Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 70 от 88 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Здравейте,
    след като подхванахте темата за запис върху външен носител, ще си позволя да опиша и за "B-серия". Може да се се записват DVB-T / C (/ S) потоци. Тествано на T-CHL7DEUC 2005.0 фърмуер с "Conax CA" Модул (LEnn65xTxx модел, където NN> = 32) и B65x CI + (CIP) модели.
    1. Изтеглете RPV+ v. 1.3 от : http://www.2shared.com/file/N_uuCHYw/PVRplus__v13_.html. В архива има описание на английски, туториал на полски и open source code.
    2.Разархивирате на компютъра и копирайте цялото съдържание на флаш памет /външен хард/. Трябва да изглежда така:

3. Свързвате флашката в USB порта
    4. Избирате Content Library - USB - Drive UT_USB20 - Игра
    5. Копирате приложението PRV+ в паметта на телевизора
    6. Стартирате приложението от Мое съдържание - Игра - RPV+ - Възпроизвеждане

7. Натиснете "Menu" и след това "Record" -

8. Отваря ви се допълнително меню, от което можете да направите съответните настройки за записа:

9. Записа реално се стартира след натискането на бутона - "Record". Появява се информационен прозорец от които се изважда и скрива с бутона "Record" както и червена точка на екрана горе в ляво (от менюто може да се скрие). Там има информация за скоростта на запис, оставащо време и записаното до момента като обем. С клавишите "<<" и ">>" се задава времето за запис. Спирането се осъществява с бутона "Stop".

Веднага след като е спрян записа с "червения бутон" може да се изтрие записа.

С помощта на 3-те таймера, може да се определят часовите интервали на записа.
    Записът направен от един телевизор може да се гледа само на него.
    Успех!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Има ли някой с новата 7 и 8 серия , да каже реално как са новите модели ?
    Оня ден взех един UE40D8000.Не съм имал време да го тетсвам подробно.Подсветката наистина не е от най равномерните,но като цяло впечатлението е добро.Не ми харесва,че рамера на субтитрите е доста малък и буквите не са с кант.Също така няма DTS Downmix.Плеъра е добър,но когато плейва от мрежата през WI-FI,доста често спира за буфериране.През кабел не съм го пробвал още.Опцията за Skype ми допадна много и скоро ще му взема камера.3D то е на доста добро ниво.Децата много му се кефят (и аз покрай тях ).Направи ми впечатление в магазина като вадеха телевизора от кашона - пипаха доста непрофесинално,а ТВ то няма защитно стъкло.Това засега.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от Oric
    Оня ден взех един UE40D8000.Не съм имал време да го тетсвам подробно.Подсветката наистина не е от най равномерните,но като цяло впечатлението е добро.Не ми харесва,че рамера на субтитрите е доста малък и буквите не са с кант.Също така няма DTS Downmix.Плеъра е добър,но когато плейва от мрежата през WI-FI,доста често спира за буфериране.През кабел не съм го пробвал още.Опцията за Skype ми допадна много и скоро ще му взема камера.3D то е на доста добро ниво.Децата много му се кефят (и аз покрай тях ).Направи ми впечатление в магазина като вадеха телевизора от кашона - пипаха доста непрофесинално,а ТВ то няма защитно стъкло.Това засега.
    Може ли да качиш няколко снимки на неравномерността на подсветката , видим ли е проблема при гледане на филми.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Може ли да качиш няколко снимки на неравномерността на подсветката , видим ли е проблема при гледане на филми.
    Ще го снимам като се стъмни.Неравмерността на подсветката се вижда само на тъмно,при определени условия (на av вход без сигнал или на черен екран ).При гледане на тв или филми не се вижда и не дразни.ТВ то не съм го монтирал още(боядисвам) и нямам необходимите условия за обстойни тестове.Интересува ме при други марки и модели как са субтитрите.Имам попкорн и азбокс и не ми е фатално,но ме дразни дребия шрифт на Самсунга.Ще потърся повече инфо по нета,когато имам време.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Oric
    Миналата година имаше нещо за големината на субтитрите в samygo
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/

7. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...ile.php?id=204
    Жълтият цвят 60% по-голям размер на шрифта и отворен код. Разархивиране на FAT форматирано флаш дайф и/или копиране от Content Library - USB - флаш драйф - Игра в паметта на телевизора
    Успех!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Някой знае ли къде в София е останал телевизор SAMSUNG LE-40C650 с матрица на Samsung ( SQ0* ) ?

Утре ще го купувам и ако няма отговор, май ще се задоволя с AUO матрицата.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от vessk0
    Някой знае ли къде в София е останал телевизор SAMSUNG LE-40C650 с матрица на Samsung ( SQ0* ) ?

Този модел е почти свършил и едвали има останала такава бр.

11. Тук е от
    Apr 2011

Днес в Метро Ст.Загора се пулех през решетките на 32 С530 и за моя изненада видях LTF32OHMO1.Не съм и очаквал точно там да видя Самсунг матрица. vessk0 виж в тази верига - може да имаш късмет с нещо останало.

12. Тук е от
    Nov 2007

Аз взех с AUO матрица, но не съжалявам.По-добре гледайте за мъртви пиксели,че сполучих чак на третата бройка и тя беше мостра.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от nikdel
    Аз взех с AUO матрица, но не съжалявам.По-добре гледайте за мъртви пиксели,че сполучих чак на третата бройка и тя беше мостра.
    Няма място за сравнение м/у двете матрици.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2010

Този модел е почти свършил и едвали има останала такава бр.
    Цитат Първоначално публикувано от vessk0

Днес в Мола на Стамболийски мернах 37 инчова мостра с тази матрица.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от camera
    37 инча с Самсунг матрица е много съмнително , виждах 55 инча на C650 с AUO матрица картината беше много лоша.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2011

Няма място за сравнение м/у двете матрици.
    Всъщност в какво точно се изразява разликата между двете матрици, защото в ТМ на Цариградско AUO 40C650-ката е поставена между 40-46-50" представители на 5-та и 6-та серия с SQ матрица но тази АА на 40C650 модела ги превъзхожда по цветове, черно и острота, просто изпъква на фона на останалите около него... SQ-тата ми червенеят и някак си неестествени ми седят, вярно, че всичко е въпрос на настройки, а страничните телевизори са друг клас, но все пак... ?! Жалко, че не мога да направя пряко сравнение... :/
    Цитат Първоначално публикувано от camera
    37 инчовия уж беше съвсем друг клас матрица... Видя ли дали случайно го има този 40" модел, защото възнамерявах сутринта да мина първо през този ТМ, после през ТМ на Славейков и евентуално после да се върна до Цариградско и да грабна онова ТВ в краен случай.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Направих няколко снимки набързо,предварително се извинявам за качеството.

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Oric
    Миналата година имаше нещо за големината на субтитрите в samygo
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/
    Цитат Първоначално публикувано от besny
    Здравейте,
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...ile.php?id=204
    Жълтият цвят 60% по-голям размер на шрифта и отворен код. Разархивиране на FAT форматирано флаш дайф и/или копиране от Content Library - USB - флаш драйф - Игра в паметта на телевизора
    Успех!
    Благодаря.Ще погледна.Това с жълтите субтитри...,ако можеха да са бели.Някой с променени субтитри,би ли постнал няколко снимки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 70 от 88 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе