Страница 40 от 98 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Здравейте и от мен, изчетох почти всичко из форума за LED TV, спрял съм се на самсунг и заради плеяра и заради 2Д/3Д и дизайн.
    Бях се насочил към 37" UE37D6510, но като прочетох, че самсунг не произвеждат такъв диагонал матрица и се отказах, вместо да играя на тото.
    натъкнах се на това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-40D6510 ще свърши работа, но има ли уловка от към матриците, защото с по-голям диагонал, а е по-евтин от UE37D6510 с около 150 лв. а и го дават с 2 чифта очила?

АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕЩО ДА ПОДСКАЖЕ

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

При Самсунг уловката с матриците не е свързана с даден модел, а с конретни бройки, тоест от един модел може да има от 1 до 3 вида матрици за същия модел. 6510 може и да е със Samsung матрица, може и да е с ChiLin матрица. Има постове по въпроса в темата.

4. Тук е от
    Apr 2011

колеги помагайте имам проблем.имам SAMSUNG LE-40C750 и спирах тока от предпазителя да сменя един контакт и след като го включих не ми работят HDMI входовете на TV-то той беше изключен от дистанционното.моля за помощ

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Пробвай наново- изключи ТВ-то от контакта , изчакай и го включи в мрежата !

6. Тук е от
    Apr 2011

Оправи се.Благодаря!

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

И другият път изключвай всичко от щепсела!

8.  

9. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте,
    Имам следният проблем телевизора ми C650 е вързан с кабел към рутера и минава всички тестове на network. Когато вържа лаптопа с кабел към рутера се появява съобщение че намира device Samsung dtv dmr и въпреки че не открива драйвер имам връзка с телевизора и мога да разглеждам шернатите папки(компютъра е с vista). Проблема възниква когато се свържа с рутера безжично с лаптопа не ми излиза че открива device Samsung dtv dmr и съответно нямам връзка с телевизора, първоначално работеше и се притеснявам да не съм му дал неволно да не търси за този device. Ако някой има идея как да го подкарам ще съм благодарен.

10. Тук е от
    Oct 2009

За всички, които желаят да си пишат приложения за Samsung Smart TV е необходимо да се регистрират тук : http://www.samsungdforum.com/ . След това се изтегля Samsung TV App SDK. За съжаление или удоволствие приложенията се разработват на javascript, html и css.

11. Тук е от
    Aug 2011

някакви наблюдения как се справя 40D6510 с 3D картината спрямо други марки и модели в същия клас (1900лв) , че в този сайт пишат, че на се справя много добре:
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/index.php?s=samsung

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2004

Цитат Първоначално публикувано от kalpazanin
    някакви наблюдения как се справя 40D6510 с 3D картината спрямо други марки и модели в същия клас (1900лв) , че в този сайт пишат, че на се справя много добре:
    Откъде си? Ако си ми наблизо ела да видиш на 40D6530 как се гледа 3D. Аз съм от Видин.

13. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Господа, след дълги и неуспешни опити, най-после активирах PVR функцията на С650, при зареден фирмуер T- VALDEUS-3009.2, чрез показаната тук програма "ruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.13". Бих, искал да допълня, че не е необходимо да я активираш, когато ТВ-то работи в нормален р-м, а може и директно в Сервизното меню, както е указано в този форум. Единствено допълвам, че преди това изключвам всякаква интернет връзка /аз е получавам, чрез с Wi-Fi връзка на РС/ и браузъри. И, тогава, се получава всичко, много лесно, както е описано. А, тези от Самсунг, които трябва да подобряват функциите на ТВ-то с нов фирмуер, освен, че не го правят, а направо се стремят да заключат повече опции на купения от тяхната фирма ТВ /имам, чувството , че следят, тези форуми, и се стремят, да възпрепятстват всякъкви подобрения/, трябва да им се натрие носа. Затова, е необходимо, чрез, такива информационно компетентни форуми да им се покаже, че не трябва да са толкова меркантилни. Ако се и активира функцията Content Librarу на C650, още повече ще се изкефя.
    ПП:Изказвам благодарност освен на форума и на dimitar64, за проявеното разбиране за проблема ми.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от zgk
    Господа, след дълги и неуспешни опити, най-после активирах PVR функцията на С650, при зареден фирмуер T- VALDEUS-3009.2, чрез показаната тук програма "ruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.13". Бих, искал да допълня, че не е необходимо да я активираш, когато ТВ-то работи в нормален р-м, а може и директно в Сервизното меню, както е указано в този форум. Единствено допълвам, че преди това изключвам всякаква интернет връзка /аз е получавам, чрез с Wi-Fi връзка на РС/ и браузъри. И, тогава, се получава всичко, много лесно, както е описано. А, тези от Самсунг, които трябва да подобряват функциите на ТВ-то с нов фирмуер, освен, че не го правят, а направо се стремят да заключат повече опции на купения от тяхната фирма ТВ /имам, чувството , че следят, тези форуми, и се стремят, да възпрепятстват всякъкви подобрения/, трябва да им се натрие носа. Затова, е необходимо, чрез, такива информационно компетентни форуми да им се покаже, че не трябва да са толкова меркантилни. Ако се и активира функцията Content Librarу на C650, още повече ще се изкефя.
    ПП:Изказвам благодарност освен на форума и на dimitar64, за проявеното разбиране за проблема ми.
    Казваш, че си изключил интернета, за да се получи всичко лесно. Странно, защото при мен се получи всичко лесно с интернет чрез лан кабел и връзка с компа чрез рутер. Както и да е, важното е, че става и по най-различни начини. А каква е тази функция Content Librarу на C650?

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от dimitar64
    А каква е тази функция Content Librarу на C650?
    http://www.samsung.com/my/consumer/l...roduction.html

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kalpazanin
    Забелязва се мигане на картината /flikering/ при гледане на 3D, също така при по-дебели черни контури се виждат като леко назъбени линии. отиди в магазина и погледай 20 минути рекламният 3D клип.

Цитат Първоначално публикувано от zgk
    А, тези от Самсунг, които трябва да подобряват функциите на ТВ-то с нов фирмуер, освен, че не го правят, а направо се стремят да заключат повече опции на купения от тяхната фирма ТВ /имам, чувството , че следят, тези форуми, и се стремят, да възпрепятстват всякъкви подобрения/, трябва да им се натрие носа. Затова, е необходимо, чрез, такива информационно компетентни форуми да им се покаже, че не трябва да са толкова меркантилни. Ако се и активира функцията Content Librarу на C650, още повече ще се изкефя.
    Фирмуера не добавя нови екстри!! Само подобрява работата /синхронизира контролерите/ на съответният модел. Екстрите са различни във всяка серия ,за да има ясно разграничение между тях.

Предполагам че Христофор Петков на първата снимка http://computerworld.bg/35643_ot_sam..._v_3d_smart_tv
    и новият му колега http://www.smartsales.bg/Newsletter/w24/ четат форума и докладват на румънските си шефове. А румънските им шефове ,трупат точки за наша сметка тъй като в Румъния няма такъв форум...

Между другото звънах му,преди седмица и се разбрахме да му задам няколко въпроса на имейла му....но нищо ,гробно мълчание. Човека или не познава добре продуктите които продава или изпитва неприязън към форума

18. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,
    След, като активирах PVR функцията на С650 и тя си работи перфектно със запис с Timeshift, искам малко помощ относно следното:
    Или, когато ме няма в къщи, да направя запис на предаване в някой часови интервал. Н-р:
    Има има финал на тенис шампионат, футболен мач, или кръг от Формула 1, и тогава аз нямам възможност да пусна PVR или Timeshift, как бих могъл да настроя трите таймера, за запис по това време, а не само за вкл. и изкл. на ТВ-то. Прочетох набързо ръководството за потребители на С750, където има фабрично PVR, но и от там не разбрах, как става това, затова, ще ви бъда благодарен, ако тук някой знае как, ако е възможно.
    Навремето, имаше видеорекодери със запис на предавания, когато зрителя, го няма в къщи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 98 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе