Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 80 от 88 ПърваПърва ... 30707879808182 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,186 до 1,200 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Това е за американските модели /започват с LA/
    Европейските ССFL модели започват с LЕ.

американски модел 55d8000 - има коментар и доста снимки
    http://www.slashgear.com/samsung-un5...t-tv-29149390/

https://www.youtube.com/watch?v=RoP5lMOPdKI#ws

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от nikton1954

Тъй като ми минава еретичната мисъл да сменя С 630 със С 750 от който са останали само мостри ще трябва да проверя колко часа е работил все пак.От горе написаното ми става ясно за модели 2007-2009 ама за 2010-2011 не съвсем.Някой би ли описал по-подробно влизането в сервизното меню за проверка на часовете работа на С 750.Пък и дали си струва 350 лв. за повечето екстри отгоре?!Моят телевизор е на около 1 месец и 100 часа работа.

Здравей. Преди около месец с помоща на христослав се спрях на 46ц750 и не съжалявам изобщо.Даже съм очарован от обработката на СД сигнала-дори от 50 см не се забелязва пикселизация.Когато отидох в техномаркет имаше само мостра,но ги попитах дали може да поръчам неразпечатвана бройка и да не повярваш срещу 10% капаро след 3 дни пристигна словашка сглобка с един брой очила в кашона.Бях предубеден и към 3Д-то но side-by side Imax риповете които свалих вади повече от прилично 3Д,дори никакъв кростолк няма.Само дето инчовете не му достигат за да не се виждат рамките на тв-то.И най-интересното поне за мен беше че пусках 12гб мкв рип директно през неговия плейар без дори да зацепва за секунда-дори превърта напред и назад с 4х скорост.Субтитрите излизат с перфектна големина и се виждат дори на ярки сцени от 3-4 метра.Та пробвай може да имат още бройки по складовете.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от cynic
    Здравей. Преди около месец с помоща на христослав се спрях на 46ц750 и не съжалявам изобщо.Даже съм очарован от обработката на СД сигнала-дори от 50 см не се забелязва пикселизация.Когато отидох в техномаркет имаше само мостра,но ги попитах дали може да поръчам неразпечатвана бройка и да не повярваш срещу 10% капаро след 3 дни пристигна словашка сглобка с един брой очила в кашона.Бях предубеден и към 3Д-то но side-by side Imax риповете които свалих вади повече от прилично 3Д,дори никакъв кростолк няма.Само дето инчовете не му достигат за да не се виждат рамките на тв-то.И най-интересното поне за мен беше че пусках 12гб мкв рип директно през неговия плейар без дори да зацепва за секунда-дори превърта напред и назад с 4х скорост.Субтитрите излизат с перфектна големина и се виждат дори на ярки сцени от 3-4 метра.Та пробвай може да имат още бройки по складовете.

При вас коя версия е тв , може ли да се задава страна различна от Англия и Ирландия ? Каква версия е матрицата 01 или SQ01?

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    При вас коя версия е тв , може ли да се задава страна различна от Англия и Ирландия ? Каква версия е матрицата 01 или SQ01?
    При мен версията е не тази която излезе февруари а предпоследната.Матрицата е SQ01.Извинявай не сам запознат каква е ползата от смяната на страната но ще проверя дали става.

6. Тук е от
    Jun 2008

Re:Samsung Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Здравейте , от около 2 месеца съм собственик на Самсунг 40с630 .За да гледам филми от компютъра съм пуснал лан кабел от рутера ми към телевизора и чрез програмата за споделяне на самсунг гледам филми на телевизора.Всичко е перфектно като звук , картина и субтитри , но снощи като си пуснах филм той тръгна дублиран на френски. Оказа се че във филма има 2 езика френски и английски ,като през плеърна компютъра не е проблем да ги сменя , но от плеъра на телевизора не успявам. Доста се рових из менютата но не успях да прехвърля на английското аудио. Възможно ли е изобщо да няма такава опция?!?

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от chorbaka
    Здравейте , от около 2 месеца съм собственик на Самсунг 40с630 .За да гледам филми от компютъра съм пуснал лан кабел от рутера ми към телевизора и чрез програмата за споделяне на самсунг гледам филми на телевизора.Всичко е перфектно като звук , картина и субтитри , но снощи като си пуснах филм той тръгна дублиран на френски. Оказа се че във филма има 2 езика френски и английски ,като през плеърна компютъра не е проблем да ги сменя , но от плеъра на телевизора не успявам. Доста се рових из менютата но не успях да прехвърля на английското аудио. Възможно ли е изобщо да няма такава опция?!?
    Здравей. При мен има такава опция. Като пуснеш филм и натиснеш TOOLS от там аудио опции и излизаше да си избера с кое аудио да го гледам.
    Аз съм с 40C650 и е тествано с mkv файл.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    София

При мен на C650 като натисна Tools и ако филма е с няколко аудио потока ми излиза опция "Звук1", "Звук2" и т.н., която се намира под "Настройка звук", а не в него. Не си спомням името на опцията, а и нямам такъв филм под ръка. Не знам дали има значение DLNA сървъра - аз гледам през NFS.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Възможно ли е 46D6500 да е с по добро черно от 46D7000 ?

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2001

floydogi

Прав си. Там е. Малко по памет писах.
    Някой ползва ли си интернета на ТВто и по специално на 40C650

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Възможно ли е 46D6500 да е с по добро черно от 46D7000 ?
    Едва ли. Би трябвало да е същият. Контрастът не може да се разбере от снимките. По-скоро е пипано нещо в настройките.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

А са и под различен ъгъл.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч

Днес сутринта като пуснах ТВ-то и в един момент само се рестартира...помислих , че нещо токов удар или подобно, но след около 5 мин пак се рестартира и така още няколко пъти????? Понеже нямах време ,тръгвах за работа реших тази вечер като се върна да видя дали ще е така... пуснах го и пак се рестартира. Ресетнах го до фабрични настройки , вадих кам модули, карти,кабели , антени.. Пуснах сканиране след ресета и почна да търси канали , но след 5 мин ...пак рестарт...ужас! Чудих се какво да правя и в един момент го огледах и А... флашката примигва, а трябва да е в покой.... пак гледам и пак А..... извадих я , изключих го , вкл. го и вече не направи тези номера.... Не знам какво стана , нещо от флашката явно е , може би като съм теглил уитджетите през IP адрес и свалих нещо като Hack your TV което не се появи в списъка , но може да е отишло във флашката и затова.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305111659[/time]_________________________________________________

Има излязъл днес нов фърмуер T-VALDEUC 3009.2
    Ако някой може да даде по- подробна информацея за него?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Хайде-пожелавам ви да си купите по един такъв 75 инчов...
    http://www.fullhd.gr/news/hdtvs/lcd-...ue75d9500.html

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Хайде-пожелавам ви да си купите по един такъв 75 инчов...
    http://www.fullhd.gr/news/hdtvs/lcd-...ue75d9500.html
    Сигурно върви комплект с корейката .Както се казва -"дай боже всекиму" .

18. Тук е от
    Oct 2010

Има излязъл днес нов фърмуер T-VALDEUC 3009.2
    Ако някой може да даде по- подробна информацея за него?
    http://www.avforums.com/forums/plasm...-3009-2-a.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 80 от 88 ПърваПърва ... 30707879808182 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе