Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 36 от 88 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2009

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Защо Ц5000 при всяко изключване и включване ми се губят настройките на картина ,звук и всичко се врьща на динамичен да му се не види.И през HDMI с телевизора и лаптопа защо ми го няма ЗВУКА .Благодаря.

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

От кога така прави ? Виж да не си в режим "магазин" мини на "в къщи" -Home

4. Тук е от
    Feb 2009

от самото начало , а каде е този режим /в кьщи/.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mgan4ev
    от самото начало , а каде е този режим /в кьщи/.
    Да беше си прочел книжката с инструкциите.....тя не е за красота.

След XX минути се връщат заводските настройки. Какъв е проблемът?
    Телевизорът ви се намира в магазинен режим (Shop Mode)
    - изкарайте функцията Plug&Play там има икона SHOP и HOME изберетеHOMEи пуснете тв наново

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Здравейте,

Чудя се дали някой ще може да ми помогне.
    Имам проблем със P2270HD - в списъка със държави България липсва, а всички държави са от Западна и Централна Европа (съответно часови зони UTC и UTC+1). Съответно, която и дръжава да избереш часовникът показва часа с един или два часа назад. Единственото решение на проблема, който намерих е да се смени региона на телевизора от EU на ND от сервизното меню. Тогава в списъка се появяват скандинавските държави - Швеция, Дания, Норвегия, Финландия. Финландия е в същата часова зона като България и съответно часовникът започва да показва времето правилно. Проблемът в този случай е, че се загубва възможността за ръчно номериране на каналите - което пък е абсолютно неприемливо.
    Всякакви идеи ще са ми от полза
    Мерси!

7. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Скоро няма ли да актуализират цената на Samsung 46c8000 , в Англия вече е намален на 1200 лири.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

За колегите, които ползват SAMSUNG PC Share Manager и имат Eset smart security най вероятно са разбрали, че докато не спрат стената Есета връзката не става, при мен беше същото, но след някои настройки на настолния компютър поне за сега се получи без да спирам стената, освен казаното досега за изключенията за WiselinkPro.exe и http_ss_win_pro.exe, пробвайте и това в архивирания файл (братята руснаци са го посочили):
    Прикачени файлове Прикачени файлове

10. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Скоро няма ли да актуализират цената на Samsung 46c8000 , в Англия вече е намален на 1200 лири.
    И аз го чакам да падне ама явно в българия всичко се цеди до последно.Най вероятно ще му свалят цената като излезе новата D серия .Някой има ли инфо кога ще се появи на нашия пазар?

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от 3dfx
    Здравейте,

Чудя се дали някой ще може да ми помогне.
    Имам проблем със P2270HD - в списъка със държави България липсва, а всички държави са от Западна и Централна Европа (съответно часови зони UTC и UTC+1). Съответно, която и дръжава да избереш часовникът показва часа с един или два часа назад. Единственото решение на проблема, който намерих е да се смени региона на телевизора от EU на ND от сервизното меню. Тогава в списъка се появяват скандинавските държави - Швеция, Дания, Норвегия, Финландия. Финландия е в същата часова зона като България и съответно часовникът започва да показва времето правилно. Проблемът в този случай е, че се загубва възможността за ръчно номериране на каналите - което пък е абсолютно неприемливо.
    Всякакви идеи ще са ми от полза
    Мерси!
    Няма оправия с часовата зона на P2x70HD, аз пробвах какво ли не на моя 2470, гледай си с 2 часа назад и си калкулираи

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Няма оправия с часовата зона на P2x70HD, аз пробвах какво ли не на моя 2470, гледай си с 2 часа назад и си калкулираи
    Аз още не съм се отказал.
    В момента работя по варианта да оставя държавата на Финландия, а каналите да ги пренаредя със SamyGo ChanEdit... Ако има успех - ще пиша

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Ето така май трябва да ви се получат зоните и правилата на Eset smart security-то.....,
    Прикачени изображения Прикачени изображения

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от 3dfx
    Аз още не съм се отказал.
    В момента работя по варианта да оставя държавата на Финландия, а каналите да ги пренаредя със SamyGo ChanEdit... Ако има успех - ще пиша
    Е как със SamyGo ще редиш канали , тоя телевизор няма опция за импортиране / експортиране на списъка с каналите.

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Е как със SamyGo ще редиш канали , тоя телевизор няма опция за импортиране / експортиране на списъка с каналите.
    Има. През сервизното меню - Controls - Hotel mode - включваш го, отиваш на TV to USB, след това изключваш Hotel mode. Проблемът е, че засега не мога да накарам SamyGo да отвори получения clone.bin файл, въпреки че като структура много прилича на повечето clone.bin, които намирам из Интернет и които се отварят без проблем...

17. Тук е от
    Dec 2009

Вижте какво открих за активиране .... но не знам дали ще има приложение и в БГ .... За превода съм ползвал Гугъл преводача , но мисля , че се разбира за какво става на въпрос.

Активиране на MHP
    Намерих начин да се даде възможност на MHP (интерактивност) на европейските модели.

За да направите това ние трябва да влезе в експлоатация меню с HOTEL режим и се установява на "Data Support Service".
    При нормални настройки меню, вие ще видите един нов елемент "споразумение за услуги кола данни", а ако тя е активирана автоматично стартира услугата (ако има такива).

Тези стъпки са:

• По телевизора включен, натиснете бързо спиране на звука, 1, 1, 9, Enter от дистанционното управление. Това ще покаже в режим хотел меню.
    • С Hotel Mode маркираната опция, натиснете ENTER на дистанционното, натиснете левия или десния бутон, за да го включите. Да не се променя към някоя от другите опции.
    • Натиснете Power, за да изключите телевизора.
    • По телевизора изключен, натиснете бързо информация, Меню на звука, Захранване на дистанционното. Телевизорът ще се включи и да покаже сервизното меню. Ако това не стане, изключете телевизора и опитайте отново. Трябва да натиснете бутона последователно много бързо.
    • Превъртете надолу до контрол (стрелката надолу) и натиснете ENTER, за да не влиза в менюто.
    • Превъртете надолу, за да hotel mode, натиснете ENTER;
    • Отстранете всякакви USB устройства,ако има прикрепени. Превъртете надолу до TV clone USB, и натиснете ENTER. Той казва, USB не е свързан, което е добре.Натиснете ENTER, за да затворите прозореца съобщение.Вие не сте в действителност ще направя това, но тази стъпка е необходима да се отворят скрити опции в менюто, Sub.
    •Натиснете бутона за връщане да отидат едно ниво на сервизното меню.
    •Отидете до Вариант Sub, и натиснете ENTER.
    • Отидете надолу за въвеждане на данни Service Support и натиснете бутона наляво или надясно, за да я включите.
    • Превъртете надолу до информация Държава Link. Натиснете ENTER. Сега натиснете бутона наляво или надясно, за да премине към друг страна по ваш избор. Мина бе определен за нито един, и аз преминах на Италия. menu. Натиснете бутона Назад за да се върнете към менюто. (Не съм сигурен, че тази стъпка е необходимо).
    • Натиснете бутона за връщане да се движат едно ниво на менюто се, след това превъртете надолу, за да Вариант Хотел и натиснете ENTER.
    •Отидете на хотел режим (ако вече не е подчертано), натиснете ENTER, за да го изберете и натиснете наляво или надясно за да изключите hotel mode.
    •Натиснете Power, за да изключите телевизора.
    • Изчистване на настройките, като натиснете и задържите бутона EXIT за 15 секунди.

Това е система за интерактивни приложения.
    Тук, в Италия, се използва, например, за да видите актуализации на мач по време на нормалното зрение на футбола.

От Уикипедия:
    Мултимедия платформа (DVB-MHP) е отворен стандарт мидълуер система, проектирана от проекта DVB за интерактивна цифрова телевизия. В MHP дава възможност за приемане и изпълнение на интерактивни Java-базирани приложения на един телевизор. Interactive TV програми могат да се предоставят чрез предаване канал, заедно с аудио и видео потоци.Тези приложения могат да бъдат например за услуги, информация, игри, интерактивни глас, електронна поща, SMS или пазаруване.

Някакви мнения за това и дали може да се ползва и в БГ?

18. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Дай линк към оригиналния текст.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 88 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе