Страница 60 от 98 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от tatoo
    Мога ли да плейна 3Д видео от хард диска. Защото ми казаха в ТМ че можело само от 3Д плеара им който струва около 300лв а през USB не ставало? Вярно ли е това
    Можеш да пуснеш 3D от хард без проблем.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

например аз му занесох това на хдд
    https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=261072&hit=1 (извинявам се ако не може да се дават линкове от замунда изтриите го). И го пусна разделено на 2 филмчето и той каза ето виждаш ли не я смесва картината, нямало някакъв конвентор ли незнам си какво. На 40д6510 го пусна. Има ли някаква особеност?

4. Member
    Тук е от
    Jan 2007

А бе виждам как искат да си отнесеш и BluRay плеър,но вярвай ми няма проблем пускането на 3D през USB порта.Следващия път като отидеш му кажи да натисне бутончето(3D) долу в дясно и да събере двете картинки.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Днес след дълго избиране взех Samsung 40D6510 от промоцията на ТМ. Казаха ми че много трудно вече се намирало запечатани бройки и че имало една в Търново и днес я докараха. Не искаха да влезнем в сервизното меню да видя дали наистина е нов. Отвориха кашона пред мен и ми показаха че било с оригиналната запечатка (спокойно може да са ме излагали). Поне ми дадоха да си го тествам с каквото искам. Друг проблем който излезе беше с 3Д очилата. В кашона на ТВ-то имаше 2 бр от 3100 очилата на самсунг (тези с батерията където се сменя) в сайта им обаче ако сте забелязали промоцията с 4 вида различни очила 3300 (бели и черни) ... и още едни. И аз им казах още като го заявих че искам да е с 2х 3300, обаче сега като дойде с тези се запънаха и не искаха да ми търсят от другите, добре че едното момче ми беше познат и с 30 телефонни обаждания до Сф след 1 час ми предложиха да ми дадат тези 2 чифта от комплекта и един бр 3300 за втора бройка ако искам трябва да си платя, съгласих се на един допълнителен брой (поне ще имам 3 бр). Пълен фарс, след като са обявили едно в промоцията трябва да си го изпълняват.
    Първо като се прибрах проверих матрицата от сервизното меню, както е описано на първа страница.

Словашки е ТВ, отзад пише Версия: 02
    това е снимка от сервизното меню

[img width=450 height=600]http://img833.imageshack.us/img833/6084/21092011226.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Да разбирам ли че това 40A1UF7E е модела на матрицата и А означава Самсунг:

A - Vendor /производител/

A - Samsung
    D - Chimei Innolux http://www.chimei-innolux.com/opencm...ml?__locale=en
    L - AU Optronics http://www.auo.com/?sn=101&lang=en-US
    I - Chunghwa Picture Tube http://www.cptt.com.tw/
    Р - Chilin http://www.chilinsolutions.com/
    Н - Sharp

Друго което исках да видя е колко часа е работил. е това не можах да го направя. Първо до колкото разбирам трябва да го дам на ХОТЕЛ МОД като набера MUTE-1-1-9-Enter. Като го направя ми излиза Hospitality mode, хотел мод няма, правя го това на ON. Спирам го, пускам го с INFO-MENU-MUTE-POWER -> SVC подменю и това Panel Display Time го пак го няма?? Къде бъркам???

Като го поразцъкам малко ще дам още инфо.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

tatoo честитоза придобивката
    Правилно си разчел за матрицата.

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Айде честито и много безаварийни години!
    Как е 3Д-то, днес погледах на един точно в ТМ и нещо не можа да ме грабне, мътен малко образа ми беше, може би защото беше плазма ....

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Интересно, но какво да разбирам, че е видно ако гледам в моя случай 46 инчов ЛСД на 2,5 м ...?

11. Novice
    Тук е от
    Mar 2011

Здравейте,
    опитвам се да подпомогна мой близък в използване на повечето екстри от ТВ Самсунг 40" С 650 /купен преди шест месеца с Ваша помощ/.
    Не мога да активирам възпроизвеждането на DivX филми, съгласно първа страница на темата. Не откривам регистрационен код в менюто на ТВ, та си мислех, възможно ли е да е регистриран, активиран и т.н. Ако не е така, губя ли нещо от фунционалността на вградения плеър ?
    Благодаря

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Това е за услуга DivX video-on-demand, няма нищо общо с плейъра му и въобще не те/го вълнува.

Do I need register DivX Mobile Player?

No. You should register DMP if and only if you use the DivX VOD service.

What is DivX VOD?

The Video On Demand service offers videos for sale through various on-line partners. DivX VOD titles will only play on a registered DivX device. For more information, see http://vod.divx.com/

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

По погрешка съм писъл в темата за плазма,ако може модераторите да изтрият поста ми оттам.Не мога да открия бутон "стоп картина" на моя Samsung C650,ако някой помогне ще се радвам.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    София

Средната колонка бутони, втория отдолу нагоре. Пауза му се вика. Но за целта трябва да си активирал PVR и да си свързал нещо за записване - флашка или хард.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Туко що си взех 40" D6000 много добре.Утивам да чета сега, как се вързва ПЦ към ТВ ? и какво може да се прави?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Честито kocetoMR ,а защо не си взе http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d5500

18. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Защото имат малка ценова разлика а ми се гледаше 3Д а и D6000 ми се струва с добра картината.Малко са кофти D серията на аналогов сигнал иначе моя на филми от торентите през флашка е идеален.
    Това DNLA е голама работа шарваш си папките от компа към тв-то и може да си гледаш и слушаш на воля.Истеглих си AllShare от саина на самсунг и стана,даже като си шарниш конекцията и нета ти трагва.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 60 от 98 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе