Поправям се - посочена е разлика не в PIP, а в телетекст и CI+ - с6500 има мега телетекст и CI+, а 6510 няма.
Поправям се - посочена е разлика не в PIP, а в телетекст и CI+ - с6500 има мега телетекст и CI+, а 6510 няма.
Някой колега, ще удари ли едно рамо: При МСАТ и използване на вградения DVB-C тунер и КА модул + карта, каналите са ми подредени по реда си от честотната лента: от началото до към края са само ТВ канали, като към края обаче се смесват радио и ТВ канали. Съответно при превключване с бутона на дистанционното за смяна на канал, нагоре - надолу, по някое време се сменят ТВ с радио и обратно, което на мен ми е много досадно.
>> Някой има ли идея как мога да скрия радио каналите, за да мога да скролвам само през ТВ канали, без да ги трия изрично от мениджъра на канали.
ПС: При натискане на бутона CH.LIST има опция за филтрация със стрелките наляво-надясно (съотв.Всички/Само ТВ/Само Радио, но тя НЕ е алтернатива т.к. не си помни настройката за последващото извикване, както и няма връзка с бутона за директна смяна на канали), а идеята е смяна на ТВ канали без преминаване през радио с минимален брой натискания на бутони...
Нямаш ли опция да си ги подредиш ръчно както искаш и да оставиш радиата някъде назад?
Такава опция има, там е работата, че не искам изобщо да виждам радио каналите в списъка с ТВ канали...
Моля,помогнете!Преди 1 седмица качих firmware T-CHL5CIPDEUC на SAMSUNG LE40B551 .Вчера се опитах през системното меню да активирам гледането на клипове,променяйки модела на LE650.Сега ТВ се опитва да тръгне и веднага се рестартира.Прочетох,че това е заради софтуера.Някой може ли да каже дали е възможно възстановяването без сервиз?
Това предупреждение появяваше ли се при пускането като го купи ? Защото ,ако е така то значи ,че в магазина някой му е променил настройките в сервизното. Ако има някакви проблеми в сервиза -пиши на имейла на samsung България.Първоначално публикувано от teodorpc
поне аз доколкото знам - разликата е само в цвета на корпуса и дизайна на стойката!!Първоначално публикувано от niki0
Самсунг България да вземат да си оправят пропуските на официалната си страница.....липсва инфо за моделите и не са възможни сравнения....Чудно ми е за какво му плащат на администратора...
http://www.samsung.com/bg/consumer/t...UE40C6500UWXXH
http://www.samsung.com/bg/consumer/t...=specification
http://www.samsung.com/bg/consumer/t...=specification
Носи го в сервиза. Номера минаваше със старите /миналогодишни/ версии на фърмуера. Първо се чете-после се пита тук. А не първо да действаш и после- Помощ....Първоначално публикувано от petar72
Грешката си е моя-спор няма!Имате ли представа какво ще ми струва?
Не знам колко ще ти струва. В сервиза трябва да се препрограмира ЕЕPROM чипа ,но вместо това май сменят цялата SSB платка...Първоначално публикувано от petar72
Пичове,някои има ли впечатление от Samsung UE40C6510,помогнете. Ако има по-добро предложение бих се радвал да споделите.
Пробвах и с нея и с 148 начална, но винаги максимума е 47 програми Някой да има някаква друга идея, ще съм му благодаренПървоначално публикувано от nkd
hristoslav2:
Това предупреждение появяваше ли се при пускането като го купи ? Защото ,ако е така то значи ,че в магазина някой му е променил настройките в сервизното. Ако има някакви проблеми в сервиза -пиши на имейла на samsung България
Не ,започна да се появява след като жена ми се опитваше да го пусне и вече се беше изнервила(обяснимо защо)Натискала някакви бутони на дистанционното ,безразборно и така и не с пуснал тв нито са се показвали някакви екрани с настроики само светнала подсвтката и се появил този надпис.след време успях да го пусна,или по-точно той сам благоволи да се включи и бяха изчезнали каналите на кабелната и трябваше на ново да ги търся.
Ха сега жена ти да плати ремонта като пипа нещо от което не разбира. Вероятноста да влезеш в сервизното меню и да промениш настройките е сигурно 1:6 000 000Първоначално публикувано от teodorpc
то бива каръщина ама чак пък толкоз.Ама тв-то още от първия ден правеше проблеми със старта ,цъкам дистанционното не става пробвам от телевизора пак не става и след половин час сам си се пуска ,като поработи няма проблем спирам пускам ама като преседи през нощта на сутринта пак не ще,това преди да го разцъка жена ми
ако се натискат някакви други бутони ,между дадената комбинация за влиане в сервизното,пак ли може да се влезе или само ако са последователно набрани точно тези бутони.Важно е щото да знам как да се защитавам евентуално в сервиза или магазина ,ако не е наша вината разбира се
mod/edit
Не пускай поредни постове-редактирай стария!
Жена ти случайно е набрала комбинацията и влязла в сервизното меню ,като е продължила да натиска някой бутони без да разбира ,че така го праща на ремонт. Не знам ,какво да им кажеш в сервиза при твоят случай. Прати жена ти ,да им обяснява-на нея може да и повярват.
Значи жената не е виновна! Не я обвинявайте!Първоначално публикувано от teodorpc
Носи го в сервиза и им обясни точно това, което си написал - цитата. Никакви други разяснения за жената и други членове на семейството! Имал съм случаи (няколко), в които котката бута слушалката на телефона и набира действителен номер в Германия! Естествено след това не затваря и сметката на собственика набъбва доста. Каква е вероятността за това не съм смятал.
Най-вероятно някой се е пробвал на твоя телевизор да разцъква сервизното меню. Дали е продавач, клиент на място или ТВ-то е купено и след това върнато няма как да се разбере.
Успех!