Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 20 от 101 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от soon
    SAMSUNG моделите очаквани през 2012:
    http://www.digitalversus.com/tv-tele...ge-n22874.html
    Прави ми впечатление, че моделите в таблицата са до 55" инча

2.  

3. Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от iztreshtql
    Здравейте, от няколко седмици имам ТВ Самсунг 37`Д6000 няколко интересни неща да ми кажете за модела? Днес реших да инсталирам SamyGo, но явно защото съм ъпдейт софтуера не мога да го инсталирам. Мога ли да върна предния софт и ако го върна дали ще мога да подкарам SamyGo. В момента версията на софта е 001016
    На Д сериите не можеш да върнеш версията на фирмуера. За Сами, ти си с T-GAS6DEUC и всичко => 1015.2 не се поддържа...

Иначе, аз на Сами-то ползвам Жълтите и по голями титри, както и да си инсталирам мои си уиджети....

4. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от animania
    На Д сериите не можеш да върнеш версията на фирмуера. За Сами, ти си с T-GAS6DEUC и всичко => 1015.2 не се поддържа...

Иначе, аз на Сами-то ползвам Жълтите и по голями титри, както и да си инсталирам мои си уиджети....
    т.е. не мога да инсталирам сами?

5. Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от iztreshtql
    т.е. не мога да инсталирам сами?
    Ами в момента не можеш - дано скоро изкарат нова версия, с поддържка и на новите фърмуери...а до тогава трябва да чакаш

6. Тук е от
    Nov 2011

Ами къде да го открия,за да го инсталирам това SamyGo?
    За да му използвам по големите субтитри.

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

www.google.bg сигурен съм , че ако напишеш SamyGo ще ти излязат доста забавни страници. От там нататък просто трябва четене и да си хазартен тип да си го сложиш ,че винаги има шанс да си прецакаш телевизора.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    www.google.bg сигурен съм , че ако напишеш SamyGo ще ти излязат доста забавни страници. От там нататък просто трябва четене и да си хазартен тип да си го сложиш ,че винаги има шанс да си прецакаш телевизора.
    http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=2701

и после ако ти тръгне самото сами: http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=2785#p22656

А иначе, не знам дали може да ти го прецака тв-то...би трябвало в момента в който рестартираш тв-то да се оправи, знам ли...

10. Тук е от
    Aug 2009

Ревю на Samsung ES8000: https://www.youtube.com/watch?v=za_VKRuhPKA#ws

11. Тук е от
    Aug 2010

Samsung Allshare, ми създава проблеми, много ми натоварва харда, някой има ли ядове с нея ?

12. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Никакви забележки нямам отностно AllShare...не съм забелязал да ми врътка харда.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Аз използвам SAMSUNG PC Share Manager на Уин7.AllShare не ми харесва щото е много мудна и тежка програма с много ненужни екстри.По някога дори има проблем със субтитрите. но най вече не я харесвам щото обновява шернатото инфо. много бавно.SAMSUNG PC Share Manager е по проста и по лека и според мен

14.  

15. Тук е от
    Jan 2012

Аз AllShare го държах на компютъра точно 10 минути. Отвратителна програма.
    Използвам Serviio и съм повече от доволен. Семпла, лека, разбират се с телевизора (UE32D6000) идеално... нямам от какво да се оплача. Само показваш кои папки на компютъра да "вижда" и пей сърце. Не съм намерил файл, който да не ми прочете през нея до момента (за разлика от AllShare).

16. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Благодаря, Sisq0! Имам хардуеърни плейъри и до сега не бях ползвал сървър, но този реших да го пробвам и останах приятно изненадан. Пусна всичко, което му подадох, като със сериалите се справи чудесно. Единствено на по-големите mkv.( пробвах с 20GB) спира за да буферира. Може би това е заради Wi-Fi връзката с рутера. Телевизорът е 55D7090. Нямам впечатления от AllShare за да сравнявам, просто Serviio тръгна от раз, с дифоулт настройки.

17. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Sisq0
    Аз AllShare го държах на компютъра точно 10 минути. Отвратителна програма.
    Използвам Serviio и съм повече от доволен. Семпла, лека, разбират се с телевизора (UE32D6000) идеално... нямам от какво да се оплача. Само показваш кои папки на компютъра да "вижда" и пей сърце. Не съм намерил файл, който да не ми прочете през нея до момента (за разлика от AllShare).

А как подкара субтитрите на MKV файловете?
    При мен нещо не се получи.

18. Тук е от
    Jan 2012

kaloman, може за Wi-Fi да идва тегаво, не знам. Аз съм пуснал ЛАН кабел от рутера. Нямам вяра на Wi-Fi донгъли, пък и 5м кабел = 5лв, а донгълът за моя телевизор е около 100лв.
    Пробвай все пак докато гледаш нещо да спреш торент клиента и интернет браузъра които ползваш на компютъра, за да ги изключиш като евентуална причина.

redsxz, нямам грижа със субтитрите. Просто името на видеофайла и името на sub/srt файла трябва да са еднакви.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 101 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе