Прави ми впечатление, че моделите в таблицата са до 55" инчаПървоначално публикувано от soon
Да
Не
Прави ми впечатление, че моделите в таблицата са до 55" инчаПървоначално публикувано от soon
На Д сериите не можеш да върнеш версията на фирмуера. За Сами, ти си с T-GAS6DEUC и всичко => 1015.2 не се поддържа...Първоначално публикувано от iztreshtql
Иначе, аз на Сами-то ползвам Жълтите и по голями титри, както и да си инсталирам мои си уиджети....
т.е. не мога да инсталирам сами?Първоначално публикувано от animania
Ами в момента не можеш - дано скоро изкарат нова версия, с поддържка и на новите фърмуери...а до тогава трябва да чакашПървоначално публикувано от iztreshtql
Ами къде да го открия,за да го инсталирам това SamyGo?
За да му използвам по големите субтитри.
www.google.bg сигурен съм , че ако напишеш SamyGo ще ти излязат доста забавни страници. От там нататък просто трябва четене и да си хазартен тип да си го сложиш ,че винаги има шанс да си прецакаш телевизора.
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=2701Първоначално публикувано от stenly
и после ако ти тръгне самото сами: http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=2785#p22656
А иначе, не знам дали може да ти го прецака тв-то...би трябвало в момента в който рестартираш тв-то да се оправи, знам ли...
Ревю на Samsung ES8000: https://www.youtube.com/watch?v=za_VKRuhPKA#ws
Samsung Allshare, ми създава проблеми, много ми натоварва харда, някой има ли ядове с нея ?
Никакви забележки нямам отностно AllShare...не съм забелязал да ми врътка харда.
Аз използвам SAMSUNG PC Share Manager на Уин7.AllShare не ми харесва щото е много мудна и тежка програма с много ненужни екстри.По някога дори има проблем със субтитрите. но най вече не я харесвам щото обновява шернатото инфо. много бавно.SAMSUNG PC Share Manager е по проста и по лека и според мен
Аз AllShare го държах на компютъра точно 10 минути. Отвратителна програма.
Използвам Serviio и съм повече от доволен. Семпла, лека, разбират се с телевизора (UE32D6000) идеално... нямам от какво да се оплача. Само показваш кои папки на компютъра да "вижда" и пей сърце. Не съм намерил файл, който да не ми прочете през нея до момента (за разлика от AllShare).
Благодаря, Sisq0! Имам хардуеърни плейъри и до сега не бях ползвал сървър, но този реших да го пробвам и останах приятно изненадан. Пусна всичко, което му подадох, като със сериалите се справи чудесно. Единствено на по-големите mkv.( пробвах с 20GB) спира за да буферира. Може би това е заради Wi-Fi връзката с рутера. Телевизорът е 55D7090. Нямам впечатления от AllShare за да сравнявам, просто Serviio тръгна от раз, с дифоулт настройки.
Първоначално публикувано от Sisq0
А как подкара субтитрите на MKV файловете?
При мен нещо не се получи.
kaloman, може за Wi-Fi да идва тегаво, не знам. Аз съм пуснал ЛАН кабел от рутера. Нямам вяра на Wi-Fi донгъли, пък и 5м кабел = 5лв, а донгълът за моя телевизор е около 100лв.
Пробвай все пак докато гледаш нещо да спреш торент клиента и интернет браузъра които ползваш на компютъра, за да ги изключиш като евентуална причина.
redsxz, нямам грижа със субтитрите. Просто името на видеофайла и името на sub/srt файла трябва да са еднакви.