Първоначално публикувано от
hristoslav2 Днес бях в Техномаркет да огледам новите модели /40D8000, 40D7000, 46D6500/.
Направиха ми впечатление следните неща.
1. Бутоните за управление на корпуса в модели D7000, D6500 се намират на задната страна на корпуса/гърба/
Това за мен е проблем ,защото ако го монтирате на стена и се наложи да ги ползвате - ще действате на сляпо. Няма да виждате какво натискате. в модела D8000 бутоните са разположени странично.
2. Интерфейса на кам модула се намира на гърба на телевизора скрит под една лепенка.
на снимката - черната лепенка с бели надписи горе в дясно
http://www.fullhd.gr/images/stories/...00/side_io.JPG
В момента не се предлагат такива кам модули на пазара. Кам модула е променен коренно -системата е напълно нова. Такъв модел не се продава в България.
Новият кам модул се поставя ,като се вкарат два от чоповете му в правоъгълни дупки на корпуса и после се затваря като вратичка.
Съвет към всички които смятат да си закупят от новите модели и са на кабелна телевизия /искат да ползват кам модул/.
- Изчакайте няколко месеца докато от Samsung България не се сетят ,че трябва и да внесат такива модули за собствена сметка/може да бъдат подарък към телевизора/.
В противен случай ще трябва да ползвате приемника на кабелният ви оператор.