Първоначално публикувано от
zgk Господа, след дълги и неуспешни опити, най-после активирах PVR функцията на С650, при зареден фирмуер T- VALDEUS-3009.2, чрез показаната тук програма "ruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.13". Бих, искал да допълня, че не е необходимо да я активираш, когато ТВ-то работи в нормален р-м, а може и директно в Сервизното меню, както е указано в този форум. Единствено допълвам, че преди това изключвам всякаква интернет връзка /аз е получавам, чрез с Wi-Fi връзка на РС/ и браузъри. И, тогава, се получава всичко, много лесно, както е описано. А, тези от Самсунг, които трябва да подобряват функциите на ТВ-то с нов фирмуер, освен, че не го правят, а направо се стремят да заключат повече опции на купения от тяхната фирма ТВ /имам, чувството , че следят, тези форуми, и се стремят, да възпрепятстват всякъкви подобрения/, трябва да им се натрие носа. Затова, е необходимо, чрез, такива информационно компетентни форуми да им се покаже, че не трябва да са толкова меркантилни. Ако се и активира функцията Content Librarу на C650, още повече ще се изкефя.
ПП:Изказвам благодарност освен на форума и на dimitar64, за проявеното разбиране за проблема ми.