Добре дошъл в форума !![]()
На кое усб включваш харда и какъв е той - има ли си собствено захранване ?
Добре дошъл в форума !![]()
На кое усб включваш харда и какъв е той - има ли си собствено захранване ?
Благодаря! Здравей и на теб! Да, има си собствено захранване (в контакта е включен). Включвал съм го и на usb1, което е предназначеното за hdd, както и на другото. Харда е отнова на Samsung и е 2 тб. Имах опасения, че може да не го разпознае, като е толкова голям, но няма проблеми. Флашката ми е 16 гб на Silicon, ако има значение, а имам и една на Maxell - 4 гб, но трептенето го има и при тях. Само задето четох толкова много, кое вградено usb на тв чете "всичко". Ако ми трепти така няма да го използвам. А през кабел-а DVI - HDMI ми се струва леко бледа картината на тв и има по-малко възможни настройки... по нататък може да реша ако имам "излишни" пари дали да взема блу-рей или мултимедиен плеър.Първоначално публикувано от civica
При наличието на външен хард свързан с UE46D7000 , харда трябва ли да е видим за цялата WI FI мрежа ?
Правилно разсъждение ! Но аз блурея бих го отписал и остава мултимедиен плеър - по-доброто решение , докато ги има тракерите , поне !Първоначално публикувано от Film
![]()
Първоначално публикувано от civica
Ще ги има! Блурея не възпроизвежда ли по-добре картината и няма ли повече настройки за цветове и прочие... Все пак това трептене "нормално" ли е, когато се гледат филми от usb-то на телевизора? Не съм видял други хора да се оплакват с такъв проблем. Питам, защото ако е дефектен моя тв да го заменям за друг докато има време.
При мен няма трептене , но аз имам LG , а и ползвам външен медиен HD плеър ! Блурея си е блурей , настройките ги правиш от телевизора , от менюто му !
Може да се пробваш , но едва ли това е дефект за рекламация , но не мога да съм сигурен !
Това трептене не е нормално със сигурност,пробвай с рекламация!Първоначално публикувано от Film
Аз съм с UE40D6530 и нямам никакво трептене при гледане на филми от външен хард WD500GB 2,5".
Да не е нещо от настройки? С какви настройки на картината си?
Учудвам, се има трептене при гледане от флашка. На моя Самсунг 37С650 съм включил четири флашки едновреммено чрез хъби и образът на всички филмим е превъзходен. Според мен ТВ ти е за рекламация. Това си е явен дефект и то доста дразнещ Информирай по нататък за случая.Първоначално публикувано от Film
Направо рекламация!Попрочети предварително точките от Закона за защита на потребителя, които засягат рекламацията на потребителски стоки, за да си подготвен в магазина и да не се опитват да те връткат с разни лъжи.
пп: И внимавай да не ти пробутат употребяван телевизор в замяна, което е 99% гаранция за друг дефект или мостра с доста навъртени часове.![]()
Благодаря ви за качествените отговори на всички. Настройките съм ги бърникал всичките, но просто на някои сцени си личи това трептене и много дразни. Ами аз го взех този тв заради това, че usb-тата му четат "всичко" и ще е жалко да не ги използвам. Ще го върна. То в Техномаркет-а имаше 4-5 бройки, който бяха с тиксо, но всичките бяха отваряни. Този изглеждане най-запазен и нямаше никакви драскотини и следи от прах по ъглите. Матрицата му е от хубавите и няма неравномерна посветка. Само се надявам се да не попадна на по-лош като го сменя. Сега ще ги видя тези неща за рекламация-та. Благодаря ви още веднъж!
Здравейте ,
искам да попитам нещо.Мой роднина скоро си купи "LG 42lv5500" тук в Пловдив беше на Булсатком и съответно с техен приемник,но се премести в София и вчера ми се похвали ,че без да закупува модул и карта "Conax" , просто е бутнал коаксиалния кабел в телевизора и задал да сканира , и е намерил приблизително 120-140 канала, като между тях и HD канали и всички български ,които кабелният му оператор предлага.По негови думи сигнала не бил цифров а аналогов ( в смисъл не е плащал за цифрова телевизия до сега и не е гледал със set top box.Питането ми е ,дали е възможно това (приемане без conax модул и карта)или просто той си мисли ,че това са канали предавани с цифров сигнал?![]()
Първо не виждам ,защо задаваш този въпрос в темата на Самсунг. Все пак , при положение че кабелния оператор не си е кодирал цифровите канали е възможно да ги хване без модули и карти . На кой оператор се е "боднал" ? Мисля че до скоро СКК не бяха кодирани .
Съжалявам ,че зададох въпроса си тук , но тъй като съм на тема Samsung и закупуването му е почти факт,писах тук.В сучая не е важна марката на телевизора ,интересно ми беше дали е възможно всичко за което попитах,тъй като вчера бях готов да споря цял ден ,че това е невъзможно,но.....винаги има неща които човек не знае и може да научи или ако не го е срам да попита...![]()
Един въпрос.
Намерих Samsung LE-46C630 неразпечатван. Обаче е с AA матрица (MVA), а не SQ (S-IPS) и се чудя дали си заслужава да го взема? Цената много ме изкушава (1400 лв. за 46 инчов LCD).
Другата оферта е LE-46C750, който е с SQ, но там цената е с почти 500 лв. нагоре.
Съвет?