Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 61 от 88 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

hristoslav2 ето два стикера от мен.Едната не се вижда много добре.

Това,че бутоните не се виждат не е проблем,защото се появява индикация на дисплея,която визуализира бутоните.И определено са поработели по 3D-то новия енджин се справя доста добре,синхронизацията с очилата до колкото разбрах е чрез Bluetooth и е доста по бърза.Определено има още по добра дълбочина и детайл на картината.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от bobb
    Здравейте,
    относно новият ми 40с650, бих попитал ,дали да си взема САМ модул? ще се оправи ли качеството на картината?
    Наистина съм със скарт,който ми дадоха от булсат,но смених видео изхода на приемника, на RGB,но за съжаление няма подобрение.
    Днес не ми остана време да отида да проверя как мога да взема ZHD-100,а дотогава какъв скарт кабел бихте препоръчали? Виждам ,че има от 4 до 80лв.
    Няма подобрение ,защото през чинчовете не минава RGB ,а стандартен композитен сигнал.Над 20-25 лв обикновено са хубави /аз съм с Томсън от 49лв и е дебел ,колкото пръст /, гледай да е по-дебел и с позлатени букси.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Коя от SQ ревизиите е най-добрата за LE-40C650 модела? Утре ще пазарувам и ще се оглеждам за ревизиите.
    Днес страшно ми хареса бройката в ТМ Цариградско, но тя беше с АА 03...

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Това не го разбрах, честно... страшно ти е харесал, но искаш друго?

6. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Това не го разбрах, честно... страшно ти е харесал, но искаш друго?
    Мисълта ми е че нали SQ е по-доброто и ще има още по-добра картина и ще ми хареса още. Но не знам коя ревизия на SQ е най-добрата...

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от pavelkv
    Преди няколко дни взех Samsung LE32C450 . Общо взето съм доволен , но има някакъв звуков сигнал при който се чува при включване и изключване . Възможно ли е с някаква настройка да го спра?
    меню-настройка-общи-мелодия-изкл

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Няма подобрение ,защото през чинчовете не минава RGB ,а стандартен композитен сигнал.Над 20-25 лв обикновено са хубави /аз съм с Томсън от 49лв и е дебел ,колкото пръст :default /, гледай да е по-дебел и с позлатени букси.

Здравей Svetlio1, скарт кабелът, с който съм в момента си е скарт и в 2-та края.Няма чинчове,а и кабелът е дебел 9 мм.Не е с позлатени букси,но дано това е проблема.Какво ще кажеш за HAMA? Ако не са добри ще потърся Томсън,щом е доказано ,че работят...

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч

Bobb ,не знам какво очакваш от аналогов сигнал, няма да е много по-различно от това което гледаш в момента. Трябва ти ХД приемник с ХДМИ кабел, иначе си е горе-долу все тая. Имаш ли нещо друго вкъщи, ДВД или нещо такова да видиш дали ще има разлика? Ако имаш ефирна антена и има при теб дигитален сигнал, опитай да настроиш да видиш как е образа, горе долу това е и от сателит през ХДМИ (естествено говоря за СД програмите,ХД-тата са друго нещо)

11. Тук е от
    Dec 2010

"Пункта в сервизното меню отговарящ за времето на превключване между програмите
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...2:18435:2895:1"

hristoslav2
    Това дали важи и за 40С650

12. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    В новият вид кам интерфейс - картата е като обикновенна сим карта за мобилен телефон. Кога ли нашите кабелни оператори ще започнат да предлагат такива....
    http://www.net-telematica.it/index.p...image&pID=1375
    Този КАМ, който си дал на снимката го мяркам по сайтовете от 2 год. поне. Виждал съм подобни (на картинка) и на други производители (Филипс, Diablo, Irdeto) - Обикновено втория служи за допълнителна (2-ра) карта и модула позволява (автом. или ръчно) превключване м/у двете.

Разликата е само, че този, който си дал на изображение (Самсунг) има и слот за Мини СИМ. Като цяло КА картата е като ISO карта с чип (каквото се използва при мобилните телефони и при разплащания с използване на чип-карти): оттам и няколкото формата: Стандартен (която използваме в момента в КАМ), мини (каквото повечето от вас използват в телефоните си) и микро (каквото аз използвам в телефона си). Единствената разлика е физическия размер на пластиката (пластмасата). Чипът е един и същ и принципно най-малката ще е тази която успява да обхване разположението на контактите, които са с фиксиран размер (по стандарт) ISO 7816-1.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tenev
    "Пункта в сервизното меню отговарящ за времето на превключване между програмите
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...2:18435:2895:1"

hristoslav2
    Това дали важи и за 40С650
    Да.
    Цитат Първоначално публикувано от ivaylodj
    Този КАМ, който си дал на снимката го мяркам по сайтовете от 2 год. поне. Виждал съм подобни (на картинка) и на други производители (Филипс, Diablo, Irdeto) - Обикновено втория служи за допълнителна (2-ра) карта и модула позволява (автом. или ръчно) превключване м/у двете.

Разликата е само, че този, който си дал на изображение (Самсунг) има и слот за Мини СИМ. Като цяло КА картата е като ISO карта с чип (каквото се използва при мобилните телефони и при разплащания с използване на чип-карти): оттам и няколкото формата: Стандартен (която използваме в момента в КАМ), мини (каквото повечето от вас използват в телефоните си) и микро (каквото аз използвам в телефона си). Единствената разлика е физическия размер на пластиката (пластмасата). Чипът е един и същ и принципно най-малката ще е тази която успява да обхване разположението на контактите, които са с фиксиран размер (по стандарт) ISO 7816-1.
    Новата смарт карта за ТВ е тип мини. Явно в новите модели Семсун са наблегнали на този модел-няма как да поставиш стандартната ,каквато предлагат повечето кабелни оператори у нас.

14.  

15. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Благодаря че ми напомни. Щях да забравя за матриците. След като в почти всички форуми вече са запознати с разчитането на буквените обозначения на стикера...Самсунг промени изцяло неговото изписване.
    Например изписаното на стикера залепен отзад в модели

40D7000LSXXH
    Version No: 01
    серийният номер

40D8000YSXXN
    Version No: 01
    серийният номер

Както виждате буквите вече липсват. И двата модела са със матрици S-PVA Samsung - с добър зрителен ъгъл-видимо около 140 градуса без промени.

Молбата ми към всеки посещаващ магазин от големите вериги където има изложени бройки от новите модели е да обърне внимание на изписаното на етикета като - модел ,версия /да го запише на листче и да постне инфото във форума. Така ще имаме база за сравнение и анализ и лесно ще разберем коя цифра каква матрица обозначава.
    Когато в Петък ходих да вземам 40С530 (поръчан от София неразпечатан кашон) от предната промоция на Техномаркет се оказа, че тази бройка беше без буквеното обозначение пред цифрата, а именно Version No: 04. Тъй като тука в темата не бях виждал подобна версия за матрица-само цифри, се отказах от чисто новия неработил ТВ с мисълта, че панела не е на Самсунг и заложих за по-сигурно на мострата от магазина с матрица Version No: SQ 04. Та какво се оказва сега, че тази бройка с Version No: 04 е била матрица на Самсунг ли?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Когато в Петък ходих да вземам 40С530 (поръчан от София неразпечатан кашон) от предната промоция на Техномаркет се оказа, че тази бройка беше без буквеното обозначение пред цифрата, а именно Version No: 04. Тъй като тука в темата не бях виждал подобна версия за матрица-само цифри, се отказах от чисто новия неработил ТВ с мисълта, че панела не е на Самсунг и заложих за по-сигурно на мострата от магазина с матрица Version No: SQ 04. Та какво се оказва сега, че тази бройка с Version No: 04 е била матрица на Самсунг ли?
    За сега незнам със сигурност. Би трябвало да е S-PVA.... Трябва да съберем повече инфо от стикерите ,плюс наблюдения с лупа или снимки за потвърждаване.

17. Тук е от
    Jan 2011

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

пичове какво точно да направя че на един самсунг субтитрите ми излизат на "китайски", прехвърля ме към някакъв сайт "www.divx.com/vod и ми излиза на екрана некакъв код ?
    Бихте ли ми дали съвет, благодаря Ви предварително !!!

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 61 от 88 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе