Страница 56 от 98 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

В сервизното меню на моделите 2011 по същи начин ли се влиза както при 2010 (както е написано на първа страница)?

2.  

3. Тук е от
    Oct 2009

За UE-40D6000 в сервизното меню се влиза, както е указано на първа страница

Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление INFO-MENU-MUTE-POWER

4. Тук е от
    Mar 2007

Малко помощ ако може , телевизора е 32c650. Активирах му Pvr функцията , но явно съм бутнал и нещо друго но сега 100hz не ми работят , като пусна на демо няма никаква разлика между двете половини и текста е еднакъв, а и новела ефекта го няма вече. Не че го ползвам за филми но за спорт върши хубава работа.
    Ако може някой да ми постне снимки на сервизното меню и най вече на разширените настройки.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

на клиповете нали се виждат! /само не пипай позицииите за модел и тип панел/

https://www.youtube.com/watch?v=jtZfmjUuN1M#ws

https://www.youtube.com/watch?v=WQZylco1EH8#ws

6. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    widgetFullBrowser_1._091.zip за С серия
    http://bt.loraart.ru/login.php?redir...hp&p=2588#2588

......
    Става ли за PDP 50C7000?
    А и как се инсталира този архив?

7. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Това съм го пропуснал...сори за което.
    От няколко месеца насам не съм посещавал този форум и съм позабравил някои неща, които съм чел, а и модела е стар и вече не ми е приоритет в търсенето на инфо.
    Здравейте,
    На В650 няма никакъв проблем чрез PVR+ да се записва през Samba - рутер - лаптоп. Не съм се занимавал освен тестово и един път по предназначение. Бях писал за настройките на програмата и начина на инсталиране и ако искате ще се поразровя.
    Успех

8.  

9. Тук е от
    Mar 2007

на клиповете нали се виждат! /само не пипай позицииите за модел и тип панел/
    За съжаление всичко е така но пак неработи , няма ли начин да ресетна до заводски настройки целия софт на телевизора? Ресетвах го от менюто на телевизора и от сервизното но пак няма полза.
    Дайте някоя идея , има ли начин да кача някой стар фърм , защото аз не видях такъв.

А ако съм ги разбутвал преди тия позиций може ли да съм бъгнал телевизора и сега дори и да са на правилните пак да немже да се оправи?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Нито едно от предложенията, които си дал няма да върне промените в сервизното меню.
    В поста за сервизното меню, има предупреждение да си записвате всяка една промяна която правите там.
    Опитай се да си спомниш какво си променял. Кои позиции?

11. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Прав е hristoslav2. Да, знаете, колко проблеми съм си спестил, със запомнянето на всяка промяна в СМ, защото по едно време ТВ блокира, при едни мои настройки в СМ, и ако не бях ги запомнил .
    Но, не затова пиша сега, а за следния проблем, който искам да реша.
    Имам медиа плеар CAPTIVA с вграден НDD 1TB 3,5inc SATAІІ, който го използвам само като НDD с USB изхода към ТВ. Запълнен е около 200МВ с филми, музика , снимки и най-различни данни.
    След като активирах PVR функцията на ТВ/С650/, искам да го използвам за запис от DTV, но форматирането, което прави ТВ за това ми прецаква целия хард.
    Та, въпроса ми е: Може ли да отделя около 200МВ от този хард диск за PVR функцията, а другите 800МВ да си останат за формат Fat32 или NTFS, и как може да стане това? ТВ да вижда само тези 200МВ, за неговото си форматиране
    Благодаря предварително!

12. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

На D серията къде може да се види колко е заетата памет? Нали постоянно се свалят разни приложения и не мога да разбера колко памет остава. И друго, от компютъра имам пинг към ТВ-то, но не мога да го "видя", както това се случва с плейърите, тоя номер как става?
    Благодаря!

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Здравейте, взех си TV SAMSUNG LE22D450G1W и вързах към него външни колонки като взех звука от SCART буксата (1,3 и 4пин). Оказа се, че има звук само когато е от TV тунера(аналогов и цифров ефирен ползвам), а когато е от вградения медия плеара звук няма на SCARTA. Качих новия firmware и незнам да ли може от него да се е получило да няма на SCARTA звук, че в многото опити не помня да ли тествах системата за звук през SCARTA от вградения медия плеара при оригиналния firmware. Някой има ли идея как да изкарам звук изключвайки оптические изход и слушалките които прекъсват звука на TV-то.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , това е съвсем в реда на нещата !
    Няма други варианти ! Или поне такива , които да си заслужават ръчкането !

16. Тук е от
    Feb 2011

Свързах телевизора с компа посредством dlna сървър,и си инсталирах Хоум медия сървър всичко е ОК, филмите по 3,4 гигабайта вървят добре но пуснах един 23гб и се забелязва леко насичане.На какво се дължи това? Телевизорът е Самсунг LE32D550.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hanks
    Свързах телевизора с компа посредством dlna сървър,и си инсталирах Хоум медия сървър всичко е ОК, филмите по 3,4 гигабайта вървят добре но пуснах един 23гб и се забелязва леко насичане.На какво се дължи това? Телевизорът е Самсунг LE32D550.
    Въпросът ти е за тази тема
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46043.0.html

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Цитат Първоначално публикувано от zgk
    Имам медиа плеар CAPTIVA с вграден НDD 1TB 3,5inc SATAІІ, който го използвам само като НDD с USB изхода към ТВ. Запълнен е около 200МВ с филми, музика , снимки и най-различни данни.
    След като активирах PVR функцията на ТВ/С650/, искам да го използвам за запис от DTV, но форматирането, което прави ТВ за това ми прецаква целия хард.
    Та, въпроса ми е: Може ли да отделя около 200МВ от този хард диск за PVR функцията, а другите 800МВ да си останат за формат Fat32 или NTFS, и как може да стане това? ТВ да вижда само тези 200МВ, за неговото си форматиране
    Благодаря предварително!
    Направил съм същото, но в по-малки размери. ТВ-40С650 с активирана PVR, HDD-500GB - 2.5'. Предварително съм си разцепил диска на 100 + 400. Когато го свързах към ТВ-то му казах да си форматира 100-тицата по неговия си начин, а 400-те съм форматирал на NTFS и там са музиката и филмите. Когато го свържа към РС-се вижда само 400-те. Единствения проблем, макар и маловажен, е че на ТВ-то и двата дяла се изписват по един и същ начин (ХХХХХХХ1 и ХХХХХХ2).
    Преди дни стигнах и по-далеч, когато направих на същия диск място за хакващата флашка с която се отваря достъп до телевизора чрез ТЕЛНЕТ. Предполагам, че и с 3.5' диск ще стане по същия начин.
    Успех

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 56 от 98 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе