Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 6 от 88 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

здравейте и мен ме вълнува това за тунерите , защото от няколко дни обикамя между технополис и техномаркет . Загледах се по модела LE-40C750 , матрицата е SQ01 , и LE40C750R2WXXH , не мога да определя с какъв тунер е защото катова означене на 1 стр. няма, моля за помощ.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Здравейте, днес забелязах нещо много странно за мен в 40С650, а именно - реших да свържа лаптопа с ТВ посредством hdmi/hdmi кабел. Изгасих и двете устройства свързах кабела и пуснах ТВ-то на цифровата (с КАМ модул съм), пуснах лаптопа и за мое учудване цифровата блокира . Помислих че е съвпадение и от близу-то си играят нещо, но уви, след разкачане на кабела (пак при изгасени устройства) цифровата си работеше. На какво може да се дължи това според вас? Някакви смущения или...? Лаптопа беше на батерия ако това има значение.

4. Тук е от
    May 2009

Всички модели 65*, които видях досега наживо, Model Code/ът им завършва на 40C65***WXXH. T.e. са за Източна Европа, еди си къв тунер.

5. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте, имам следния проблем със Самсунг 37 С650 имам го повече от 2 месеца, но досега не му бях пускал цифрова телевизия. Онзи ден от Близоо ми дадоха КА-модула с картата и заедно с тях пуснахме на Ауто режим да търси каналите, като въведохме честотите и стъпката която те казаха. Изненадата беше че първоначално не намери никакви цифрови канали След това сменихме държавата на Германия тогава успя да намери 47 канала при положение че трябваше да немери 179 телевизии и 20 радиа . Пробвахме с други държави, но това беше максимума който намери а на ръчен режим намира още 8 канала. Аз помислих че проблема е или в КА-модула или в доставчика, но понеже имам едно LG 32ka 5500 с лед подсветка реших да пробвам на него. При него като е зададена държава България въобще не ми дава опция за CI-то като смених на Германия засече модула и за по-малко от 1 минута намери всичките 179 програми и 20 радиа и всичко си работи. Снощи ъпдейтнах фърмуера на Самсунга и пак опитах да видя колко канала ще намери и пак си бяха само 47 а отделно и самото търсене при Самсунга отнема близо 10 минути. Ако някой има някаква идея от какво е и дали може да се оправи ще съм много благодарен Че Самсунга го взех за спалнята и там предпочитам да ми е цифровата а LGто е в кухнята лошото е че нямам място за приемник и не искам да слагам .

Мерси предварително

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Mruvkata, слагай за страна Други така опциите на цифровия тунер са най-подробни. За начин на сканиране избери Бързо и питай оператора за настройки - начална честота, QAM, symbol rate.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от www_
    здравейте и мен ме вълнува това за тунерите , защото от няколко дни обикамя между технополис и техномаркет . Загледах се по модела LE-40C750 , матрицата е SQ01 , и LE40C750R2WXXH , не мога да определя с какъв тунер е защото катова означене на 1 стр. няма, моля за помощ.
    HD пакета на Близу с ка модул, безгрижно. За ефира не е ясно. Този ( С750) е единствения без забележки досега. Смених няколко модела само тая година и имам наблюдения върху няколко по-скъпи модела на приятели, нема такива пръчки! Ако RMC30 сработи с С750 просто ще е трудно да намериш по-добро съотношение цена-качество в тоя клас.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Mruvkata, слагай за страна Други така опциите на цифровия тунер са най-подробни. За начин на сканиране избери Бързо и питай оператора за настройки - начална честота, QAM, symbol rate.
    Пробвах и с други пак е същото настройките техните ги имам честота 806000 64QM стъпка 6875 това са ми дали и пак е същото

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Пробвай с начална честота 458Мхц., скорост 6875 , модулация 64. Тази 806 е нещо като носеща при техните тунери и хващат всичко, но при тунера на ТВ-то я възприема само като начална и от там тръгва нагоре , а пакети има и преди тази честота .

11. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от www_
    не мисля , че това е отгоер на въпроса ми. Явно ще продължа да търся. И само зараде едните очила още 200 лв ,незнам дали си заслужава. какво повече ми дава c8000 от c7000.
    Аз съм с С7000 - той също е 3D и има активни очила в комплекта. Телевизора на мен ми харесва - за сега нямам забележки, само че не очаквай 3D като на кино ( освен ако не е през блу рей плеър). Менюто типично за Samsung е наистина доста интуитивно спрямо други марки. За мен този модел беше много добър избор и за сега не съжелявам дано това не се промени

12. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от freedom
    Ок!
    Но не става ясно дали моделите който се продават в BG са с HD DVB-T, DVB-C !
    и какво е това AVC
    WX - отговаря за тунера/според региона
    * WX - DVB-T/C (MPEG4/AVC) Еngland
    * WP - DVB-T/C (MPEG4/AVC)
    * WW - DVB-T/C (MPEG4)
    * SW - DVB-T/C
    * RW - DVB-T/C (MPEG4/HD)
    * UW - DVB-T/C
    * QF -
    * PW - DVB-T/C (MPEG4/HD)
    * QW - DVB-T/C (MPEG4/HD)
    * VW - DVB-T/C (MPEG4)
    * XP - DVB-T/C (MPEG4)
    * XS - DVB-T/C/S
    * US - DVB-T/C/S2 (MPEG4/HD)
    * WS - DVB-T/C/S2 (MPEG4/HD)
    * WF - за Корея
    Нали се сещаш
    Естествено, че са HD, как така ще направят HD телевизор, а ще му сложат орязан тунер. MPEG4 е кодировката, която е избрана да бъде за България, така че предполага се няма да имаш проблеми.

yoyo1, 100-те херца се изключват като на всеки самсунг телевизор от меню/картина/опции картина/ motion plus ; има няколко решения: изключена, гладка, и ала бала...

Относно въпросите за големината на HDD, установихме пробно, че диска трябва да е с файлова структура MBR, а тази структура подържа до 2Tb HDD.

13. Тук е от
    Aug 2010

Каква е тази файлова структура MBR, досега не съм чувал за нея?

14.  

15. Тук е от
    Sep 2010

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B0%D0%BD%D0%B5

сигнатура, айде от мене да мине
    А за по-големи от 2Gb файлове, диска трябва да е форматиран на NTFS

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте !
    Няма ли някой да даде инфо за цифровите тунери DVB-T /C дали са HD . Ако някой има модели UE-40C6510 и LE-40C650 , моля да сподели за HD прогармите! Вярно ли, че ако са MPEG4 са HD !!!!

Моля за инфо!!!

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Благодаря за инфото на tricki11

Спрял съм се на модел UE-40C6510 разбрах в магазина,че матрицата му е SS01.
    Това добра матрица ли е?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте !
    Няма ли някой да даде инфо за цифровите тунери DVB-T /C дали са HD . Ако някой има модели UE-40C6510 и LE-40C650 , моля да сподели за HD прогармите! Вярно ли, че ако са MPEG4 са HD !!!!

Моля за инфо!!!
    Всички модели /от 2009 година включително/ са със HD тунери !!

Благодаря за инфото на tricki11

Спрял съм се на модел UE-40C6510 разбрах в магазина,че матрицата му е SS01.
    Това добра матрица ли е?
    Да - с най-добрият контраст.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 88 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе