Здравейте,
След един неуспешен опит за покупка на ТВ, от вчера съм притежател на samsung UE40ES6100.
Благодарности на hristoslav2 и nkd за полезните насоки и компетентното мнение, както и на всички отделящи внимание, споделящи опит на тези теми.
Да
Не
Здравейте,
След един неуспешен опит за покупка на ТВ, от вчера съм притежател на samsung UE40ES6100.
Благодарности на hristoslav2 и nkd за полезните насоки и компетентното мнение, както и на всички отделящи внимание, споделящи опит на тези теми.
Здравейте! Някой има ли някаква информация относно моделът 40eh6030?
В новата промоция на Техномаркет са написали с червени букви, че ES6800 е с двуядрен процесор.
Някой може ли да каже дали ES6530 има проблем с подсветката и/или micro dimming-a? Насочил съм се към него и все още се колебая, дали да не спестя 250 лв и да си взема LG LM620S или пък някой 46"/47" от по-нисък клас на цената на Самсунга (разстояние на гледане 2,5 м). В магазина ги гледах и бях твърдо за Самсунга, но картината му доста ме разочарова. LG от друга страна имат напредък, но просто контраста е доста по-лош. Пък ще се гледа в спалня, което предполага, че 80% от времето ще е тъмно в стаята.
Така от вчера мога да се похваля най-накрая със SAMSUNG UE-40EH5450!Нямах време да разглеждам нищо подробно , просто го сглобих и го включих!Ползвам Булсатком ZHD100 с HDMI кабел и тепърва ще давам оценки на картина, кога как се държи и при какви условия!Интересуваме откъде мога да гледам , за да си помогна при настройването, тъй като съм доста бос в тая област, всяка една помощ ще ми е от полза!
А защо не пробваш ? По спомен, модела има вграден DD декодер така че би трябвало да може.Първоначално публикувано от feikot
Честито и да го полееш със съседкатаПървоначално публикувано от dechod
samsung UE-40EН6030 - като хардуер е същият като samsung UE-40EН6000. Разликата е само в цвета на корпуса и дизайна на стойката.Първоначално публикувано от G.Petrov
Да де,идеята е да ми каже някой дали може,преди да купя въпросната система А и според теб кое е по-добре,да си взема ресийвър и колони отделно (500-550 лв. или системата за домашно кино,която пусна сони за 499 лв. (1 киловат))Първоначално публикувано от hristoslav2
Ресивър и колони отделно (1500-2500лв) Системите за домашно кино, които се продават по техноверигите не струват като звук.Първоначално публикувано от feikot
Ще помогне ли някой с решението на моя проблем? Пуснах си 24 Mbps този месец, но на телевизора пак не може да вдигне повече от 7.5 Mbps. Обикновени клипове от YOUTUBE и Vbox7 насичат зверски, а тези от Vimeo например въпреки че са HD вървят без проблем.Първоначално публикувано от joro777
http://www.technomarket.bg/products/...sony-dav-dz740 Това да ти кажа си е доста прилично... Иначе стаята ми е има няма 20 квадрата и по-мощна музика ще е тормоз и за мен (айде за комшиите )
Здравейте! От няколко седмици следя форума и съм много доволен от обективните мнения. Но от толкова четене ми се замая главата, та утре ми предстой покупка на ТВ. Колебая се между SAMSUNG UE-40EH5000 и SAMSUNG UE-40EH5450, може ли някой да ми обясни защо първия модел е със 70 лв. по - скъп , а е с по малко функции? И дали тези варианти са добри телевизори? Благодаря предварително!
Здравейте. След дълго четене избрах телевизор 40' ES6530. Благодаря Ви на всички за помоща. Та да преминем към моя проблем. При опит за връзка с Wireless рутера, рутера не се вижда от телевизора. Сигнал до него има, с Галакси С2 и програмата Wi-fi Analyzer, показва че всичко трябва да е ок. Къде може да се крие проблема, телевизора да не намира рутера? По рутера няма поставени никакви защити? Благодаря
Как е колега - имаш ли вече оценка ? Освен като картина от Булсат, кажи и как е плеъра на телевизора - най-вече дали плеъва всичко и достатъчно големи ли са субтитрите ?Първоначално публикувано от marcas
И аз се присъединявам към това питане - защо ЕH5000 е по-скъп, въпреки че е с видимо по-малко функции (иначе и двата с EH5450 са на промоция, така че не е причината в евентуална разлика в промоционлността на двата модела).Първоначално публикувано от Wildcho
Пробвай да зададеш твърдa стойност на канала (Channel) на WLAN-a от настройките на рутера. Например 5, 6 или 7 и кажи дали се е оправило.Първоначално публикувано от http
Да. Благодаря, намериха се и имат вече сключен брак
Сигурно и църковен при това. Като си представя колко "молитви" си ударил преди да ги свържеш.