Страница 29 от 98 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Интересно колегата botev4o как ще обясни въпросните "предимства" на EdgeLED технологията - ама това е по-различно от рекламните проспекти .И на всичкото отгоре ни пробутват въпросните модели ,които сигурно излизат доста по-евтино като производство ,на доста завишени цени.
    Какво пък отношение към проблема може да има един от милионите обикновени собственици на телевизори, колега? Просто е показана неравномерната подсветка на някаква дефектна бройка. Ясно е, че това е просто единичен случай и при всяка марка има малък процент брак. Не вярвам, че положението е такова при всички светодиодни модели на Samsung... :rolleyes: Неравномерни подсветки има и при телевизорите с живачни лампи (отново без значение марката), така че при покупката всичко опира до внимателен подбор на живо.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от joropl
    Защо като си пуснах през DLNA на телевизора С650 филма Avatar.Extended.Colectors.Edition.2010.720p.BluRay.x264.DTS-WiKi.torrent няма проблем с гледането , но субтитрите не ми ги изкарва , въпреки , че съм ги преименувал? Досега не съм имал такъв проблем да не ми излизат субтитирите...Плеъра ли не може да ги разпознае или има нещо друго?
    Колега, обръщам се към теб, защото ти ползваш DLNA. С PC Share Manager ли? Ако да, моля за помощ. И аз доскоро се радвах на тая функция, но изведнъж ми отказа - по-точно явява ми се на телевизора иконката за PC Share Manager, но като поискам възпроизвеждане на филм, или ми казва че връзката с устройството е прекъсната или пък дава иконката на филма, а като кликнана него, не тръгва, а се изключва PC Share Manager и казва, че връзката с устройството е прекъсната. Не мога да разбера какъв е проблемът. Осъществява се връзка и веднага след това се самоизключва. Благодаря предварително за помощта.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Поради това ,че често ме питат какви са разликите между отделните лед серии - съм ви написал обяснение с това какво е добавено във всяка по-горната серия

Основните разлики между сериите
    5000 100 Hz без Ultra Clear Panel , DVB-T/C
    6000 + 200 Hz със Ultra Clear Panel /+3D ,DVB-T/C/S2, PVR ,Skype и Web Browser от 6500 нагоре/
    7000 + 400 Hz + Micro Dimming + Room EQ (Auto Sound Calibration) + 5мм рамка + четирикрака стойка
    8000 + алуминиева рамка + опционално мулти тъч дистанционно
    9000 + изнесен в отделен корпус тунер и говорители + мулти тъч дистанционно в комплекта

дистанционното в 5700,6200,6300 е TM1050
    дистанционното в 6500,6510,6700 е TM1060
    дистанционното в 7000,8000,9000 е TM1180

Samsung UE46D5700 - 100 Hz с черна рамка на 5000 /широка/ + правоъгълна стойка
    Samsung UE46D6200 - 200 Hz с черна рамка на 5000 /широка/ + правоъгълна стойка
    Samsung UE46D6300 - 200 Hz, PVR с черна рамка на 5000 /широка/ + правоъгълна стойка
    Samsung UE46D6500 - 400 Hz,Web Browser, Skype, 2D/3D конвиртиране, PVR, черна рамка на 7000 + правоъгълна стойка
    Samsung UE46D6510 - 400 Hz,Web Browser, Skype, 2D/3D конвиртиране, PVR, бяла рамка на 7000 + правоъгълна стойка
    Samsung UE46D6700 - Micro Dimming, 400 Hz,Web Browser, Skype, 2D/3D конвиртиране, PVR, черна рамка на 7000 + четирикрака стойка

http://forums.cnet.com/samsung-forum...;samsung_links

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Здравейте колеги !след известно чудене си купих samsung 37C650 искам да го свържа с компютъра .Имайки предвид следното:"" Връзка с компютър-Aко свързвате компютър с D-SUB изход към телевизора с кабел VGA-VGA-задължително си вземете 15 пинов кабел-иначе компютъра не разпознава телевизора.
    Ако имате само DVI изход на компа изпалзвайте DVI-HDMI кабел .Възможно е да нямате звук-някои видеокарти не подържат звук по DVI. За да оправите проблема ви е нужен още един кабел 3,5мм жак - 2 чинча." ,как бихте ме посъветвали да бъде свързан ,като изхода от компа е --serial port ,audio out а на самсунга- Изводи
    HDMI Да
    HDMI портове 4 бр.
    Scart Да
    Scart портове 2 бр.
    PC Да -vga port
    Компонентен Да
    Композитен Да
    USB порт Да
    Ethernet Да
    Оптичен аудио изход Да,разстояние му двата уреда 3,5 метра

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По serial port няма как да стане. Най-вероятно го бъркаш с VGA/D-Sub изход. Имаш такъв вход на телевизора, просто ти трябва кабел VGA-VGA.
    Най-добре е да ползваш обаче DVI/HDMI свързване, дано имаш такъв изход на компютъра.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

[quote=lazarus18 ]
    По serial port няма как да стане. Най-вероятно го бъркаш с VGA/D-Sub изход. Имаш такъв вход на телевизора, просто ти трябва кабел VGA-VGA.
    Най-добре е да ползваш обаче DVI/HDMI свързване, дано имаш такъв изход на компютъра.
    =============================================================
    има само един изход-трапец със 5 дупки на дългата и 4 дупки на късата страна !!

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това не е добре ! Имаш модерен ТВ , а компа ти - не ! Варианти - ъпгрейд на компа или си купуваш външен HD плеър !

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Сега се разрових из гугъл и мисля че не е serial port, а pc com port ако се вярва на картинките .
    значи този порт е на компа но само за картина или и звук ? А на тв кой порт да използувам ?

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Няма да стане така ! Ако ти е възможно направи така , че да използваш предимно hdmi връзка !

12. Banned
    Тук е от
    Dec 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от getsata73
    Сега се разрових из гугъл и мисля че не е serial port, а pc com port ако се вярва на картинките .
    значи този порт е на компа но само за картина или и звук ? А на тв кой порт да използувам ?
    -ами кажи какъв ти е компа първо?
    -най елементарно казано , закачаш ТВ-то на мястото на което ти е закачен монитора на компа!Можеш да ползуваш кабела от монитора , ако е отделен или вземаш същият от магазина.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от Gentu
    -ами кажи какъв ти е компа първо?
    -най елементарно казано , закачаш ТВ-то на мястото на което ти е закачен монитора на компа!Можеш да ползуваш кабела от монитора , ако е отделен или вземаш същият от магазина.
    ====================================================================
    така ще стане ,но ми се щеше тв да е като 2-ри монитор и да не откачам и закачам кабели .

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И това може да стане , но няма да се разминеш без допълнително вложени средства ! Успех !

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    И това може да стане , но няма да се разминеш без допълнително вложени средства ! Успех !
    след работа ще мина през ''елкомп'' да видя какво ще измислим с тях !

След като си цитирал някого и желаеш да му отговориш, пиши отговора си след знака [ / quotе ] иначе става миш-маш.

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , нещо не ти се получават цитатите , но това не е важно !

Иначе не стана никак ясно компа ти какъв изход има , но предполагам VGA , и ти трябва VGA сплитер - нещо подобно - http://www.ebay.co.uk/itm/VGA-2-Dual...item4aa9b05b5d + самия VGA кабел - но това е само за видеото , за звука ти трябва отделен кабел !

18. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Бихте ли ми обяснили какво означава Room EQ (Auto Sound Calibration) в Samsung D7000

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 98 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе