Страница 20 от 98 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2009

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Като чета на 1 стр.обаче CMI матриците са с 10 bit, което е по-добре от 8 bit на Samsung. Разликата е споменавана сигурно многократно, ама да попитам все пак - какво му беше гадното на CMI ?
    Извинявай, но с Motion plus 100Hz e B650,a C650 е с CLEAR MOTION RATE - 200fps ???

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

По-малък зрителен ъгъл и по-лошо черно , поради използваната технология на изработка ! Това е основно !

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ами общо взето сам можеш да се увериш на място колко по-"тъпа" е картината на CMI панелите. Не преувеличавам въобще. AUO са относително близо, но CMI все едно е друг телевизор.

Искаш 10-битов със смотана картина или 8-битов с хубава картина?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от civica
    По-малък зрителен ъгъл и по-лошо черно , поради използваната технология на изработка ! Това е основно !
    Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Ами общо взето сам можеш да се увериш на място колко по-"тъпа" е картината на CMI панелите. Не преувеличавам въобще. AUO са относително близо, но CMI все едно е друг телевизор.

Искаш 10-битов със смотана картина или 8-битов с хубава картина?
    допреди 1 година за модели 2009 г матриците се подреждаха по картина така
    1. S-PVA Samsung
    2. S-MVA CMI
    3. A-MVA AUO

S-MVA имат малко по-голям зрителен ъгъл от A-MVA / контрастът е същият

6. Member
    Тук е от
    Feb 2008

От скорошните ми сравнения на място между C650 с AUO и Samsung панели, AUO общо взето може да се каже, че вадят идентична картина, само че не съвсем - едно на ръка наистина ъглите са по-свити (не фатално), но по същественото за мен е, че "черния им екран" "свети", просто не е същото черно като при Самсунг панелите, това при всякакви настройки.
    CMI съм сравнявал на 32C450 и 32C530 (и на двата модела поотделно, т.е. CMI vs Samsung на C450 и отделно CMI vs Samsung на C530) - картината е очевидно по-бледа, очевидно по-сиво черно и очевидно по-слаби ъгли. Толкова различно, че когато за първи път видях 32C450 със Самсунг панел, не можех да повярвам, че е същия телевизор. Съвсем видимо с най-просто око (като моето). При AUO спрямо Самсунг голямата ми забележка е "светещото черно" на AUO.

Факт е, че имат разновидности панелите на различните фирми и не съм проверявал точно коя версия са - само производителя.

7. Тук е от
    May 2011

Моля Ви, господа, какво е компетентното Ви мнение за SAMSUNG UE-40D5500. Почти нищо не намерих като оценки и мнения в Гугъл и Яндекс. Прочетох много неща за Samsung TV във Форума и ще Ви бъда много благодарен ако коментирате моят избор. Благодаря.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И как ще намериш мнения или оценки като модела е на пазара от началото на юни ! Иначе си има всичко необходимо за един модерен телевизор , но и ти не си казал за какво ще го ползваш и какво очакваш като функции , който са важни за теб !

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

хора помагайте, телевизора е LN32C550. след като му пуснах хотел мод my дадох clone tv to usb. до тук добре. активирах и функцията за запис и край. телевизора не намира канали. върнах през хотел мод - клон юсби то тв и нищо.
    направо се осрах.
    длна и медия плеъра работят.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Говоря без собствен опит, но май няма 5-та серия, на която може реално да се активира PVR. Връщаме се на 1-а страница. Рефлаш на стария фърмуер с цел спасяване?

Таблица в кои модели ,какво може да пуснете
    http://sourceforge.net/apps/mediawik...r_C_series_TVs
    На С530, С550 и С630/с M-Star процесор/ - не може да се пусне PVR
    Може на С630/с процесор valencia /, С650 ,C6000 и С6500

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

след фактори резет от сервизното меню нищо не стана. само му се резетна дата на покупка и предполагам часовете работа.
    почнаха на принципа: проба-грешка и установих, че се е променил параметъра за тунера?????? както и да е сега тръгна и тв се вижда.

13. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте имам проблем с TV SAMSUNG LE32B650T3WXXH.Проблема е следния - сканиране на цифровите канали , след което да кажем БТВ е на канал номер 20 .След "разходка" по каналите и връщане на канал 20 телевизора казва -"слаб или никакъв сигнал" и отива сам на канал 11 -БГ радио.След задаване на канал 20 -БТВ - си остава и си работи нормално - но понякога се изтрива сам 20 канал. Или пък другия момент подреждам ги канал 1 - БНТ ,канал 2 - БТВ ,канал 3- Нова ТВ след "разходка" по каналите се оказва , че първите тия канали не съществуват и започват от канал 4 - всичко това се случва само на цифровите канали .ТВ-то не е в режим -за магазин.Ако някой може нека помага .Благодаря Предварително !

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цифрова кабелна с външен операторски приемник или кам модул с карта на оператора в телевизора ?

16. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Цифрова кабелна с външен операторски приемник или кам модул с карта на оператора в телевизора ?
    Не на DVB-C т.е. с цифровия си тунер на телевизора - цифрова кабелна.Оператора е ВИДЕОСАТ Горна Оряховица .

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от Peci_lz
    Здравейте имам проблем с TV SAMSUNG LE32B650T3WXXH.Проблема е следния - сканиране на цифровите канали , след което да кажем БТВ е на канал номер 20 .След "разходка" по каналите и връщане на канал 20 телевизора казва -"слаб или никакъв сигнал" и отива сам на канал 11 -БГ радио.След задаване на канал 20 -БТВ - си остава и си работи нормално - но понякога се изтрива сам 20 канал. Или пък другия момент подреждам ги канал 1 - БНТ ,канал 2 - БТВ ,канал 3- Нова ТВ след "разходка" по каналите се оказва , че първите тия канали не съществуват и започват от канал 4 - всичко това се случва само на цифровите канали .ТВ-то не е в режим -за магазин.Ако някой може нека помага .Благодаря Предварително !
    Аз имах сходен момент след опит за разместване на каналите.След връщане на заводските настройки нещата дойдоха на място.

18. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от Oric
    Аз имах сходен момент след опит за разместване на каналите.След връщане на заводските настройки нещата дойдоха на място.
    И това правих за сега се задържа но не знам за колко време .Мисля ,че тия от кабеларката правят нещо но не знам от няколко дена е така .Незнам не искам да твърдя на според мен е от кабеларката .Случи и се следното нещо - изтрих всички радио канали . Каналите си ги подереждам и изведнъж се появява това БГ радио . на мястото на бнт на канал номер 1 . ще проследя но все пак ако някой нещо се сеща нека сподели

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 98 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе