телевизора.Влизате в сервизното меню, от там-control - sub options - и на wiselink write и high devi ги включвате на ON и проблема е решен.
    Провери първо то ва ,рестартираш ТВ и би трябвало да ги виждаш вече.

10. Тук е от
    Apr 2009

Опитах да си кача на ТВ LE40C650 NetSurf браузъра и SamyGo Mouse and Kayboard Modules , като за целта ги свалих от сайта както е указано и ги разархивирах на флашката,но след като я сложих в USB- то не ми излиза на екрана опцията Contet Library за да мога да ги кача...Какъв може да е проблема и има ли начина да си кача този браузър за да си ползвам и интернета?
    За всички които не могат да копират от флашката в телевизора.Влизате в сервизното меню, от там-control - sub options - и на wiselink write и high devi ги включвате на ON и проблема е решен.
    Работата е там,че вече има качени SamyGo Mouse and Kayboard Modules и браузера на samygo от същата флашка,които съм заредил от същата флашка.Признавам че не съм влизал до сега в сервизното,но щом е станало по-рано си мислех че и сега ще стане ама.......благодаря все пак.

11. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Опитах да си кача на ТВ LE40C650 NetSurf браузъра и SamyGo Mouse and Kayboard Modules , като за целта ги свалих от сайта както е указано и ги разархивирах на флашката,но след като я сложих в USB- то не ми излиза на екрана опцията Contet Library за да мога да ги кача...Какъв може да е проблема и има ли начина да си кача този браузър за да си ползвам и интернета?
    Да, ама не. След, като влезна в сервизното меню, от там-control - sub options - ядец, никъде не се вижда wiselink write и high devi, за да ги включа на ON, а се вижда ето това:

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1300295316[/time]_________________________________________________

Не мога да публикувам снимката, но в нея е показано, че никъде няма опциите: wiselink write и high devi, за LE40C650. Затова, ако, някой ги е намерил в сервизното меню, да опише, как го е направил, и най-после да ги влючим на ON, за да активираме пустата му опция Content Library за LE40C650.

12. Тук е от
    Dec 2009

Не мога да публикувам снимката, но в нея е показано, че никъде няма опциите: wiselink write и high devi, за LE40C650. Затова, ако, някой ги е намерил в сервизното меню, да опише, как го е направил, и най-после да ги влючим на ON, за да активираме пустата му опция Content Library за LE40C650.
    Не става , пич, няма такива опции...... Минали сме го това, но засега под Windows мисля, че няма още нищо измислено...Руснаците са измисили едни неща , ама май само под Линукс става.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Има малка грешка в поста от първа страница -всички описани опции и функции се отнасят за модели серия "В"от 2009г .

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от joro_bul
    http://skinflint.co.uk/a621334.html

1700 паунда за 46D7000
    1850 za 46D8000

В началото на април ще бъдат налични в ТМ ,от старите модели 7000 и 8000 нямало да има внос на нови партиди .

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Тая година се надявам на един 46D8000 ,ама с тая криза май по-скоро ще е догодина...

17. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от ^Rokera^
    Тъпото е че C 650 е с Auo матрица и това ме спира засега.Струва ми се че предава добре ,но няма как да сравня с такъв със самсунг матрица.Ако тестовете на двата варианта матрици са верни то тогава Auо излиза доста по зле и ако го взема да не се окаже по зле от тошибата sl 733 .
    Вчера в Карфур София погладнах отзад 40 инчовия С650, и беше с матрица на Самсунг.
    Сори ако си от друг град.

18. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Vandal
    Вчера в Карфур София погладнах отзад 40 инчовия С650, и беше с матрица на Самсунг.
    Сори ако си от друг град.
    В Карфур техниката е от Техномаркет - съответно би следвало и в Техномаркет да са такива!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 88 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе