peveca73 , може би защото приемника на Виваком не подържа субтитри. Също както и HD приемника на Булсатком.
EMSI_ можеш да вградиш субтитри във файла със филма , но си е играчка и според мен не си заслужава.
Да
Не
peveca73 , може би защото приемника на Виваком не подържа субтитри. Също както и HD приемника на Булсатком.
EMSI_ можеш да вградиш субтитри във файла със филма , но си е играчка и според мен не си заслужава.
За цвят не знам как става, но за големината можеш да пробваш най-елементарния начин: отваряш субтитрите с WORD или друг текстови редактор и ги правиш изцяло с главни букви.Първоначално публикувано от EMSI_
Имам Тв LE37B650 и Външен мрежови Хард "WD My Book Live" които поддържа Dlna.
Но при пускането на филм субтитрите не излизат.
Дали се сещате за някакво решение или пак трябва да си ползвам РС и SAMSUNG PC Share Manager?
Сетих се за вграждане на субтитрите но не ми се занимава за всеки филм.
Поздрави.
пс.
DLNA на мрежовия хард се изпълнява софтуерно от "Twonky" които предава само един поток "Video" затова си мисля че за сега няма решение.
Samsung UN-ES8000 /2012г/
http://www.televisioninfo.com/conten...ons-Review.htm
Ако не си си обновявал фърмуера на телевизора си инсталирай SamyGO, и си сложи патча за по големи и жълти субтитри. Аз така гледам, и е много по удобно.Първоначално публикувано от EMSI_
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327240105[/time]_________________________________________________
Не става, може в бъдеще да го поддържат с обновението на фърмуера, но за сега поне не са обявили да ставаПървоначално публикувано от nikal
Преди няколко месеца намерих програмата AVIAddXSub99.Първоначално публикувано от EMSI_
Вгражда субтитри във филмите и работи много бързо. Теглих я заради един колега.
Той има телевизор Сони който не поддържа субтитри и това беше перфектно решение за него.
Може да се ползва със настроиките по подразбиране , но лесно се променя и размера на шрифта.
Пробвал съм филмите с вградени субтитри на няколко марки телевизори и работи без проблеми.
Най-важното е , че работи бързо. За 20 до 40 секунди филма е готов. Е разбира се това зависи от големината на файла и скоростта на процесора.
Но смятам , че 30 секунди не са проблем за никои.
Ако искате пробваите я може да си я дръпнете от тук http://users.otenet.gr/~dhmk/AVIAddXSub.zip
Програмата е напълно безплатна и няма нужда от инсталация.
Не съм сигурен, че вградените (muxed) субтитри се поддържат от Samsung. Ако са енкоднати в самия стриим - да, но ако са добавени като атачмънт (в контейнер-а - AVI) не съм сигурен дали ще се виждат. Не съм ползвал програмката, и не знам как точно работи - трябва да се пробва.Първоначално публикувано от Nitro
Аз лично съм ги пробвал на Самсунг 32С450 и на 40D6500 и субтитрите излизат и се виждат коректно.
Доколкото си спомням след обработката на фаила и вграждането на субтитрите на компютъра се виждат с VLC media player. GOM Player инсталиран на компа ми не ги показва.
А да попитам и аз, че си нямам друга работа и се чудя, дали е възможно да сложа фирмуер за друг модел, например на 40d550 да сложа 40c650 ? или ще спре ТВ-то да работи въобще
Те са с различни процесори по принцип, ама знам ли......... щото нещо ми е много постен от към екстри 40d550 който имам
Не - дори не се опитвай, безмислено е. Телевизора сам си разпознава дали фирмуера е предназначен за него.Първоначално публикувано от ivokolev
Фирмуера не добавя екстри !
SAMSUNG моделите очаквани през 2012:
http://www.digitalversus.com/tv-tele...ge-n22874.html
Здравейте, от няколко седмици имам ТВ Самсунг 37`Д6000 няколко интересни неща да ми кажете за модела? Днес реших да инсталирам SamyGo, но явно защото съм ъпдейт софтуера не мога да го инсталирам. Мога ли да върна предния софт и ако го върна дали ще мога да подкарам SamyGo. В момента версията на софта е 001016
И за какво ти е СамиГо ? Наистина съм любопитен ...аз го бях сложил и разбрах , че почти нищо интересно не мога да свърша с него. Моя любимец е 32Д6000 Единственото което много ме блазнеше беше SMB сървъра ...ама нещо въобще не ми хареса как работи и се отказах ... за целта ползвам един външен хард с достатъчно дълъг кабел за да стига и до компа и до телевизора а от както инсталирах AllShare програмата май тотално заебах прехвърлянето на харда.
АЗ съм свързал компютъра през втората лан карта, а относно сами-то да пробвам няко екстри . А как мога да едитвам канал листа може ли да не го свалям на компа и оттам обратно, а направо от дистанционното ?
За съжаление тук поне аз не мога да ти помогна, че съм на Булсатком и не ползвам тунера на ТВто.