Страница 41 от 98 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

Предполагам че Христофор Петков на първата снимка http://computerworld.bg/35643_ot_sam..._v_3d_smart_tv
    и новият му колега http://www.smartsales.bg/Newsletter/w24/ четат форума и докладват на румънските си шефове. А румънските им шефове ,трупат точки за наша сметка тъй като в Румъния няма такъв форум...

Между другото звънах му,преди седмица и се разбрахме да му задам няколко въпроса на имейла му....но нищо ,гробно мълчание. Човека или не познава добре продуктите които продава или изпитва неприязън към форума
    Ами нас малко трудно ще ни минат с рекламни материали ,където всичко е най-най и като му зададеш въпрос -защо ни цакате с матриците или защо сте надули цените на новите модели и т.н. -как да му е приятно.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от zgk
    Здравейте,
    След, като активирах PVR функцията на С650 и тя си работи перфектно със запис с Timeshift, искам малко помощ относно следното:
    Или, когато ме няма в къщи, да направя запис на предаване в някой часови интервал. Н-р:
    Има има финал на тенис шампионат, футболен мач, или кръг от Формула 1, и тогава аз нямам възможност да пусна PVR или Timeshift, как бих могъл да настроя трите таймера, за запис по това време, а не само за вкл. и изкл. на ТВ-то. Прочетох набързо ръководството за потребители на С750, където има фабрично PVR, но и от там не разбрах, как става това, затова, ще ви бъда благодарен, ако тук някой знае как, ако е възможно.
    Навремето, имаше видеорекодери със запис на предавания, когато зрителя, го няма в къщи.
    Можеш да правиш записи по зададен час в ТВ гайда - там са всички програми два три дни напред и можеш да програмираш запис или просто гледане на ТВ. Аз правя такива. Записът си върви, дори като не е включен ТВ.
    Апропо, твоят тунер колко програми хваща? Моят хващаше седем програми - БНТ, БТВ, БТВ Синема, Комеди, Екшън, Нова и Близу. Но днес не знам защо останаха само БНТ и Близу, другите пише че са с кодиран сигнал. Не зная каква е причината. Нищо не съм пипал по ТВ. Някой знае ли нещо по проблема?

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Ами нас малко трудно ще ни минат с рекламни материали ,където всичко е най-най и като му зададеш въпрос -защо ни цакате с матриците или защо сте надули цените на новите модели и т.н. -как да му е приятно.
    А не ви ли прави впечатление , че в темата за Самсунг в този форум ,от месеци се коментират само проблеми с мултимедията, интернет съдържанията и wifi на телевизорите ,а това обработка на сигнала , картина , калибрация , звук и прочее все "нищожни" и "ненужни" параметри за един телевизор се игнорират ? Ясно е , че маркетинга на марката работи отлично в посока на неща, които струват около 200лв.(приличен външен плеър), но матриците (какво беше това) може и от Сомалия да ги вземат .

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това е така , съгласен съм , но за това са виновни и рекламите - всеки иска най-модерните екстри , а не вижда най-важното , самия телевизор като такъв ! Аз лично си купих нисък клас ТВ / от подписа ми / , без екстри и съм супер доволен , особено на HD сигнал - имам около 25 HD програми по кабеларката - красота и DD звук !

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами нали ЛЕД е ВЪРХА -следователно и другите екстри са ВЪРХА -и аз това се опитвах няколко пъти да обясня ,че тв не го гледаш отстрани колко е тънък и красив ,а е важно това на екрана .Ама сега нали са модерни "облачни" технологии...

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

+1 ! Имаше един филм - " облачно с кюфтета " !

8.  

9. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от dimitar64
    Можеш да правиш записи по зададен час в ТВ гайда - там са всички програми два три дни напред и можеш да програмираш запис или просто гледане на ТВ. Аз правя такива. Записът си върви, дори като не е включен ТВ.
    Апропо, твоят тунер колко програми хваща? Моят хващаше седем програми - БНТ, БТВ, БТВ Синема, Комеди, Екшън, Нова и Близу. Но днес не знам защо останаха само БНТ и Близу, другите пише че са с кодиран сигнал. Не зная каква е причината. Нищо не съм пипал по ТВ. Някой знае ли нещо по проблема?
    Ами, аз съм на "Тракия кабел" в Ст. Загора, като използвам директно цифровия тунер на ТВ, без приемник, и без CI CARD, защото, още не са кодирани, и хващам около 110 цифрови програми с SD сигнал и около 5-6 с HD сигнал. Но, няма информация за програмите напред в ТВ гайда, освен за БНТ, БТВ, Нова, Диема, Диема 2 и ТВ 7. Затова, дали е възможно без тази инф-ция предоставена от каб. оператор, да направя запис по часови интервал /когато е съответното предаване/. Н-р: Няма инф-ция за програмата JSC Sports +9, в ТВ гайда за утре, но аз знам, че ще излъчват мача Барселона-Реал, в определен часови интервал, и как мога от днес да наглася утре да ми направи запис в този часови интервал.

10. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Някой притежател на SAMSUNG LE-46D550 да пише да ли има PVR?

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Ами, аз съм на "Тракия кабел" в Ст. Загора, като използвам директно цифровия тунер на ТВ, без приемник, и без CI CARD, защото, още не са кодирани, и хващам около 110 цифрови програми с SD сигнал и около 5-6 с HD сигнал. Но, няма информация за програмите напред в ТВ гайда, освен за БНТ, БТВ, Нова, Диема, Диема 2 и ТВ 7. Затова, дали е възможно без тази инф-ция предоставена от каб. оператор, да направя запис по часови интервал /когато е съответното предаване/. Н-р: Няма инф-ция за програмата JSC Sports +9, в ТВ гайда за утре, но аз знам, че ще излъчват мача Барселона-Реал, в определен часови интервал, и как мога от днес да наглася утре да ми направи запис в този часови интервал.
    На въпроса ти - не можеш. Да те питам с какъв модел телевизор си и имаш ли звук на всички програми - особенно на споменатата JSC Sports +9 ?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от juspar
    Някой притежател на SAMSUNG LE-46D550 да пише да ли има PVR?
    Няма.

13. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    На въпроса ти - не можеш. Да те питам с какъв модел телевизор си и имаш ли звук на всички програми - особенно на споменатата JSC Sports +9 ?
    Благодаря, това, ще ми спести екпериментирането с таймерите. Модела ми е LE40C650, и нямам никакъв проблем със звука и на осемте програми JSC Sports +1;+2;+3;+4;+6;+8;+9;+10/и всички други/, като езика на който предават е или английски, или арабски, понякога са заредени и двата. При това положение се говори на английски, защото втория за предпочитане език, съм го нагласил именно на него. Но, според, мен това зависи от излъчваната програма, и в следствие, препредаването и от каб. оператор, а не от ТВ. М/у, другото, при запис на PVR 10мин. са с обем 300MB, и ако сложа една прежалима флашка от 8GBt, записа ще е около 4,15ч., което идеално ме устройва за каквото и да е по дългосрочност предаване.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2011

Това, че няма инфо на гайда, е проблем на кабелния ти оператор. Но дори и да имаш инфо, а каналите не са от тунера на ТВ или не си с кам модул, пак няма да можеш да правиш запис. А на тези 115-116 програми можеш ли да правиш запис директно, не с програмиране? Ако да, значи действително са от тунера на ТВ. Ако не, на кои можеш да правеш запис?

16. Member
    Тук е от
    Apr 2010

днес забелязах че има нова екстра към "internet@tv" за С7000, "Explore 3D", което е обединено към Smart TV за по-новите серии на Samsung от 2011г., има трейлъри и кратки филмчета в 3D формат, които могат да се гледат с очилата. Похвално е че интегрират новите екстри към по-старите модели!

17. Тук е от
    Aug 2009

Добра новина за собствениците на Samsung в БГ: http://technews.bg/article-23153.html

18. Тук е от
    May 2006

Здравейте след много търсене и тестване на различни програми за редактиране списъка с канали за серия "D", най накрая намерих един работещ. Програмата е същата, която е за серии "C" - обявената за официална версия на Samsung (ChannelListPCEditor). Далсъм линка към страницата, а не към самия архив. Версията за разлика от другите работи перфектно и с канали на кирилица. Отваря и редактира както файлове от "C" така и от "D" сериите. Нека hristoslav2 да прецени кой от линковете да добави(на страницата или директно към файла) на първата страница, като може да обедини редакторите за съответните версии в един линк.

ПС: Извинявам се ако линка вече е даден, но прегледах на бързо само последните една, две страници.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 98 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе