Страница 21 от 98 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2011

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Имам следния проблем и след един ден прекаран в опити да го поправя се отправям към вас с надежда .
    Телевизора C650 e свързан към рутера с кабел, минава всички тестове и има интернет, компютъра е свързан към рутера безжично и също има интернет, но в samsung pc share manager не открива телевизора. До преди няколко дни работеше перфектно, но явно нещо се обърка. Когато свържа компютъра към рутера с кабел всичко работи перфектно проблема е само когато копютъра е на wireless.
    Ако някой се е сблъсквал с този проблем да сподели, благодаря.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2011

Преди 1 месец си купих САМСУНГ С 6000 ЛЕД. Бях много доволен от него до миналата седмица.
    Купих си и К модул чисто нов от Близу.
    Всичко беше супер до преди няколко дни.
    От 1 седмица сече и прекъсва адски на цифровата телевизия.
    Вчера идва момче от Близу игра си 3 часа донесе нов К модул нова карта опъва нов кабел слага филтри и НИЩОООО....
    Много съм притеснен защото той каза че най-вероятно проблема е в телевизора.
    А и вчера изписа лош сигнал и започна сам да се включва и изключва. Това го направи 5-6 пъти.
    И аз вече започвам да си мисля че в телевизора е проблема.
    Хубавото е че пазя кашона но дали имам шанс за подмяна на телевизора в Техномаркет?
    Някой ако се сеща къде може да е проблема нека пише ще съм мноооогооо благодарен!!!

4. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от vasok
    Имам следния проблем и след един ден прекаран в опити да го поправя се отправям към вас с надежда .
    Телевизора C650 e свързан към рутера с кабел, минава всички тестове и има интернет, компютъра е свързан към рутера безжично и също има интернет, но в samsung pc share manager не открива телевизора. До преди няколко дни работеше перфектно, но явно нещо се обърка. Когато свържа компютъра към рутера с кабел всичко работи перфектно проблема е само когато копютъра е на wireless.
    Здравей,
    ако си на ръчни настройки, при wireless свързването ще получиш друго IP, което най-вероятно не ти е разрешено от програмата - SAMSUNG PC Share Manager - Споделяне - Задаване на правила за у-во - Samsung TV - приемам . Според мен си задай статично IP на телевизора на wireless настройките за да не се бърка програмата.
    Успех

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

miro82, този проблем и със сеттоп бокса на Близу ли ти го прави? Ако го прави и със сеттопа - проблема явно не е в телевизора. Само не знам това самоизключване и самовключване ми се струва лош симптом.

6. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Къде трябва да вляза да видя работните часове на LCD TV Samsung 40 incha LE D550? Моделът е от 2 април 2011 г. на пазара в Европа.

Мерси!

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

По принцип в сервизното меню ! Прочети на стр.1 !

8.  

9. Тук е от
    Jul 2011

Телевизора е със статично IP и като го получа при вразка с кабел си остава в програмата но като се вържа wireless, телевизора не намира лаптопа и ако изтрия телевизора от pc manager-a лаптопа не го намира

10. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Къде трябва да вляза да видя работните часове на LCD TV Samsung 40 incha LE D550?

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от vasok
    Я покажи IP то и маската на WiFi то и на тв то.Ако ползваш два рутера най-вероятно са ти в различни мрежи.

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Daxy
    Къде трябва да вляза да видя работните часове на LCD TV Samsung 40 incha LE D550?

13. Тук е от
    Jul 2011

Я покажи IP то и маската на WiFi то и на тв то.Ако ползваш два рутера най-вероятно са ти в различни мрежи.
    Един рутер ползвам, когато връзвам лаптопа към мрежата безжи4но IP e едно когато се връзвам жично е друго, но на телевизора винаги е едно и също

14.  

15. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    miro82, този проблем и със сеттоп бокса на Близу ли ти го прави? Ако го прави и със сеттопа - проблема явно не е в телевизора. Само не знам това самоизключване и самовключване ми се струва лош симптом.
    Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Извинявай на кое казваш ситтоп бокса?
    Не съм много запознат технически.
    Благодаря ти предварително!!!

16. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Някой ще посочи ли къде има обеснение на български език за влизане в сервизното меню за ЛСД модели 2011г.?

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от miro82
    Извинявай на кое казваш ситтоп бокса?
    Не съм много запознат технически.
    Благодаря ти предварително!!!

Сет-топ-бокс / STB / - външен кабелен тунер на оператор , в случая - Близу ! Оная кутийка в която влиза кабела на кабелната !
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1310384080[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Daxy
    Някой ще посочи ли къде има обеснение на български език за влизане в сервизното меню за ЛСД модели 2011г.?
    Пробва ли това от 1 страница ?

18. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Уникални тъпани има в този форум!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 98 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе