Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 27 от 88 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Щом така е написано на стикера -залепен на гърба на видеопанела. ти сам си прочел Chi Mei Optoelectronics
    Другият вариант е ,да са залепили погрешен стикер върху корпуса на телевизора.
    Точно това са и моите симнения.Значи "совите не са това което са".Всеки гледаше на стикера отстрани да е на самсунг матрицата.Значи ,как да го кажа ,играта е двойна рулетка.Гледаш ,че е SS,SQ и т.нат. то дефакто ще се окаже друго май.Трябва по мащабно собствениците на тв самсунг да хвърлят и по едно око зад решетките на тв -тата..

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от defender359
    Май съм на път да ви зарадвам почети успях да разбия защитата за PVR
    като запише нещо на флашка да не може да се гледа другаде мисля че до края на седмицата
    ще сме готови Само да питам за да отметна Някой пробвал ли е с Ubunto или LInux
    дали се разпознава флашката под тях?
    Днес си направих един експеримент.Форматирах флашка с големина 4Gb и едни HDD 60Gb.Оказа се че ТВ ги форматира за едно и също време.Според мен той не ги форматира реална а само променя FAT таблицата.Това ме навежда на мисълта че файловете се записват във формат които може да се чете от PC и трябва само да се декодира FAT-a.Дано това да ти помогне и да ни зарадваш

5. Тук е от
    Jan 2011

Моля за съвет при избор между LE40-C530 и LE40-C550.Разликата в цената е 80лв?

6. Тук е от
    Dec 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч&#

C550 има HDMI и Ethernet port в повече.

7. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от joniko1
    Моля за съвет при избор между LE40-C530 и LE40-C550.Разликата в цената е 80лв?
    Колегата deyo може би искаше да напише DLNA , вместо HDMI в полза на c550 ,но за 80 лв. разлика според мен си вземи c550.DLNA си е благинка. Аз си взех по Коледа 40 Ц530 "словенски"/тогава разликата в цената беше 250 лв/ със Самсунг матрица, и съм страшно доволен от ТВ-то.Супер картина, със сравнително широки възможности за настройка според желанието на потребителя.Досега не съм усетил липсата на 100 херца, а имах притеснения в тази посока преди да го взема.Няма "чертаене" при гледане на тенис, футбол, снукър и т.н.Поне не прави впечатление. Сравнявам го с Philips 42 PFL 5405 на мой близък, ами при оптимални/сходни/ настройки и на двата, самсуняка е доста по-добре , като картина/не , че е мой/. Цветовете на Филипса стоят някак си прегорели, особено лицата на хората, на доста от програмите/Виваком ТВ/.Особено червеното почти не подлежи на корекция. Самсунг-а има по-меки и дълбоки цветове, и е с осезателно по-добро черно,вечер "свети" много по-малко ,при това се гледа на BBC Cable/ през вградения цифров/, които не блестят с добър сигнал.
    Хем ти отговарям, хем намерих повод и да се похваля :rolleyes:, но мисля, че на който от двата модела да се спреш, няма да сгрешиш.Като съотношение - цена-качество-възможности , са супер.Късмет с покупката!
    P.S.На словенските има стикер с матрицата отстрани в дясно /когато си срещу ТВ-то/. Ако е Унгарски няма да намериш такъв стикер, влизаш в сервизното меню и ако е със Самсунг матрица , трябва да пише примерно - " Type 40A1А.......".Буквата след 40 трябва да е "А".

8.  

9. Тук е от
    May 2010

Днес си направих един експеримент.Форматирах флашка с големина 4Gb и едни HDD 60Gb.Оказа се че ТВ ги форматира за едно и също време.Според мен той не ги форматира реална а само променя FAT таблицата.Това ме навежда на мисълта че файловете се записват във формат които може да се чете от PC и трябва само да се декодира FAT-a.Дано това да ти помогне и да ни зарадваш
    Успях да я отключа флашката, но файла който е записал по -никакъв не успях
    да конвертирам разширение .SFR

10. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от nolimit71
    Колегата deyo може би искаше да напише DLNA , вместо HDMI в полза на c550 ,но за 80 лв. разлика според мен си вземи c550.DLNA си е благинка. Аз си взех по Коледа 40 Ц530 "словенски"/тогава разликата в цената беше 250 лв/ със Самсунг матрица, и съм страшно доволен от ТВ-то.Супер картина, със сравнително широки възможности за настройка според желанието на потребителя.Досега не съм усетил липсата на 100 херца, а имах притеснения в тази посока преди да го взема.Няма "чертаене" при гледане на тенис, футбол, снукър и т.н.Поне не прави впечатление. Сравнявам го с Philips 42 PFL 5405 на мой близък, ами при оптимални/сходни/ настройки и на двата, самсуняка е доста по-добре , като картина/не , че е мой/. Цветовете на Филипса стоят някак си прегорели, особено лицата на хората, на доста от програмите/Виваком ТВ/.Особено червеното почти не подлежи на корекция. Самсунг-а има по-меки и дълбоки цветове, и е с осезателно по-добро черно,вечер "свети" много по-малко ,при това се гледа на BBC Cable/ през вградения цифров/, които не блестят с добър сигнал.
    Хем ти отговарям, хем намерих повод и да се похваля :rolleyes:, но мисля, че на който от двата модела да се спреш, няма да сгрешиш.Като съотношение - цена-качество-възможности , са супер.Късмет с покупката!
    P.S.На словенските има стикер с матрицата отстрани в дясно /когато си срещу ТВ-то/. Ако е Унгарски няма да намериш такъв стикер, влизаш в сервизното меню и ако е със Самсунг матрица , трябва да пише примерно - " Type 40A1А.......".Буквата след 40 трябва да е "А".
    - Филипса е с матрица - S-IPS на LG , докато Самсунга в случая е с матрица S-PVA на Samsung/Sony.

11. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от nolimit71
    При унгарската сглобка стикера се намира на задната вътрешна част на панела.Може да се види през вентилационните отвори.Моят е унгарска сглобка и матрицата е на АУ Оптроник.Така ,че ако държи на матрица Самсунг да внимава.

12. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от defender359
    Успях да я отключа флашката, но файла който е записал по -никакъв не успях
    да конвертирам разширение .SFR
    По какъв начин я отключи? Няма много инфо за .SFR в мрежата.

13. Тук е от
    Jan 2011

Благодаря за отговорите.Днес закупих един le40 c550от Метро-словашко производство с матрица SQ03-доколкото разбирам от прочетеното-на Самсунг.Цена 1138лв.Добре свети,веднага си разпозна файловете на флашката,субтитрите ми отнеха 2мин благодарение на инфото в форума

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от joniko1
    Благодаря за отговорите.Днес закупих един le40 c550от Метро-словашко производство с матрица SQ03-доколкото разбирам от прочетеното-на Самсунг.Цена 1138лв.Добре свети,веднага си разпозна файловете на флашката,субтитрите ми отнеха 2мин благодарение на инфото в форума
    Да ти е честит и да си го гледаш със здраве ;-)

16. Тук е от
    May 2010

По какъв начин я отключи? Няма много инфо за .SFR в мрежата.
    Под Linux си е разпозна веднага ,но с конвертирането ударихме на камък
    Ако някой знае как да се оправим с фаила(SFR) да сподели това е от мен за сега .

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Можеш ли да го отвориш с mediainfo?

18. Тук е от
    May 2010

Можеш ли да го отвориш с mediainfo?
    Да ето това се отвори .При опит да се конвертира ми пише FAIL TO DECODE

[img width=800 height=539]http://img96.imageshack.us/img96/7363/20110122223449.jpg[/img]

Тука е по подробно:

General
    ID/String :11 (0xB)
    CompleteName :E:\Torenti\planeta.srf
    Format :MPEG-TS
    Format/Info :Advanced Video Codec
    FileSize/String :43.0 MiB
    Duration/String :45s 596ms
    OverallBitRate/String :7 866 Kbps
    NetworkName :== N3 ==
    OriginalNetworkName :Astra Satellite Network 19,2'E

Video
    ID/String :6210 (0x1842)
    MenuID/String :11120 (0x2B70)
    Format :AVC
    Format/Info :Advanced Video Codec
    Format_Version :Version 2
    Format_Profile :Main@High
    CodecID :27
    Duration/String :45s 600ms
    BitRate_Maximum/String :8 218 Kbps
    FrameRate/String :25.000 fps
    ChromaSubsampling :4:2:0
    Encryption :Encrypted

Audio
    ID/String :6220 (0x184C)
    Format :MPEG Audio
    Format_Profile :Layer 2
    CodecID :4
    BitRate_Mode/String :Constant
    BitRate_Maximum/String :144 Kbps
    Compression_Mode/String :Lossy
    Language/String :English
    Encryption :Encrypted

Menu
    ID/String :6200 (0x1838)
    Duration/String :45s 596ms
    List/String :6210 (0x1842) (AVC) / 6220 (0x184C) (MPEG Audio, English)
    Language/String : / English
    Maximum bit rate :8361600

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 88 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе