Страница 71 от 98 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Антивирусната програма и защитната стена играят ли някаква роля в цялата работа?

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от botev4o
    Антивирусната програма и защитната стена играят ли някаква роля в цялата работа?
    не

4. Тук е от
    Mar 2007

При мен , както съм казал по-горе, файловете споделени от усб-то на рутера чрез медиа сървъра се отварят от медиа плеъра на лаптопа и от бъзплеъра , който ми е на телефона(айфон3гс). Само телевизора ги вижда не не ги отваря. Тези който са на лаптопа шернати с самсунг мениджъра се отварят от телевизора , но същите файлове сложени на юсб-то на рутера не се отварят.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2010

=> проблема е в рутера !

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Някой пускал ли е 3D субтитри от вградения плеер на телевизора.
    Въобще има ли такава опция?(да чете 3Д субтитри)

7. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    => проблема е в рутера !
    Ако проблема беше в рутера, другите устройства нямаше да пускат файловете. Не може телефона да ги пуска а телевизора не.
    Проблема е телевизора и в dlna, но незнам още как да го оправим.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2011

А дали, ако се зададе друга държава, проблемът ще се реши? Може DLNA-то да се заключва при определени държави...

10. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от mmmatev
    Някой пускал ли е 3D субтитри от вградения плеер на телевизора.
    Въобще има ли такава опция?(да чете 3Д субтитри)
    Сложи обикновенни субтитри с тях става. И аз не можах да пусна 3D субтитри (на външен плеер ASUS тръгват).

11. Novice
    Тук е от
    Oct 2011

Привет на всичкил.Отдавна следя форума особено преди да реша какво TV да си взема.А сега на въпроса,TV-то е Samsung B650 направил съм UPGRADE FIRMWARE от 2004 на 2005,качил съм и някой приложения от SamyGO.До тук всичко добре но вчера при опит да инсталирам WiFi drivers/SamyGO забелязах че при натискане на ENTER в Content library/Управление съдържание/USB не ми излиза меню/възпроизвеждане или изтриване на избрания елемент,и още в Media Play не ми излиза като възможност да избера TV като устройство за възпроизвеждане,иначе инсталираното в Content library си работи нормално с изключение на това че не мога да добавям и изтривам и нямам достъп до снимките които съм качил в паметта на TV-то.Върнах FIRMWARE 2004 промяна няма,от сервизното меню направих Factory Reset промяна няма освен връщането на куп настройки.Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно да помага.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Какво Ви е мнението за SAMSUNG 46D6500 и това ли е най-оптималния модел цена/качество към момента?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от rostim
    Сложи обикновенни субтитри с тях става. И аз не можах да пусна 3D субтитри (на външен плеер ASUS тръгват).
    С обикновени знам, че става, но исках 3D.И след като не става с вградения плеер, ще трябва да се вграждат субтитрите в филма, което пък исках да го избегна.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Figarooo
    Привет на всичкил.Отдавна следя форума особено преди да реша какво TV да си взема.А сега на въпроса,TV-то е Samsung B650 направил съм UPGRADE FIRMWARE от 2004 на 2005,качил съм и някой приложения от SamyGO.До тук всичко добре но вчера при опит да инсталирам WiFi drivers/SamyGO забелязах че при натискане на ENTER в Content library/Управление съдържание/USB не ми излиза меню/възпроизвеждане или изтриване на избрания елемент,и още в Media Play не ми излиза като възможност да избера TV като устройство за възпроизвеждане,иначе инсталираното в Content library си работи нормално с изключение на това че не мога да добавям и изтривам и нямам достъп до снимките които съм качил в паметта на TV-то.Върнах FIRMWARE 2004 промяна няма,от сервизното меню направих Factory Reset промяна няма освен връщането на куп настройки.Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно да помага.
    Figarooo
    Потърси колегата besny - той може да ти помогне по въпроса, не е отказвал никому
    https://forum.setcombg.com/index.php...rofile;u=24301

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Господари на ефира направо, ще ме уморят от смях...
    Ето така телевизор "става" FullHD 3D - просто ти трябва стикер от ТЮФ Райнланд (паднаха ми в очите ТЮФ):
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Някой има ли настройки на калибриран Samsung 40D5500, че оригиналните нещо са много "цветни", особено лицата на хората.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Може да се пробваш с това, от Дейвид Макензи, който е правил теста за HDTVtest.co.uk:

http://www.facebook.com/photo.php?fb..._fb_noscript=1

Освен това искам да те замоля за нещо, ако фърмуера още не си го ъпдейтнал. Мисълта ми е, че хората казват, че с новите фърмуери се забелязвало подобрение в картината, тъй като със старите имало някакъв бъг, при който Noise Reduction винаги работело на максимум, въпреки че е изключено от менюто. Та, ако си с фърмуер по-стар от T-MST5DEUC-1018.0, може ако ти се занимава да тестваш дали нормално работи Noise Reduction, и дали с ъпдейт до 1018 проблема се решава (ако има такъв).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 71 от 98 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе