Интересно как го реши? Поставят ги в ниският клас на Samsung и още 4 марки ,а допреди 2 години ги слагаха и в Sony и Sharp.Първоначално публикувано от ste1
Интересно как го реши? Поставят ги в ниският клас на Samsung и още 4 марки ,а допреди 2 години ги слагаха и в Sony и Sharp.Първоначално публикувано от ste1
Ами да не го разочароваме човека ,но и според мен са най-слабите от слаганите в Самсунг. Наблюдавал съм няколко модела с различните типове /аз имам два от тях / и навсякъде CMI губят сравнението .Ако нямаш база за сравнение /ТВ с друга матрица/ може и да не забележиш ,но на 40С6000 на мой познат с CMI панел така и не можах да докарам картина ,която да ми хареса /и с ужасни ъгли на видимост /.
А тъй като аз съм се насочил към този модел http://www.technomarket.bg/products/...ung-le-37c530, трябва ли да ме притеснява нещо, че матрицата най-вероятно е на AU Optronics (AUO) - според изписаното на 1-ва страница от темата (LE37C530,550,570,580 - BN07-00828A,AUO,T370HW03 VG, AU37H3G, 8bit, 37.0inch, 16.7M, 16:9, 0 to +50, 12V, AMVA3, CCFL, 60Hz) ?
Въобще не е сигурно че ще е тази, иска си проверка, имам 550 и е SQ01 матрицата. НО ти препоръчвам да вземеш 650, аз вече съжалявам че не прежалих малко повечко парици. ( не е само интернета разликата ) А и ако имаш малко повече място, вземи по-голям.
При 37" - Самсунг слагат гарантирано и само тайванските матрици на AUO и CMI, защото те нямат производство на своя с този размер, насочи се към 40" . Основна разлика е ,че ъгъла на гледане е видимо по-лош ,при тайванските . Лично за мен дилема за избор между 100хц.и 50хц-ов телевизор не трябва да има , в случая м/у серии С5ХХ или С650 ,винаги- 100хц !Първоначално публикувано от Yan4o
Тъй като съм ограничен откъм място и бюджет, 40" няма как да взема. Ако някой ми предложи нещо по добро за тези пари (ок. 800 лв) - да казва, ако не - отивам да вземам 37С530 . Наясно съм, че ще направя някои компромиси....
Да уточним:Първоначално публикувано от mihof33
Имаш LE-37С550 с SQ01?
Днес си взех Samsung UE46D7000 с матрица 01.
Е ,най-накрая реши ,Честито ! Пиши впечатления /и колко ти излезе/ ,че аз тоя година се каня на D8000.
40 инчов е. Имам го и в подписа .Първоначално публикувано от Lance
Питах защото си отговорил на питане за 37-ца, и от отговора ти излиза, че и 37-ци има Самсунг панели, което доста ме озадачи. Така щеше да излезе, че базата от информация принципно е грешна. Тоест, положението си е същото както винаги е било: 37-ци Самсунг панел не съществуват.
Да, грешката е моя, не съм обърнал внимание че на 37-иците 550, няма Самсунг панели.
Янчо - не прави компромиси, после няма смяна поне няколко години
Здравейте,
имам модела UE40C7000 и забелязвам неравномерна подсветка на панела, въпроса ми е дали гаранцията покрива този дефект и има ли смисъл да го нося на сервиз или да свикна с проблема.
Компромисът вече е направен. Телевизорът е в къщи, на мястото си. Да, напълно съм наясно, че не е върхът на технологиите, а бюджетно решение, но парите са основният фактор в случая. Нямам намерение да давам 1000 и нагоре лева за телевизор под 40", който основно се гледа вечер на стандартен тв сигнал. Нито съм маниак на тема филми, още по-малко на някакви игри, та да си струва инвестицията. Питането ми по принцип беше в този ценови клас, това ли е най-доброто , което може да се вземе. И тъй като никой не предложи друго - взех го .Първоначално публикувано от mihof33
Успех на всички .