Страница 58 от 98 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2007

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Изключихте ли и нета?

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Jun 2011

Пробвах да изключа и нета нямаше резултат.След това го изключих за по дълго от контакта около 10-15 минути е сега работи .Дано да е за дълго :rolleyes:.

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от nikdel
    Изключихте ли и нета?
    Мамка му, оправи се, .... почти, ама така се уплаших, извадих си даже гаранционната карта, извадих всички кабели и после ги набучих един по един като гасях телевизора преди всеки(слушалки, hdmi, оптичен за ресийвъра, ЛАН до рутера), последен оставих ЛАН кабела за нета с рутера, оказа се че той е проблема, включа ли го пак се получава същия проблем, даже не може да разкодира с КАМ модула и ми дава "кодиран сигнал", след като го дръпна след 10-тина секунди всичко се правя, давайте съвет, какво да направя по въпроса, за сервиз ли е?

п.п. Изчаках малко, рестартирах компа и рутера, изключих нета от рутера и пробвах само с ЛАН-а до компютъра, плейна си филмите, после се престраших, пуснах и интернета, нямаше промяна, работеше стабилно, влязох в нета през телевизора и веднага ми се актуализира услугата internet@tv, коментирайте моля какво беше това чудо на чудесата, да не би нещо Близу-то да са ми пуснали по кабела?

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    София

Хахаха, и аз снощи като се прибрах от работа изтръпнах. LE40C650 започна едно рестартиранееее - побелях. Първо махнах флашката, дето ми монтира NFS - без резултат. Като извадих LAN кабела се оправи. Има нещо гнило в цялата работа. Не може да е съвпадение да ни се случи по едно и също време. Да не е пък нещо от рутера - моя е Netgear.
    Ааа, и ТВ-то е хакнато през хотел режима. Firmware T-VALDEUC 3007.1

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Махнете от менюто автоматичния ъпдейт и обновяване на каналите, явно е влезнала някаква объркваща информация или нов ъпдейт . Всички на Близууу ли сте и в кой град ?

7. ozz
    ozz е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Mar 2011

И при мен се получи така 40c650. Близу Разград.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    София

Атоматичния ъпдейт съм го махнал, но за обновяване на каналите не съм срещал опция. Ще се разровя. Иначе - Близу София.

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Близу Пловдив, не съм махал автоматичните обновявания, ама да взема да им се обадя да им тегля едни майни ако сме сигурни че е от тях, с Д-линк 300 рутер съм, но като се замисля възможно е да е от самия ъпдейт ..... знам ли, Христослав да даде мнение ако предполага нещо.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

От AVforums:
    Our Samsung LE40C654 today started rebooting itself over and over. It's only 7 months old.
    Phoned Comet who have apparently had zillions of these today. We've got it permanently wired to the Internet. It has been sent a firmware update by Samsung which has turned out to be, basically, cobblers.
    The affected version is T-VALDEUC-3009.2
    (You can find this out via: Menu > Self Diagnosis > Right Arrow 3 times > Answer "Yes" to the picture question)

There is a download on the Samsung site of 3010.1 firmware, but we can't get this to load off a USB stick. However, Comet are sending us one in the post anyway.

To stop the perpetual rebooting, pull the Internet plug out. So currently we're still on 3009.2, but at least it's now staying on.
    Най-вероятният проблем е, че са пуснали грешен фърмуер. Би трябвало проблема да е решен бързо като критичен, тоест новия фърм да е вече нормален.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Първото, което ми дойде наум докато четях първите постове с оплаквания, е проблем с тока по кабелната или интернет мража. След всичко прочетено, излиза че проблема е в пуснатият фирмуер за ъпгрейд. Засега изчакайте и не качвайте новата версия, докато не се появи потвърждение във форумите, че няма проблеми с тази версия.

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Първото, което ми дойде наум докато четях първите постове с оплаквания, е проблем с тока по кабелната или интернет мража. След всичко прочетено, излиза че проблема е в пуснатият фирмуер за ъпгрейд. Засега изчакайте и не качвайте новата версия, докато не се появи потвърждение във форумите, че няма проблеми с тази версия.
    За съжаление вече се ъпдейтна телевизора. ....

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от jiktak
    За съжаление вече се ъпдейтна телевизора. ....
    Тогава пиши дали си забелязал някакви промени в работата на телевизора. Понякога орязват нещо.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Тогава пиши дали си забелязал някакви промени в работата на телевизора. Понякога орязват нещо.
    За момента не съм забелязал някакви промени, осен че ми смени езика на английски, не съм се ровил много, но за сега телевизора си работи стабилно, ако забележа нещо необичайно ще пиша, актуалния е: 2011/05/03_003009

17. Member
    Тук е от
    Aug 2005

промо цена на 46D8000-2999 лв.
    http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-46d8000

И забележете отдолу как са сметнати пакетните цени

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Същото в Технополис е значително по-изгодно
    3D Телевизор SAMSUNG UE-46C8000 - 2799 лв
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-46C8000

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 98 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе