Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 16 от 88 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Тъпо е,но не се покрива от гаранцията-а би трябвало!!
    Могат да го оправят в сервиза/ако не ги мързи и не сметнат ,че не е необходимо...
    Другият вариянт е ти сам да си го оправиш.
    Изключваш от контакта и го поставяш легнал върху масата.
    Сваляш задният капак - с отвертка развиваш всички болтове.
    Сваляш всички платки ,като преди това ги изключваш предварително от куплунгите/снимай преди това за да не оплескаш нещо при повторното свързване/.
    Разхлабваш всички болтове по крайщата на видеопанела /около 40 броя-в зависимост от диагонала/.
    Затягаш ги отново по диагонал-срещуположно/например горен ляв ъгъл-долен десен ъгъл/ в кръг. Не ги пресилвай!! Само колкото да притегнат.
    Като целта е да се получи равномерно притискане на корпуса на подсветката към панела на матрицата-тоест да няма усукване на корпуса. Така избягваш изкривяване на отражателите и неравномерност в подсветката.
    После по обратният ред-поставяш платките и ги свързваш с куплунгите.
    Поставяш задният капак....
    Всичко си е на твой риск.
    Благодаря! Мога да го направя,но предпочитам да не го отварям аз,знаеш че си личи кога нещо е пипано...Това, отностно гаранцията за в бъдеще.Все пак,често срещано ли е при тези модели или просто съм попаднал на такава бройка?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от placidus
    Благодаря! Мога да го направя,но предпочитам да не го отварям аз,знаеш че си личи кога нещо е пипано...Това, отностно гаранцията за в бъдеще.Все пак,често срещано ли е при тези модели или просто съм попаднал на такава бройка?
    Да среща се често. При всяка бройка е видимо в различна степен-според зглобката на видеопанела. В You-tube е пълно с видеоклипове по проблема.

4. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Да среща се често. При всяка бройка е видимо в различна степен-според зглобката на видеопанела. В You-tube е пълно с видеоклипове по проблема.
    Ок,ясно.Благодаря ти отново! Хубав ден!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Новите модели /2011г/ пристигат с нови 3D очила.

Новата 9-та серия
    Samsung анонсират серия 950 3D LED LCD телевизори с уникален асиметричен дизайн на CES изложението в Лас Вегас.
    Няма много подробности за техническите параметри на новата 950 серия 3D телевизори на Samsung, освен че те ще бъдат 3D и с LED (свето-диодна) подсветка. Корейският производител е анонсирал в прес съобщение в Корея само, че те ще бъдат с метална, асиметрична поставка и ще бъдат оборудвани с патентованa от Samsung ToC (Touch of Color) технология.

http://www.flickr.com/photos/samsung...ow/5323322772/
    http://samsungtomorrow.com/784
    http://www.flickr.com/photos/samsung...ream/lightbox/

http://samsungtomorrow.com/

http://www.flickr.com/photos/samsungtomorrow
    http://twitter.com/samsungtomorrow
    http://www.facebook.com/SamsungTomorrow
    https://www.youtube.com/user/SamsungTomorrow
    http://me2day.net/samsungtmrw

6. Тук е от
    Feb 2010

За много години на всички! Имам следния проблем.Телевизора ми е 37C650 и съм го вързал към компютъра с DVI кабел а звука съм го изкарал от звуковата карта с два чинча.Проблема е че телевизора не изкарва звук,а като вържа чинчовете към DVD плеара звук има.Телевизора ли е прецакан или аз нещо не правя както трябва.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Виж отзад на входовете пише HDMI(DVI). Там трябва да го включиш. При мен на Б650 е HDMI 3.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2010

искам да питам дали можете да превъртате .mkv файловете през медиа плеъра, при мен на 95% от тези файлове не се получава, но имам едни серии на BBC при които файловете пак са такива но са по около 2ГБ и могат да се превъртат. С версия 3003 на фърмуеъра съм и не знам дали е от това. И евентуално при версия 3005.1 дали е решен проблема. Сигурно и други са питали този въпрос но не намерих отговор за това го задавам отново

10. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте съфорумци,
    Интересува ме дали мога от 37С650 директно да записвам на HDD или флашка.Знам че имаше писано по въпроса, дори имаше и линк но така и не намерих конкретен отговор.Ако някой е правил нещо подобно или знае как става нека сподели опита си.

11. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    искам да питам дали можете да превъртате .mkv файловете през медиа плеъра, при мен на 95% от тези файлове не се получава, но имам едни серии на BBC при които файловете пак са такива но са по около 2ГБ и могат да се превъртат. С версия 3003 на фърмуеъра съм и не знам дали е от това. И евентуално при версия 3005.1 дали е решен проблема. Сигурно и други са питали този въпрос но не намерих отговор за това го задавам отново
    Предполагам става въпрос за xxC650, аз съм с такъв и фърмуер 3003.0, досега всички .mkv файлове, които съм пускал се превъртат с вътрешния плеър (предполагам това имаш предвид - под медиа плеър). Почти всички файлове са 720p (заради големината - от 4 до към 8GB) и чат пат 1080p, но пак до 8Гб.

Edit:Няколко поста назад имаше някой, които беше минал на 3005.1 и имаше подобен проблем, после сподели, че няма проблем - питай директно него.

12. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

@ Hristosla2.
    Здравей, Кога можем да видим новтите серии на Самсун на БГ пазара?
    Особено след новината, че Техномаркет се продава?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Samisam
    @ Hristosla2.
    Здравей, Кога можем да видим новтите серии на Самсун на БГ пазара?
    Особено след новината, че Техномаркет се продава?
    Още в края на Март-началото на Април ще се появят серии 4 и 5. Техномаркет нямат нищо общо с тях вече... От средата на миналата година Samsung имат свое представителство в страната- Samsung Bulgaria -сами си внасят и продават продуктите на едро.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

А екстрите и визията на новите модели, евентуално техн. спецификации и цените им къде биха могли да се видят? Аз от 1 г. се каня да купувам и все не съм узрял.Сега толкова чакане и да взема нещо, ако ще излезе ново скоро....

16. Тук е от
    May 2009

Купувай сега, за какво ще чакаш. Постоянно излизат нови и нови, все по-натъпкани с 'екстри' модели, кои полезни, кои не до там.. Така или иначе, новите ще са по-красиви предполагам, но в началото ще са и неоправдано скъпи.. а старите (2010) модели тъкмо ще станат на по-приятни цени, когато се появят новите.. Пак ще се чудиш, новия ли, стария ли модел да взема. Вземи който ти е на сърцето в момента и си гледай филми/ТВ с кеф, след няколко месеца я камилата, я камиларя..

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Здравейте, някой с **С650 забелязал ли е проблем с дистанционното? При мен от 2 3 дни се получава следното - ТВ спира да реагират на всички бутони, като бутона за осветяване на дистанционното работи, което ме кара да мисля че не е от батериите (ТВ е на 2,5 месеца употреба). След 5 мин. всичко работи. Това се повтаря през около час два. Дали тове се наблюдава при модела или да мисля за сервиз?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Samisam
    А екстрите и визията на новите модели, евентуално техн. спецификации и цените им къде биха могли да се видят? Аз от 1 г. се каня да купувам и все не съм узрял.Сега толкова чакане и да взема нещо, ако ще излезе ново скоро....
    Техническите спесификации и подробни снимки ще излязат след 2 дни. Като започне изложението CES 2011
    http://www.cesweb.org/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 88 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе