Антивирусната програма и защитната стена играят ли някаква роля в цялата работа?![]()
Антивирусната програма и защитната стена играят ли някаква роля в цялата работа?![]()
неПървоначално публикувано от botev4o
При мен , както съм казал по-горе, файловете споделени от усб-то на рутера чрез медиа сървъра се отварят от медиа плеъра на лаптопа и от бъзплеъра , който ми е на телефона(айфон3гс). Само телевизора ги вижда не не ги отваря. Тези който са на лаптопа шернати с самсунг мениджъра се отварят от телевизора , но същите файлове сложени на юсб-то на рутера не се отварят.
=> проблема е в рутера !
Някой пускал ли е 3D субтитри от вградения плеер на телевизора.
Въобще има ли такава опция?(да чете 3Д субтитри)
Ако проблема беше в рутера, другите устройства нямаше да пускат файловете. Не може телефона да ги пуска а телевизора не.Първоначално публикувано от kiroslavov
Проблема е телевизора и в dlna, но незнам още как да го оправим.
А дали, ако се зададе друга държава, проблемът ще се реши? Може DLNA-то да се заключва при определени държави...![]()
Сложи обикновенни субтитри с тях става. И аз не можах да пусна 3D субтитри (на външен плеер ASUS тръгват).Първоначално публикувано от mmmatev
Привет на всичкил.Отдавна следя форума особено преди да реша какво TV да си взема.А сега на въпроса,TV-то е Samsung B650 направил съм UPGRADE FIRMWARE от 2004 на 2005,качил съм и някой приложения от SamyGO.До тук всичко добре но вчера при опит да инсталирам WiFi drivers/SamyGO забелязах че при натискане на ENTER в Content library/Управление съдържание/USB не ми излиза меню/възпроизвеждане или изтриване на избрания елемент,и още в Media Play не ми излиза като възможност да избера TV като устройство за възпроизвеждане,иначе инсталираното в Content library си работи нормално с изключение на това че не мога да добавям и изтривам и нямам достъп до снимките които съм качил в паметта на TV-то.Върнах FIRMWARE 2004 промяна няма,от сервизното меню направих Factory Reset промяна няма освен връщането на куп настройки.Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно да помага.![]()
Какво Ви е мнението за SAMSUNG 46D6500 и това ли е най-оптималния модел цена/качество към момента?
С обикновени знам, че става, но исках 3D.И след като не става с вградения плеер, ще трябва да се вграждат субтитрите в филма, което пък исках да го избегна.Първоначално публикувано от rostim
FigaroooПървоначално публикувано от Figarooo
Потърси колегата besny - той може да ти помогне по въпроса, не е отказвал никому
https://forum.setcombg.com/index.php...rofile;u=24301
Господари на ефира направо, ще ме уморят от смях...
Ето така телевизор "става" FullHD 3D - просто ти трябва стикер от ТЮФ Райнланд (паднаха ми в очите ТЮФ):
Някой има ли настройки на калибриран Samsung 40D5500, че оригиналните нещо са много "цветни", особено лицата на хората.
Може да се пробваш с това, от Дейвид Макензи, който е правил теста за HDTVtest.co.uk:
http://www.facebook.com/photo.php?fb..._fb_noscript=1
Освен това искам да те замоля за нещо, ако фърмуера още не си го ъпдейтнал. Мисълта ми е, че хората казват, че с новите фърмуери се забелязвало подобрение в картината, тъй като със старите имало някакъв бъг, при който Noise Reduction винаги работело на максимум, въпреки че е изключено от менюто. Та, ако си с фърмуер по-стар от T-MST5DEUC-1018.0, може ако ти се занимава да тестваш дали нормално работи Noise Reduction, и дали с ъпдейт до 1018 проблема се решава (ако има такъв).