Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 19 от 101 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

peveca73 , може би защото приемника на Виваком не подържа субтитри. Също както и HD приемника на Булсатком.

EMSI_ можеш да вградиш субтитри във файла със филма , но си е играчка и според мен не си заслужава.

2.  

3. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от EMSI_
    Възможно ли е да обработя субтитрите в по голям формат ...
    За цвят не знам как става, но за големината можеш да пробваш най-елементарния начин: отваряш субтитрите с WORD или друг текстови редактор и ги правиш изцяло с главни букви.

4. Тук е от
    Feb 2010

Имам Тв LE37B650 и Външен мрежови Хард "WD My Book Live" които поддържа Dlna.
    Но при пускането на филм субтитрите не излизат.
    Дали се сещате за някакво решение или пак трябва да си ползвам РС и SAMSUNG PC Share Manager?
    Сетих се за вграждане на субтитрите но не ми се занимава за всеки филм.

Поздрави.

пс.
    DLNA на мрежовия хард се изпълнява софтуерно от "Twonky" които предава само един поток "Video" затова си мисля че за сега няма решение.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Тук е от
    Feb 2003

Възможно ли е да обработя субтитрите в по голям формат и друг цвят,за гледане през вграденият плеър на тв-то
    Samsung 40D7000?
    Ако не си си обновявал фърмуера на телевизора си инсталирай SamyGO, и си сложи патча за по големи и жълти субтитри. Аз така гледам, и е много по удобно.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327240105[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от nikal
    А,и още нещо.Това дистанционно с тъчскрийна,дето се коментира няколко поста по-нагоре,става ли за UE32D6530 или е само за серийте от 7000 нагоре?
    Не става, може в бъдеще да го поддържат с обновението на фърмуера, но за сега поне не са обявили да става

7. Тук е от
    Dec 2011

Възможно ли е да обработя субтитрите в по голям формат и друг цвят,за гледане през вграденият плеър на тв-то
    Samsung 40D7000?
    Преди няколко месеца намерих програмата AVIAddXSub99.
    Вгражда субтитри във филмите и работи много бързо. Теглих я заради един колега.
    Той има телевизор Сони който не поддържа субтитри и това беше перфектно решение за него.
    Може да се ползва със настроиките по подразбиране , но лесно се променя и размера на шрифта.
    Пробвал съм филмите с вградени субтитри на няколко марки телевизори и работи без проблеми.
    Най-важното е , че работи бързо. За 20 до 40 секунди филма е готов. Е разбира се това зависи от големината на файла и скоростта на процесора.
    Но смятам , че 30 секунди не са проблем за никои.
    Ако искате пробваите я може да си я дръпнете от тук http://users.otenet.gr/~dhmk/AVIAddXSub.zip
    Програмата е напълно безплатна и няма нужда от инсталация.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от Nitro
    Преди няколко месеца намерих програмата AVIAddXSub99.
    Вгражда субтитри във филмите и работи много бързо.
    Той има телевизор Сони който не поддържа субтитри и това беше перфектно решение за него.
    Може да се ползва със настроиките по подразбиране , но лесно се променя и размера на шрифта.
    Пробфал съм филмите с вградени субтитри на няколко марки телевизори и работи без проблеми.
    Най-важното е , че работи бързо. За 20 до 40 секунди филма е готов. Е разбира се това зависи от големината на файла и скоростта на процесора.
    Но смятам , че 30 секунди не са проблем за никои.
    Ако искате пробваите я може да си я дръпнете от тук http://users.otenet.gr/~dhmk/AVIAddXSub.zip
    Програмата е напълно безплатна и няма нужда от инсталация.
    Не съм сигурен, че вградените (muxed) субтитри се поддържат от Samsung. Ако са енкоднати в самия стриим - да, но ако са добавени като атачмънт (в контейнер-а - AVI) не съм сигурен дали ще се виждат. Не съм ползвал програмката, и не знам как точно работи - трябва да се пробва.

10. Тук е от
    Dec 2011

Аз лично съм ги пробвал на Самсунг 32С450 и на 40D6500 и субтитрите излизат и се виждат коректно.
    Доколкото си спомням след обработката на фаила и вграждането на субтитрите на компютъра се виждат с VLC media player. GOM Player инсталиран на компа ми не ги показва.

11. Тук е от
    Jan 2012

А да попитам и аз, че си нямам друга работа и се чудя, дали е възможно да сложа фирмуер за друг модел, например на 40d550 да сложа 40c650 ? или ще спре ТВ-то да работи въобще
    Те са с различни процесори по принцип, ама знам ли......... щото нещо ми е много постен от към екстри 40d550 който имам

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivokolev
    А да попитам и аз, че си нямам друга работа и се чудя, дали е възможно да сложа фирмуер за друг модел, например на 40d550 да сложа 40c650 ? или ще спре ТВ-то да работи въобще
    Те са с различни процесори по принцип, ама знам ли......... щото нещо ми е много постен от към екстри 40d550 който имам
    Не - дори не се опитвай, безмислено е. Телевизора сам си разпознава дали фирмуера е предназначен за него.
    Фирмуера не добавя екстри !

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

SAMSUNG моделите очаквани през 2012:
    http://www.digitalversus.com/tv-tele...ge-n22874.html

14.  

15. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте, от няколко седмици имам ТВ Самсунг 37`Д6000 няколко интересни неща да ми кажете за модела? Днес реших да инсталирам SamyGo, но явно защото съм ъпдейт софтуера не мога да го инсталирам. Мога ли да върна предния софт и ако го върна дали ще мога да подкарам SamyGo. В момента версията на софта е 001016

16. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

И за какво ти е СамиГо ? Наистина съм любопитен ...аз го бях сложил и разбрах , че почти нищо интересно не мога да свърша с него. Моя любимец е 32Д6000 Единственото което много ме блазнеше беше SMB сървъра ...ама нещо въобще не ми хареса как работи и се отказах ... за целта ползвам един външен хард с достатъчно дълъг кабел за да стига и до компа и до телевизора а от както инсталирах AllShare програмата май тотално заебах прехвърлянето на харда.

17. Тук е от
    Aug 2010

АЗ съм свързал компютъра през втората лан карта, а относно сами-то да пробвам няко екстри . А как мога да едитвам канал листа може ли да не го свалям на компа и оттам обратно, а направо от дистанционното ?

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

За съжаление тук поне аз не мога да ти помогна, че съм на Булсатком и не ползвам тунера на ТВто.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 101 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе