Има НD канали 5-6 и цифровия приемник е с карта,но незнам дали предлагат кам модул,че иначе трябва да извадя 100-ина лв да си купувам,нали![]()
Има НD канали 5-6 и цифровия приемник е с карта,но незнам дали предлагат кам модул,че иначе трябва да извадя 100-ина лв да си купувам,нали![]()
Кам модул се купува макс.за 50лв и не е нужно да го вземеш от оператора ти !
Имам един свободен( в София) САМодул Conax Smit на горната цена , при интерес на "лични".Първоначално публикувано от civica
Води се Чехия и СловакияПървоначално публикувано от civica
Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.
http://ifirmy.cz/firma/005415-samsun...and-slovak-sro
В момента нямам фотоапарат, който снима на макро режим за да снимам, че на телевизора ми пише Made in Czech
Ще го имам впредвидПървоначално публикувано от nkd
Между другото картата на приемника ми е Griffin - ще може ли да се ползва с Conax-a?
НЕ ! Освен ако на някой не му се занимава с препрограмиране на модула , но си е играчка и не е за всеки !
Първоначално публикувано от civica
И тогава,какво правим?!?
Или нищо или си сменяш оперaтора с такъв , който кодира с Conax !
Като стана въпрос за цифровия тунер на ТВ, да попитам Христослав или някой друг има ли представа защо внезапно тунерът ми престана да приема няколко програми - БТВ - тата, Нова и Близу? Остана ми само БНТ. И само от БНТ мога да правя записи. Има ли други абонати на Близу от този форум, на които гореспоменатите програми вече да са с кодиран сигнал?Първоначално публикувано от hristoslav2
Кой тунер - кабелния или ефирния ?
Кабелният тунер престана да приема цифровите програми, а иначе всички останали програми чрез цифровия приемник на Близу са окей, но те не са дирeктно чрез тунера на ТВ Самсунг LE37C650Първоначално публикувано от civica
Карта на оператора имаш ли ?
Да, имам карта на БлизуПървоначално публикувано от civica
А кам модул ? Предполагам , че не , щом имаш операторски приемник ! Програмите са кодирани , а за картата ти трябва модул , ако искаш да разкараш декодера на оператора ! Картата Conax ли е ?
Ако имах кам модул, нямаше да ми трябват програми чрез тунера на телевизора, защото щях да си правя записите чрез кам модула. Въпросът е защо теи програми, които не бяха кодирани, вече са? И при другите ли е така. Интересно ми е другите телевизори по колко програми хващат тунерите им, като изключим кам модули и т.н.?Първоначално публикувано от civica