Някъде пишеше че EH е ЛЕД а ES - ОЛЕД, до колко е вярно незнам.Първоначално публикувано от hristoslav2
Извинявай, всъщност това го пише на първа страница която ти си писал.
Да
Не
Някъде пишеше че EH е ЛЕД а ES - ОЛЕД, до колко е вярно незнам.Първоначално публикувано от hristoslav2
Извинявай, всъщност това го пише на първа страница която ти си писал.
Снощи го писах в първи пост, но нещо не ми изглежда логично...Явно не обозначава тип панел а нещо друго.Първоначално публикувано от TonyB
S - Smart TV ??
Н - ?
Доста по-евтино за производителите (не и за печалбарските им сметки, които не ги е грижа за нас, а как да ни измъкнат повече пари за ненужни глезотии) щеше да бъде, ако бяха пуснали един ТЕЛЕВИЗОР със задна светодиодна подсветка (Full LED) и нищо повече. Без никакви Smart-рекламни залъгалки, които покачват цената (поне за потребителя) с 1000+ лева, при положение, че 95% от потребителите, купуващи си тези по-скъпарски модели, го правят заради КАРТИНАТА, а не нещо друго. Естествено, производителите знаят много добре, че потребителите желаят преди всичко качествена картина, но преди 2 години нарочно окастриха по-ниските серии с пълна светодиодна подсветка (Full LED) до само рамкова такава (Edge LED), запазвайки качествената картина само за моделите, които са със SMART-функции.Първоначално публикувано от hristoslav2
Извинявам се за дългото откъсване от темата
Ами нищо не ми пречи!Сигурно не искам и не ми трябва ютуб.....Просто обяснявам ,че е нормален проблем ,който има решение и не е засегнат само колегата!Първоначално публикувано от stenly
След много четене най-накрая се реших да пробвам сервизното меню на Самсунг UE40D5003.
В някой от постовете пишеше, че може с малка промяна да се гледат филми от USB-то. Влизам в сервизното меню, обаче докато се усетя кои бутони за какво са и сигурно съм променил някоя настройка, открих къде го пише модела и го промених на UD40D5800. Филмът тръгна от USB-то, обаче бутоните на панела на телевизора се оказа, че не работят. Върнах пак модел UE40D5003, но пак същото.
Искам да помоля всички запознати да помогнат с мнения как може проблема да се отстрани.
Дали е възможно да се върнат фабричните настройки от сервизното меню!?
Най-лошото е, че телевизора не е мой
Май не е било след много четене! В някой от постовете се споменаваше изрично, че след такава интервенция се получава точно това което ти се е случило с бутоните на тв-то. За съжаление никой до сега не е споделил има ли решение на проблема...Първоначално публикувано от jordan23bg
"В някой от постовете се споменаваше изрично, че след такава интервенция се получава точно това което ти се е случило с бутоните на тв-то."
Е това не съм го прочел никъде. Все пак не може да няма някакво връщане назад.
Важно е, моля!
Значи модела ES8000 не е OLED така ли? a този ТВ кой модел е http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1326303801 и ще го пуснат ли изобщо тази година?
Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/
« Отговор #1409 -: 16.12.2011, 16:26 »
Внимание!
След влизане в сервизното меню и смяна на модела от D5003 на D5500/D5800 и от D4003 на D5500/D5800, тръгва видеото през USB, НО сензорните бутони, и на двата ТВ-а модела не функционират! Каквото и да правите: връщане на старият модел или с друг модел - 5000, смяна на firmware, занулявне до фабрични настройки, нищо не помага.
hristoslav2 ако обичаш да добавиш това на първа страница.
Въпрос към Христослав:
Има ли шанс проблема да бъде отсервизиран в оторизиран сервиз от квалифициран техник!?
Дали това, че няма сензорни бутони е единствения недостатък, според мен никой не ги използва, или се използват...
Ако ти забие дистанционното, какво правим?Първоначално публикувано от jordan23bg
Здравейте на всички любители и ползватели на марката Samsung. Както всички тук и аз се спраях на тази марка, но още не съм си избрал модел. Единственото към което съм се ориентирал е размера - 37''. 32 ще ми се стори малък след време а за 40 и нагоре нямам място, съответно и цената е др. Другото което искам да има е WI-FI, за да мога да гледам от лаптопа филми - ако може някой, който е ползвал тази функция да каже насичат ли филмите или си ввървят нормално. За HDMI ми е ясно но там ще ползвам когато наистина си заслужава да е качествено видеото , както и за 3д-то. Колебая се между д6100 и д6510.
Аз съм с предпоследния фърмуеър. Но проблема със стария ютуб и там го имаше - при 3д изображение не ми позволява да включа 3дто. А и в описанието на новия фърмуеър не пише че има поправяни бъгове, а само няколко промени по по каналите и подобрение на интернет връзката към интернет през смартхъба.Първоначално публикувано от pipchi
Аз имах преди 2 ютуб приложения, едно с бяло лого, и едно с черно. После си инсталирах и youtube3d&HD - и там проблема е налице... гррр! а нямам идея как да пиша на съпорт-а на самсунг. В бг страницата има само телефони за връзка но не и имейл.
Ако се решиш да ъпдейтнеш, пиши после дали всичко е наред.
С най новия фърмуеър не работи SamyGO!Първоначално публикувано от stenly
При добър WiFи рутер при мен дори 1080р вървят без да насичат. Аз съм със Linksys wrt320n.Първоначално публикувано от kali_76
Аз препоръчвам д6530/д6510 - разликата е в рамката или стойката, ако не се лъжа.
А сега си представи на нас с Панасониците какво ще ни е ако откаже дистанционното... При Панасоник освен да увеличаваш/намаляваш звука и да сменяш канала нагоре/надолу общо взето други функции няма от бутоните на самия телевизорПървоначално публикувано от Dominator
Та в тоя ред на мисли, аз може да се каже че вече три години съм без бутони на телевизора - но не се притеснявам особено
До animania!Тази сутрин за спорта ъпдейтнах до 1018.0!След ъпдейта в смарт хъба ютуб се актуализира сам и всичко тръгва нормално.Пуснах му някакъв тест клип за ютуб 3д и телевизора го разпознава и сам минава в 3д режим и фул скрийн.Може би трябва да махнеш всички версии на ютуб и да оставиш сам да инсталира нужната.Аз търсих някаква опция за деинсталиране на ютуб преди да ъпдейтна ,но намерих за другите приложения не и за него.От апликейшън стора ми даваше да го стартира не и да го преинсталира!Направи ми впечатление ,че в браузера клипчетата в Vbox7 не се плейват докрай - има няколко секунди накрая на клипчетата ,които ги прескача!