Изключихте ли и нета?
Изключихте ли и нета?
Пробвах да изключа и нета нямаше резултат.След това го изключих за по дълго от контакта около 10-15 минути е сега работи.Дано да е за дълго :rolleyes:.
Мамка му, оправи се, .... почти, ама така се уплаших, извадих си даже гаранционната карта, извадих всички кабели и после ги набучих един по един като гасях телевизора преди всеки(слушалки, hdmi, оптичен за ресийвъра, ЛАН до рутера), последен оставих ЛАН кабела за нета с рутера, оказа се че той е проблема, включа ли го пак се получава същия проблем, даже не може да разкодира с КАМ модула и ми дава "кодиран сигнал", след като го дръпна след 10-тина секунди всичко се правя, давайте съвет, какво да направя по въпроса, за сервиз ли е?Първоначално публикувано от nikdel
п.п. Изчаках малко, рестартирах компа и рутера, изключих нета от рутера и пробвах само с ЛАН-а до компютъра, плейна си филмите, после се престраших, пуснах и интернета, нямаше промяна, работеше стабилно, влязох в нета през телевизора и веднага ми се актуализира услугата internet@tv, коментирайте моля какво беше това чудо на чудесата, да не би нещо Близу-то да са ми пуснали по кабела?
Хахаха, и аз снощи като се прибрах от работа изтръпнах. LE40C650 започна едно рестартиранееее - побелях. Първо махнах флашката, дето ми монтира NFS - без резултат. Като извадих LAN кабела се оправи. Има нещо гнило в цялата работа. Не може да е съвпадение да ни се случи по едно и също време. Да не е пък нещо от рутера - моя е Netgear.
Ааа, и ТВ-то е хакнато през хотел режима. Firmware T-VALDEUC 3007.1
Махнете от менюто автоматичния ъпдейт и обновяване на каналите, явно е влезнала някаква объркваща информация или нов ъпдейт . Всички на Близууу ли сте и в кой град ?
И при мен се получи така 40c650. Близу Разград.
Атоматичния ъпдейт съм го махнал, но за обновяване на каналите не съм срещал опция. Ще се разровя. Иначе - Близу София.
Близу Пловдив, не съм махал автоматичните обновявания, ама да взема да им се обадя да им тегля едни майни ако сме сигурни че е от тях, с Д-линк 300 рутер съм, но като се замисля възможно е да е от самия ъпдейт ..... знам ли, Христослав да даде мнение ако предполага нещо.
От AVforums:
Най-вероятният проблем е, че са пуснали грешен фърмуер. Би трябвало проблема да е решен бързо като критичен, тоест новия фърм да е вече нормален.Our Samsung LE40C654 today started rebooting itself over and over. It's only 7 months old.
Phoned Comet who have apparently had zillions of these today. We've got it permanently wired to the Internet. It has been sent a firmware update by Samsung which has turned out to be, basically, cobblers.
The affected version is T-VALDEUC-3009.2
(You can find this out via: Menu > Self Diagnosis > Right Arrow 3 times > Answer "Yes" to the picture question)
There is a download on the Samsung site of 3010.1 firmware, but we can't get this to load off a USB stick. However, Comet are sending us one in the post anyway.
To stop the perpetual rebooting, pull the Internet plug out. So currently we're still on 3009.2, but at least it's now staying on.
Първото, което ми дойде наум докато четях първите постове с оплаквания, е проблем с тока по кабелната или интернет мража. След всичко прочетено, излиза че проблема е в пуснатият фирмуер за ъпгрейд. Засега изчакайте и не качвайте новата версия, докато не се появи потвърждение във форумите, че няма проблеми с тази версия.
За съжаление вече се ъпдейтна телевизора. ....Първоначално публикувано от hristoslav2
Тогава пиши дали си забелязал някакви промени в работата на телевизора. Понякога орязват нещо.Първоначално публикувано от jiktak
За момента не съм забелязал някакви промени, осен че ми смени езика на английски, не съм се ровил много, но за сега телевизора си работи стабилно, ако забележа нещо необичайно ще пиша, актуалния е: 2011/05/03_003009Първоначално публикувано от hristoslav2
промо цена на 46D8000-2999 лв.
http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-46d8000
И забележете отдолу как са сметнати пакетните цени![]()
Същото в Технополис е значително по-изгодно
3D Телевизор SAMSUNG UE-46C8000 - 2799 лв
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-46C8000