За това ще питаш оператора си !
Това не го разбрах ! Кам модула е само един вид преходник , в който се слага картата на оператора !Първоначално публикувано от dimitar64
За това ще питаш оператора си !
Това не го разбрах ! Кам модула е само един вид преходник , в който се слага картата на оператора !Първоначално публикувано от dimitar64
Картата на оператора я слагам в цифровия приемник на оператора Близу, който го дават безплатноПървоначално публикувано от civica
Слагаш я там , защото нямаш модул , който обикновено се продава от оператора ! Картата Conax ли е ?
Картата му е Conax, а от няколко дни Blizoo кодираха всичко освен Канал 1 и техния си канал.
Ето това е САМодула с който работи Близуу:Първоначално публикувано от dimitar64
http://shop.textalk.se/se/article.ph...17&art=1456264
Картата се поставя в модула и после заедно в CI слота на телевизора:
http://www.telebyn.se/Montering-Kort-samt-CA-modul.php
При това положение нямаш загуби от преобразуването цифров -аналогов-цифров сигнал и съответните кабелни загуби и работиш само с дистанционното на телевизора , Сет Топ Бокса на кабеларите отпада .
А и колегата nkd , продава такъв модул , изгодно !![]()
Преди, малко разбрах за едно неудобство, при запис чрез PVR. Или, докато правиш запис, не може да смениш канала, независимо дали си го пуснал с червения бутон, или си го програмирал, чрез ТВ гайда. Ако гледаш дадена програма и в това време се включи автоматично PVR, защото си го програмирал за този час в ТВ гайда, но на др. програма то се вкл. и програмата, където си задал за запис, и не може да я смениш. Или, ако го направиш, то излиза съобщение, че записа, ще спре. Изглежда това, не може да се настрои, да гледаш една програма и да правиш запис на друга-дали е само за Самсунг или за всички ТВ.
Здравейте. Днес бях в ТМ и разглеждах какво има и видях нещо което е малко нереално. Този Самсунг LE-70F96BDX струва 19999 лева. Някой би ли ми обяснил защо струва толкова , а картината му е отвратителна ?
Защото е модел на няколко години - първия local dimming ако не се лъжа.
Тогава беше топ технология и като размер. Сега е посредствен. Чака някой пълен профан с много пари да го вземе.
зависи от какво разстояние си го гледал този телевизор.Все пак става дума за 70 инчов модел, което идва да рече, че ако си бил на разстояние от около 2-3 метра да речем, е нормално да ти се стори "отвратителна" картината.Със сигурност ще се забележи и пикселизацията, а ако не е добър и сигнала, подаден към тв-то, вече комбинацията от тези факти води до това твое усещане. Друго обяснение нямам.Първоначално публикувано от progresive
На картата ми от Близу не пише Conax. Как да разбера, че ще се върже с модула на Conax?Първоначално публикувано от nkd
Става с питане при оператора / или от сайта им /, но почти съм сигурен / даже съм убеден на 100% / , че е Conax !![]()
На картата не пише нищо освен логото на Близу , но Близу работят само с криптиповка и модули на CONAX - 100% !!!!!Първоначално публикувано от dimitar64
Гледах го от около 6 метра , на рекламен диск на Самсунг и нещо не ме грабна. Благодаря че ме светнахте защо е толкова скъп.Първоначално публикувано от ta4ko
Здравейте! Имам от скоро Samsung 40c630, но през usb-то като пусна филм от флашка или hdd и се забелязва трептене на повечето сцени. Това нормално ли е? Свързах пс-то и тв-то с DVI - HDMI кабел и трептене няма на тв, но има на монитора ми, който също е Samsung. Когато изключих DVI - HDMI кабела и монитора спря да трепти. Това ме наведе на мисълта, че може нещо от включените неща в тв да си пречи с usb-то и изключих всичко, но отново има трептене. Играх си и с настройките но нищо не помага. Някакви идеи?