Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 60 от 88 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от bobb
    Здравейте, Благодаря на hristoslav2, svetlio1 ,които ми помогнаха с препоръки,както и на всички,които подържат този форум!
    Успях да намеря с650 с матрица SQ01, както ме посъветва hristoslav2, и го взех разбира се веднага, а и беше единствена запечатана броика.
    Ползвам Булсатком и като го пуснах,картината не е никак добре.Със скарт и аудио-видео кабел съм, но и с двата е едно и също- има размазвания,сенки,сякаш не са фокусирани нещата.
    Прочетох тук ,че това не са най-удачните кабели,затова сега ще купувам HDMI,но въпроса ми е, как да го свържа с декодера на Булсатком, като тои има изход само за скарт и аудиовидео?
    А и трябва ли да взема позлатен HDMI,или обикновения ще ми дава същата картина.
    Моля за отговор,за да се зарадвам на хубава картина. /пробвах и от настройките на ТВ ,но не е там проблема/
    Ако си го свързал с този кабел ,който ти дават от Б...т с приемника /скарт-чинчове/ няма как да е добра картината. Вземи си хубав скарт кабел и смени настройките на RGB ,аз съм с такава комбинация и съм доволен /40В750/.Не мисля да взимам прословутия ZDH100 -просто има прекалено много кусури ,с които не мога да се съглася ,за да си тровя нервите ежедневно.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

и аз имам едно питане - телевизора е самсунг LN32C550, version SQ04.
    свалих един концерт *.mkv /H.264 DD5.1/ файл и не иска да го прочете 7ГБ.
    телевизора е вързан през локална мрежа към външен NAS HDD, т.e нищо не минава през компа, а директно се отваря на плеъра. в книжката пише, че се поддържат тези видео и аудио кодеци - support up to H.264, Level 4.1.
    пробвах да намаля даже нивото от левел 4.1 на 3.2 с H.264 Level Editor и пак ми дава неподдържан формат.
    не знам какво да правя. от вчера изчетох целия раздел 1-64стр. за самсунг.
    иначе съм записвал от ТВ *.avi файлове фулл ХД по 10-15Гб /американска телевизия/ тях си ги чете без проблем и без насичане.

когато го пусна през самсунг пс менъджера го възпроизвежда???????

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008

Здравейте имам телевизор samsung le37s81b Интересува ме как се влиза в сервизното меню и трябва ли да пипам нещо за по добра настройка има ли някакви скрити функции. Възможно ли е като му подам резолюция от компютъра 1920x1080 , като натисна инфо бутона на дистанционното показва , че резолюцията е 1920x1080i възможно ли е да подкара 1920x1080P свързал съм го посредством HDMI-HDMI кабел.

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

След като телевизора ти е HD Ready, как очакваш да подкара FULL HD 1080p? Максималната резолюция, която поддържа е 1080i.

6. Тук е от
    Dec 2010

Благодаря, на всички,които се отзоваха по моя проблем!
    Още утре ще действам по въпроса и ще пиша пак.

7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008

добре а как да вляза във сервизното меню на le37s81b

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от uhb57
    Когато дават някоя реклама с движещи се надписи като в тая реклама http://www.vbox7.com/play:fa3f4d27&start=19 отдолу на моменти ги дава нормално а на моменти ги дава по забързано и размазано има ли начин да се оправят ?
    Телевизора е Samsung LE32C450
    И аз имах същия досаден момент. С доста настройки си играх и успях да го премахна в много голяма степен с промяна на опции картина -режим филм - изкл..Когато имах проблем бях на АВТО2 . Сега съм доволен.

10. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от freedom
    И аз имах същия досаден момент. С доста настройки си играх и успях да го премахна в много голяма степен с промяна на опции картина -режим филм - изкл..Когато имах проблем бях на АВТО2 . Сега съм доволен.
    На моя С750 имам същия проблем и съм на опции картина -режим филм - изкл.Сега ще госменя на АВТО2 пък дано се оправи!

Стана още по-зле връщам на изкл.

11. Тук е от
    May 2003

Благодаря, колега, и при мен се оправи. настройката при мен беше АВТО1, като го сложих на изкл. се оправи. с UE32C6500

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

вече е по- добре

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Днес бях в Техномаркет да огледам новите модели /40D8000, 40D7000, 46D6500/.
    Направиха ми впечатление следните неща.

1. Бутоните за управление на корпуса в модели D7000, D6500 се намират на задната страна на корпуса/гърба/
    Това за мен е проблем ,защото ако го монтирате на стена и се наложи да ги ползвате - ще действате на сляпо. Няма да виждате какво натискате. в модела D8000 бутоните са разположени странично.

2. Интерфейса на кам модула се намира на гърба на телевизора скрит под една лепенка.

на снимката - черната лепенка с бели надписи горе в дясно
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...00/side_io.JPG
    /ако телевизора е зкамен на стената и искате да извадите кам модула и картата-ще трябва първо да го свалите от стената/

В момента не се предлагат такива кам модули на пазара. Кам модула е променен коренно -системата е напълно нова. Такъв модел не се продава в България.
    Новият кам модул се поставя ,като се вкарат два от чоповете му в правоъгълни дупки на корпуса и после се затваря като вратичка.

Съвет към всички които смятат да си закупят от новите модели и са на кабелна телевизия /искат да ползват кам модул/.
    - Изчакайте няколко месеца докато от Samsung България не се сетят ,че трябва и да внесат такива модули за собствена сметка/може да бъдат подарък към телевизора/.
    В противен случай ще трябва да ползвате приемника на кабелният ви оператор.

Samsung пуска и модел D8000P -това е 3D пасивен телевизор с поляризационни очила и съответно такъв полимерен филм залепен на екрана.
    http://translate.google.bg/translate...ive-time-.html

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Днес бях в Техномаркет да огледам новите модели /40D8000, 40D7000, 46D6500/.
    Направиха ми впечатление следните неща.

1. Бутоните за управление на корпуса в модели D7000, D6500 се намират на задната страна на корпуса/гърба/
    Това за мен е проблем ,защото ако го монтирате на стена и се наложи да ги ползвате - ще действате на сляпо. Няма да виждате какво натискате. в модела D8000 бутоните са разположени странично.

2. Интерфейса на кам модула се намира на гърба на телевизора скрит под една лепенка.

на снимката - черната лепенка с бели надписи горе в дясно
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...00/side_io.JPG

В момента не се предлагат такива кам модули на пазара. Кам модула е променен коренно -системата е напълно нова. Такъв модел не се продава в България.
    Новият кам модул се поставя ,като се вкарат два от чоповете му в правоъгълни дупки на корпуса и после се затваря като вратичка.

Съвет към всички които смятат да си закупят от новите модели и са на кабелна телевизия /искат да ползват кам модул/.
    - Изчакайте няколко месеца докато от Samsung България не се сетят ,че трябва и да внесат такива модули за собствена сметка/може да бъдат подарък към телевизора/.
    В противен случай ще трябва да ползвате приемника на кабелният ви оператор.
    Какъв е ъгъла на гледаемост , с каква матрица са ?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодаря че ми напомни. Щях да забравя за матриците. След като в почти всички форуми вече са запознати с разчитането на буквените обозначения на стикера...Самсунг промени изцяло неговото изписване.
    Например изписаното на стикера залепен отзад в модели

40D7000LSXXH
    Version No: 01
    серийният номер

40D8000YSXXN
    Version No: 01
    серийният номер

Както виждате буквите вече липсват. И двата модела са със матрици S-PVA Samsung - с добър зрителен ъгъл-видимо около 140 градуса без промени.

Молбата ми към всеки посещаващ магазин от големите вериги където има изложени бройки от новите модели е да обърне внимание на изписаното на етикета като - модел ,версия /да го запише на листче и да постне инфото във форума. Така ще имаме база за сравнение и анализ и лесно ще разберем коя цифра каква матрица обозначава.

В новият вид кам интерфейс - картата е като обикновенна сим карта за мобилен телефон. Кога ли нашите кабелни оператори ще започнат да предлагат такива....
    http://www.net-telematica.it/index.p...image&pID=1375

17. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,
    относно новият ми 40с650, бих попитал ,дали да си взема САМ модул? ще се оправи ли качеството на картината?
    Наистина съм със скарт,който ми дадоха от булсат,но смених видео изхода на приемника, на RGB,но за съжаление няма подобрение.
    Днес не ми остана време да отида да проверя как мога да взема ZHD-100,а дотогава какъв скарт кабел бихте препоръчали? Виждам ,че има от 4 до 80лв.

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

bobb, След като си на Булсат няма как да си ползваш вградените тунери , този модел няма DVB-S сателитен тунер , а и да има кодировката на Булсат не позволява ползване на САМ ( липсва такъв за Булкрипт)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 60 от 88 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе