Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 67 от 101 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Feb 2011

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Здравейте,

След един неуспешен опит за покупка на ТВ, от вчера съм притежател на samsung UE40ES6100.
    Благодарности на hristoslav2 и nkd за полезните насоки и компетентното мнение, както и на всички отделящи внимание, споделящи опит на тези теми.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте! Някой има ли някаква информация относно моделът 40eh6030?

4. Тук е от
    Jun 2012

В новата промоция на Техномаркет са написали с червени букви, че ES6800 е с двуядрен процесор.

Някой може ли да каже дали ES6530 има проблем с подсветката и/или micro dimming-a? Насочил съм се към него и все още се колебая, дали да не спестя 250 лв и да си взема LG LM620S или пък някой 46"/47" от по-нисък клас на цената на Самсунга (разстояние на гледане 2,5 м). В магазина ги гледах и бях твърдо за Самсунга, но картината му доста ме разочарова. LG от друга страна имат напредък, но просто контраста е доста по-лош. Пък ще се гледа в спалня, което предполага, че 80% от времето ще е тъмно в стаята.

5. Тук е от
    May 2010

Така от вчера мога да се похваля най-накрая със SAMSUNG UE-40EH5450!Нямах време да разглеждам нищо подробно , просто го сглобих и го включих!Ползвам Булсатком ZHD100 с HDMI кабел и тепърва ще давам оценки на картина, кога как се държи и при какви условия!Интересуваме откъде мога да гледам , за да си помогна при настройването, тъй като съм доста бос в тая област, всяка една помощ ще ми е от полза!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Здравейте,някой може ли да ми каже,моя тв дали може да изкара 5.1 звук през оптичния си изход.Тв-то е Samsung UE37D6510 3D.Мерси
    А защо не пробваш ? По спомен, модела има вграден DD декодер така че би трябвало да може.

Цитат Първоначално публикувано от dechod
    Здравейте,

След един неуспешен опит за покупка на ТВ, от вчера съм притежател на samsung UE40ES6100.
    Благодарности на hristoslav2 и nkd за полезните насоки и компетентното мнение, както и на всички отделящи внимание, споделящи опит на тези теми.
    Честито и да го полееш със съседката

Цитат Първоначално публикувано от G.Petrov
    Здравейте! Някой има ли някаква информация относно моделът 40eh6030?
    samsung UE-40EН6030 - като хардуер е същият като samsung UE-40EН6000. Разликата е само в цвета на корпуса и дизайна на стойката.

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    А защо не пробваш ? По спомен, модела има вграден DD декодер така че би трябвало да може.
    Да де,идеята е да ми каже някой дали може,преди да купя въпросната система А и според теб кое е по-добре,да си взема ресийвър и колони отделно (500-550 лв. или системата за домашно кино,която пусна сони за 499 лв. (1 киловат))

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Да де,идеята е да ми каже някой дали може,преди да купя въпросната система А и според теб кое е по-добре,да си взема ресийвър и колони отделно (500-550 лв. или системата за домашно кино,която пусна сони за 499 лв. (1 киловат))
    Ресивър и колони отделно (1500-2500лв) Системите за домашно кино, които се продават по техноверигите не струват като звук.

10. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от joro777
    Здравейте, от два дни съм собственик на UE32EH5450 и имам два въпроса.
    1. Пуснах му интернет от втората лан карта на компютъра с прав кабел и споделяне на връзката. Тръгна без проблеми, но скоростта на компютъра ми е 14 mbps, a на тв е 7 mbps. Това нормално ли е при положение, че на компютъра не се прави нищо в момента на измерването на скоростта?
    2. Не мога да си направя регистрация, създадох си акаунт като написах email и парола, но не мога да активирам нито фейсбук нито туитър. Ако може някой да обясни по-подробно как става регистрацията ще съм му много благодарен
    Ще помогне ли някой с решението на моя проблем? Пуснах си 24 Mbps този месец, но на телевизора пак не може да вдигне повече от 7.5 Mbps. Обикновени клипове от YOUTUBE и Vbox7 насичат зверски, а тези от Vimeo например въпреки че са HD вървят без проблем.

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

http://www.technomarket.bg/products/...sony-dav-dz740 Това да ти кажа си е доста прилично... Иначе стаята ми е има няма 20 квадрата и по-мощна музика ще е тормоз и за мен (айде за комшиите )

12. Тук е от
    May 2012

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени

Здравейте! От няколко седмици следя форума и съм много доволен от обективните мнения. Но от толкова четене ми се замая главата, та утре ми предстой покупка на ТВ. Колебая се между SAMSUNG UE-40EH5000 и SAMSUNG UE-40EH5450, може ли някой да ми обясни защо първия модел е със 70 лв. по - скъп , а е с по малко функции? И дали тези варианти са добри телевизори? Благодаря предварително!

13. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте. След дълго четене избрах телевизор 40' ES6530. Благодаря Ви на всички за помоща. Та да преминем към моя проблем. При опит за връзка с Wireless рутера, рутера не се вижда от телевизора. Сигнал до него има, с Галакси С2 и програмата Wi-fi Analyzer, показва че всичко трябва да е ок. Къде може да се крие проблема, телевизора да не намира рутера? По рутера няма поставени никакви защити? Благодаря

14.  

15. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от marcas
    Така от вчера мога да се похваля най-накрая със SAMSUNG UE-40EH5450!Нямах време да разглеждам нищо подробно , просто го сглобих и го включих!Ползвам Булсатком ZHD100 с HDMI кабел и тепърва ще давам оценки на картина.....
    Как е колега - имаш ли вече оценка ? Освен като картина от Булсат, кажи и как е плеъра на телевизора - най-вече дали плеъва всичко и достатъчно големи ли са субтитрите ?

Цитат Първоначално публикувано от Wildcho
    Здравейте! От няколко седмици следя форума и съм много доволен от обективните мнения. Но от толкова четене ми се замая главата, та утре ми предстой покупка на ТВ. Колебая се между SAMSUNG UE-40EH5000 и SAMSUNG UE-40EH5450, може ли някой да ми обясни защо първия модел е със 70 лв. по - скъп , а е с по малко функции? И дали тези варианти са добри телевизори? Благодаря предварително!
    И аз се присъединявам към това питане - защо ЕH5000 е по-скъп, въпреки че е с видимо по-малко функции (иначе и двата с EH5450 са на промоция, така че не е причината в евентуална разлика в промоционлността на двата модела).

16. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от http
    При опит за връзка с Wireless рутера, рутера не се вижда от телевизора.
    Пробвай да зададеш твърдa стойност на канала (Channel) на WLAN-a от настройките на рутера. Например 5, 6 или 7 и кажи дали се е оправило.

17. Тук е от
    Jun 2012

Да. Благодаря, намериха се и имат вече сключен брак

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Сигурно и църковен при това. Като си представя колко "молитви" си ударил преди да ги свържеш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 67 от 101 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе