Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 84 от 88 ПърваПърва ... 34748283848586 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2010

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Привет на всички!

От около половин година съм притежател на Samsung 37`C530. От месец насам се сблъсквам с много неприятен проблем, а именно- когато телевизора си върви, спира и не може да се пусне за известно време. Понякога дори се налага да го изкарам от ел. мрежата и след повторно включване тръгва. Другия вариант е когато е спрял, сам тръгва и си върви. Занесох го в сервиз и смениха повечето от частите, които смятаха за източник на проблема, за жалост няма никакъв резултат и проблемите си продължават. Моля за съвети и каквито и да е видове помощ, защото съм много отчаян (((

Благодаря на всички които откликнат!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Щом са сменили "частите" остава ти само софтуерен ъпгрейд.
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456818
    Ако пак го прави този проблем - носиш го в сервиза ,да ти издадат протокол за смяна с друга бройка.

4. Тук е от
    Feb 2011

Може ли да се увеличи размера на субтитрите при D серията? Много са малки, при тях има само бял цвят.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Да.Новата смарт карта за ТВ е тип мини. Явно в новите модели Семсун са наблегнали на този модел-няма как да поставиш стандартната ,каквато предлагат повечето кабелни оператори у нас.
    Това сигурно ли е че важи ли за новата 46d7000 , никаде не пише в упътването че неможе да работи с стандартен кам модул.

6. plamen101
    Guest

Намерих Wireless USB Adaptor (WIFI)-донгъл в този сайт http://www.galacticaservice.com/shop...48&product=190 Сигурно ли е че става за C650,защото не е изброен в описанието.А и е по-евтин от http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-WIS-09ABGNX

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

WIS09ABGNX - съвместими продукти /забележи разликата в модела, има още една буква - Х/
    http://www.samsung.de/de/Privatkunde...atibleproducts
    Излиза че
    WIS-09ABGN е за модели 2009
    WIS-09ABGNX е за модели 2010+2009

Като цяло покупката на Wi-Fi донгъл не е изгодна
    http://reviews.cnet.com/adapters-nic...-33605711.html

Алтернативи
    http://www.avforums.com/forums/lcd-l...ternative.html

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от plamen101
    Сигурно ли е че става за C650,защото не е изброен в описанието.
    Защо не си вземеш този http://www.multirama.bg/product/8350...n-300mbps.html . Гарантирам ,че тръгва от раз на LE32C650 & UE32C6000 .

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Здравейте, може ли някой да подскаже как могат да се подкарат на вградения плеър на C650 през DLNA аудио lossless формати катро flac, are, cue и т.н., благодаря предварително!

11. plamen101
    Guest

До dudi4ek Мерси за предложението.Гледал ли си през донгъла по-големи филми от сървъра на ПС-то и имал ли си някакви проблеми с качеството на сигнала?Има ли значение какъв е рутера и ако можеш да ми препоръчаш такъв Извинявам се,но не съм много на ТИ с компютрите

12. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от plamen101
    До dudi4ek Гледал ли си през донгъла по-големи филми от сървъра на ПС-то и имал ли си някакви проблеми с качеството на сигнала?Има ли значение какъв е рутера и ако можеш да ми препоръчаш такъв Извинявам се,но не съм много на ТИ с компютрите
    Нямам проблем с mkv-та до 10 гб,по-големи не съм пробвал,а и не съм свалял.Качеството е перфектно,само субтитрите трябва да ги правя с Word да са с главни букви,че са ми дребни.Рутерът задължително да е N-стандарт,но и компа или лапа трябва да поддържат N-стандарт.Прегледай подфорума за мрежово оборудване.

13. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Това сигурно ли е че важи ли за новата 46d7000 , никаде не пише в упътването че неможе да работи с стандартен кам модул.
    Няма такова нещо.Аз съм със този
    http://www.technomarket.bg/products/...card-conax-cam

14.  

15. Тук е от
    May 2009

От няколко дена се появи следния проблем - ТВ/то (SAMSUNG UE32C6500) започна да се включва самоволно след определено време. Ходих, разрових за таймери в EPG/то, но не намерих активирани никакви такива.. Накрая в опциите за Софтуерен Ъпдейт изключих 'Автом. вкл. след 2 часа' (както го заварих) - явно настройката по подразбиране. Проблемът се реши, но..

При включване на ТВ/то от дистанционното, захранването издава характерния ('изпукващ') звук и (червения) индикаторен светодиод започва от стабилно светене да премигва, което означава че ТВто се включва (resume/ва от спящо състояние). Дотук добре само че след няколко секунди отново чувам звука от включване/изключване на захранващия блок, светодиода светва за момент (секунда - две) - ТВто е изключено, после отново започва да мига (да се включва) и така цикли завинаги.. докато не натисна отново Power бутона на дистанционното при което натискане веднага се появява картина на екрана. Накратко за да включа ТВто ми трябват мин. (поне) 2 натискания на Power бутона. Проблема ми изглежда софтуерен и изглежда се е появил с някой нов фърмуер.. До преди няколко дена нямаше подобно поведение. Вече няколко месеца ползвам ТВто.

Някой от колегите с C6000/C65000 сблъсквал ли се е с подобни изпълнения (виж двата проблема по-горе) ? Особено последните няколко дни.

16. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от martop
    Прочетох доста теми (на български и английски) обаче не ми стана ясно в крайна сметка възможно ли е хакване/даунгрейд на телевизор LE40c650 с 3007.1 фърмуер ?
    Напълно възможно. Аз съм с този модел и фърмуер и съм го хакнал през хотел мода:
    https://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Hacking_TV_over_Hotel_mode_(most_C_series_models)

Доколкото прочетох хакването си остава и след ъпдейт към 3008 и 3009, обаче не ми се рискува повече

17. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте!
    Решил съм да си купя SAMSUNG LE-46C630 или SAMSUNG LE-46C650. Клоня към първия, тъй като от прочетеното тук разбрах, че са еднакви като цветопредаване и матрица. Възможност за интернет не ме интересува.
    Имам само едно питане:
    Някой знае ли, дали на С630 може да се активира PVR?
    Някъде из форума четох, че това се прави без проблем на С650, но ако е невъзможно на С630 ще се насоча към по-скъпия, защото ми се иска да използвам тази "екстра".
    Благодаря предварително за отговорите!

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от jiktak
    Здравейте, може ли някой да подскаже как могат да се подкарат на вградения плеър на C650 през DLNA аудио lossless формати катро flac, are, cue и т.н., благодаря предварително!
    Hristоslav може ли да даде мнение по въпроса, моля? Направих от flac файл в контейнер mka, но не го чете ....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 88 ПърваПърва ... 34748283848586 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе