Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 10 от 88 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Поправям се - посочена е разлика не в PIP, а в телетекст и CI+ - с6500 има мега телетекст и CI+, а 6510 няма.

2.  

3. Тук е от
    May 2009

Някой колега, ще удари ли едно рамо: При МСАТ и използване на вградения DVB-C тунер и КА модул + карта, каналите са ми подредени по реда си от честотната лента: от началото до към края са само ТВ канали, като към края обаче се смесват радио и ТВ канали. Съответно при превключване с бутона на дистанционното за смяна на канал, нагоре - надолу, по някое време се сменят ТВ с радио и обратно, което на мен ми е много досадно.

>> Някой има ли идея как мога да скрия радио каналите, за да мога да скролвам само през ТВ канали, без да ги трия изрично от мениджъра на канали.

ПС: При натискане на бутона CH.LIST има опция за филтрация със стрелките наляво-надясно (съотв.Всички/Само ТВ/Само Радио, но тя НЕ е алтернатива т.к. не си помни настройката за последващото извикване, както и няма връзка с бутона за директна смяна на канали), а идеята е смяна на ТВ канали без преминаване през радио с минимален брой натискания на бутони...

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нямаш ли опция да си ги подредиш ръчно както искаш и да оставиш радиата някъде назад?

5. Тук е от
    May 2009

Такава опция има, там е работата, че не искам изобщо да виждам радио каналите в списъка с ТВ канали...

6. Тук е от
    Dec 2010

Моля,помогнете!Преди 1 седмица качих firmware T-CHL5CIPDEUC на SAMSUNG LE40B551 .Вчера се опитах през системното меню да активирам гледането на клипове,променяйки модела на LE650.Сега ТВ се опитва да тръгне и веднага се рестартира.Прочетох,че това е заради софтуера.Някой може ли да каже дали е възможно възстановяването без сервиз?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от teodorpc
    Да де ама Вие сте бил влязъл вече в менюто,мисълта ми беше човек не знаещ че съществува такова меню,камо ли комбинацията от бутони да влезе и не са се появявали никакви екрани с настройки.Цялата работа е че телевизора е в сервиза за рекламация и да не взмат да кажат ,че съм ровил в сервизното и че ми отпада гаранцията.А дори и да е успяла ,хипотетично,да влезе в менюто ,то е било в опита да се помъчи да го пусне .Направо ми дойде до гуша от тоя телевизор и искам да си взема парите или поне да го сменят с някакъв друг, ама гадовете нещат,по изгодно им било да го ремонтират от колкото да го заменят ,а на мен кое ми е изгодно да си купя нов телевизор и на третия ден да не иска да работи,и сега да чакам един месец щото и склада за частите не се знаело дали ще работи и накрая в най добрия случай ще имам "нов телевизор"само дето е минал през сервиза.Ама това е друга тема не е за този форум,макар че някой ако е решил да си всима такъв да си има едно на ум.Тв-то е сглобявано в унгария.Оказа се че има Sharp-ове с не по лоши параметри за тези пари ама късно го разбрах.Проблема с подсветката наистина го има ,при тъмни сцени се забелязва ,но на мен лично не ми пречи и явно си е характерно за edge LED защото в магазина загледах и SONY bravia KDL-ex600 и пак я имаше тази неравномерност
    Това предупреждение появяваше ли се при пускането като го купи ? Защото ,ако е така то значи ,че в магазина някой му е променил настройките в сервизното. Ако има някакви проблеми в сервиза -пиши на имейла на samsung България.
    Цитат Първоначално публикувано от niki0
    Здравейте! От изчетеното по темата става ясно, че разликата между с6500 и с6510 следва да бъде единствено в цвета и евентуално в матрицата. Но в една книжка, дето я дават от ТМ и от ТП излиза, че има разлика в говорителите, че първият харчи 45 W, а вторият 100, че първият има MPEG4, а вторият не, както и разлика в PIP тунер.
    Не разбирам от телевизори, поради което моля да ми отговорите съществуват ли посочените и има ли и други разлики между двата телевизора.
    поне аз доколкото знам - разликата е само в цвета на корпуса и дизайна на стойката!!
    Самсунг България да вземат да си оправят пропуските на официалната си страница.....липсва инфо за моделите и не са възможни сравнения....Чудно ми е за какво му плащат на администратора...
    http://www.samsung.com/bg/consumer/t...UE40C6500UWXXH

http://www.samsung.com/bg/consumer/t...=specification
    http://www.samsung.com/bg/consumer/t...=specification

Цитат Първоначално публикувано от petar72
    Моля,помогнете!Преди 1 седмица качих firmware T-CHL5CIPDEUC на SAMSUNG LE40B551 .Вчера се опитах през системното меню да активирам гледането на клипове,променяйки модела на LE650.Сега ТВ се опитва да тръгне и веднага се рестартира.Прочетох,че това е заради софтуера.Някой може ли да каже дали е възможно възстановяването без сервиз?
    Носи го в сервиза. Номера минаваше със старите /миналогодишни/ версии на фърмуера. Първо се чете-после се пита тук. А не първо да действаш и после- Помощ....

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Грешката си е моя-спор няма!Имате ли представа какво ще ми струва?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от petar72
    Грешката си е моя-спор няма!Имате ли представа какво ще ми струва?
    Не знам колко ще ти струва. В сервиза трябва да се препрограмира ЕЕPROM чипа ,но вместо това май сменят цялата SSB платка...

11. Тук е от
    Nov 2010

Пичове,някои има ли впечатление от Samsung UE40C6510,помогнете. Ако има по-добро предложение бих се радвал да споделите.

12. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Пробвай с начална честота 458Мхц., скорост 6875 , модулация 64. Тази 806 е нещо като носеща при техните тунери и хващат всичко, но при тунера на ТВ-то я възприема само като начална и от там тръгва нагоре , а пакети има и преди тази честота .
    Пробвах и с нея и с 148 начална, но винаги максимума е 47 програми Някой да има някаква друга идея, ще съм му благодарен

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

hristoslav2:
    Това предупреждение появяваше ли се при пускането като го купи ? Защото ,ако е така то значи ,че в магазина някой му е променил настройките в сервизното. Ако има някакви проблеми в сервиза -пиши на имейла на samsung България

Не ,започна да се появява след като жена ми се опитваше да го пусне и вече се беше изнервила(обяснимо защо)Натискала някакви бутони на дистанционното ,безразборно и така и не с пуснал тв нито са се показвали някакви екрани с настроики само светнала подсвтката и се появил този надпис.след време успях да го пусна,или по-точно той сам благоволи да се включи и бяха изчезнали каналите на кабелната и трябваше на ново да ги търся.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не ,започна да се появява след като жена ми се опитваше да го пусне и вече се беше изнервила(обяснимо защо)Натискала някакви бутони на дистанционното ,безразборно и така и не с пуснал тв нито са се показвали някакви екрани с настроики само светнала подсвтката и се появил този надпис.след време успях да го пусна,или по-точно той сам благоволи да се включи и бяха изчезнали каналите на кабелната и трябваше на ново да ги търся.
    Ха сега жена ти да плати ремонта като пипа нещо от което не разбира. Вероятноста да влезеш в сервизното меню и да промениш настройките е сигурно 1:6 000 000

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

то бива каръщина ама чак пък толкоз.Ама тв-то още от първия ден правеше проблеми със старта ,цъкам дистанционното не става пробвам от телевизора пак не става и след половин час сам си се пуска ,като поработи няма проблем спирам пускам ама като преседи през нощта на сутринта пак не ще,това преди да го разцъка жена ми

ако се натискат някакви други бутони ,между дадената комбинация за влиане в сервизното,пак ли може да се влезе или само ако са последователно набрани точно тези бутони.Важно е щото да знам как да се защитавам евентуално в сервиза или магазина ,ако не е наша вината разбира се

mod/edit
    Не пускай поредни постове-редактирай стария!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Жена ти случайно е набрала комбинацията и влязла в сервизното меню ,като е продължила да натиска някой бутони без да разбира ,че така го праща на ремонт. Не знам ,какво да им кажеш в сервиза при твоят случай. Прати жена ти ,да им обяснява-на нея може да и повярват.

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

... тв-то още от първия ден правеше проблеми със старта ,цъкам дистанционното не става пробвам от телевизора пак не става и след половин час сам си се пуска ,като поработи няма проблем спирам пускам ама като преседи през нощта на сутринта пак не ще...
    Значи жената не е виновна! Не я обвинявайте!
    Носи го в сервиза и им обясни точно това, което си написал - цитата. Никакви други разяснения за жената и други членове на семейството! Имал съм случаи (няколко), в които котката бута слушалката на телефона и набира действителен номер в Германия! Естествено след това не затваря и сметката на собственика набъбва доста. Каква е вероятността за това не съм смятал.
    Най-вероятно някой се е пробвал на твоя телевизор да разцъква сервизното меню. Дали е продавач, клиент на място или ТВ-то е купено и след това върнато няма как да се разбере.
    Успех!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 88 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе