Страница 10 от 98 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2006

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от nero
    На 40D6530 работи чудесно , с предишните версии не се получаваше а с тази заспа.
    Цитат Първоначално публикувано от nero
    На 40D6530 работи чудесно , с предишните версии не се получаваше а с тази заспа.
    Свалих програмата за редактиране на канали за D-сериите, но като отворих моя списък с канали отново има проблем с кирилицата (някои символи не се четат). Аз съм на blizoo и има доста канали с имена на кирилица. Довечера ще пробвам да редактирам позициите и да видя дали след импорта въпреки, че кирилицата в програмата не се чете на TV-то всичко ще е ОК.
    Някой друг пробвал ли е програмата?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2004

При мен няма канали на кирилица. Оператора ми е Егосат във Видин.

4. Тук е от
    Mar 2011

Някой с с650 сложил ли е новия фирм 3009 ? Дали ще работи после PVR , който си го активирахме от служебните менюта? И как се изключва автоматичното обновяване, защото всеки ден ме пита дали искам да обновя софтуера?

5. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте.Преди няколко дена си взех UE40D6510-като произведение на изкуството е!Имам един въпрос за следната ситуация:Като пусна филма Avatar Blu-Ray Rip,намиращ се на външен 2,5" HDD които е свързан към USB2, през плеера на телевизора,филма тръгва но,без субтитри и с полско аудио(по принцип на компютъра го гледам с "TotalMedia Theatre 3" и там си тръгва с английско аудио).Менюто за субтитри в плеера на TV-то е неактивно,не мога да избера и аудио поток.В този случай,как се пускат субтитрите,аудиото не ми е толкова важно.Прочетох доста неща в темата но нищо не ми помогна.Благодаря предварително.

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от ilianch
    Здравейте.Преди няколко дена си взех UE40D6510-като произведение на изкуството е!Имам един въпрос за следната ситуация:Като пусна филма Avatar Blu-Ray Rip,намиращ се на външен 2,5" HDD които е свързан към USB2, през плеера на телевизора,филма тръгва но,без субтитри и с полско аудио(по принцип на компютъра го гледам с "TotalMedia Theatre 3" и там си тръгва с английско аудио).Менюто за субтитри в плеера на TV-то е неактивно,не мога да избера и аудио поток.В този случай,как се пускат субтитрите,аудиото не ми е толкова важно.Прочетох доста неща в темата но нищо не ми помогна.Благодаря предварително.
    С външни субтитри.

7. Novice
    Тук е от
    Jun 2011

Вчера и на моя 40C650 ми излезе съобщението за ъпдейт.Преди това бях с 3006.2 сега го ъпдейтна до 3009 но няма проблем гледам PVR функцията си я има пак в менюто.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от Oric
    Здравей.Всички USB 2.5'' HDD са предвидени да работят със захранване от USB.Аз съм c WD 2.5'' 1TB и всичко е наред.Няма проблем с плейването на mkv,Blu-ray ( тв-то е UE40D8000).
    Колко големи филми ти тръгват ?

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от yoyo1
    Колко големи филми ти тръгват ?
    От mkv-та най-големия файл,който съм пускал е близо 20GB.От blu-ray близо 40GB.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Тук е от
    Nov 2010

Цената на Samsung 46" UE46D8000 в Плесио вече е 3598.80 лв а в ТМ и ТП е 4099лв

12. Тук е от
    May 2010

Здравейте и при изключено "автоматично обновяване" отново се появява съобщението за обновяване на фърмуера на 24ч.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от emanshev
    Цената на Samsung 46" UE46D8000 в Плесио вече е 3598.80 лв а в ТМ и ТП е 4099лв
    Това е цена на хартия , реално нямат в наличност.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,
    относно искането за нов ъпдейт на самсунг С650 който се появява на всеки 24 часа.Един приятел има 37С650 и след като е сложил новия ъпдейт му е изчезнала PVR-а.Някой има ли подобен проблем и дали може да се активира отново.
    Благодаря

16. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от tenev
    Здравейте,
    относно искането за нов ъпдейт на самсунг С650 който се появява на всеки 24 часа.Един приятел има 37С650 и след като е сложил новия ъпдейт му е изчезнала PVR-а.Някой има ли подобен проблем и дали може да се активира отново.
    Благодаря
    А защо го е сложил , като на хиляди места в нета пише ,че с този фърмуер 3009 ти се орязва сервизното меню и ти изчезва PVR-а ...

17. Novice
    Тук е от
    Jun 2011

Е добре де тогава как при мен след ъпдейта си има PVR.

18. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от joropl
    А защо го е сложил , като на хиляди места в нета пише ,че с този фърмуер 3009 ти се орязва сервизното меню и ти изчезва PVR-а ...
    Защо.....не чете човека форума....какво значение има.Въпроса е дали има и други пострадали от това.Аз имам 40С650 и утре някой от семейството ми ще го сложи и аз ще изгоря.Въпроса е дали може да се възстанови след това.

Цитат Първоначално публикувано от nikolay80
    Е добре де тогава как при мен след ъпдейта си има PVR.
    А ти с какъв телевизор си

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 98 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе